Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Arbæjarsafn

Tutustu muinaiseen arkielämään yli 20 historiallista rakennusta ja pienen maatilan käsittävässä ulkoilmamuseossa.

Jos nautit muiden ihmisten koteihin kurkistelusta, Arbæjarsafnin museo sopii juuri sinulle. Perinnerakennusten kokoelma on peräisin Reykjavikin kaupungista. Näyttelyssä näet myös, miten talot saatiin pelastettua ennen niiden suunniteltua purkamista. Huolellisesti ylläpidetty kokoelma muodostaa nykyään pienoiskokoisen kylän ja melko poikkeavan yhdistelmän kaupunki- ja maaseutuarkkitehtuuria. Tutustu 1800-luvun Reykjavikin arkielämään ja käy myös alueella sijaitsevalla pienellä maatilalla.

Kaikki talot ovat täysin kalustettuja, ja aikakauden pukuun pukeutunut opas esittelee talon elämää. Oppaat suorittavat päivittäisiä askareita ja vastaavat mielellään kysymyksiin, usein myös englanniksi! Tutustu jokaiseen huoneeseen ja saat omakohtaisen käsityksen siitä, millaista elämä todellisuudessa oli Islannin historian eri vaiheissa. 

Rakennuksiin sisältyy 1800-luvun asuintaloja, kirkko, talli ja venevaja. Museossa on nähtävillä myös esimerkkejä useista ympäristöystävällisistä turvekatteisista taloista, joita aikanaan rakennettiin eri puolille Islantia. Talot ovat osittain maan alle rakennettuja hirsitaloja. Talot katettiin ruohokatolla, ja näin rakennus sulautuu maisemaan. Nykyään ihmiset harvemmin asuvat turvetaloissa, vaikka useita jäljellä olevia turvetaloja käytetäänkin varastoina.

Lapset voivat tutustua pieneen maatilaan, jossa he saavat silittää lampaita ja hevosia. Osa eläimistä kulkee vapaana pitkin kylää, aivan kuten vuosikymmeniä sitten. Maatilakäynnin jälkeen voit syödä museon kahvilassa, joka on kuuluisa Reykjavikin parhaista pannukakuista.

Paras aika käydä museossa on kesällä kesäkuusta elokuuhun, jolloin kaikki talot ovat avoinna. Talviaikaan museossa voi vierailla vain opastetulla käynnillä. Kesällä on tarjolla myös erikoistapahtumia, kuten kädentaitojen päivä ja vanhojen autojen näyttely.

Arbæjarsafn on osa Reykjavikin kaupungin museota. Se sijaitsee viiden kilometrin etäisyydellä kaupungin keskustasta, ja sinne pääsee kaupunkibusseilla.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 509 majoitusliikettä kohteen Arbaejarsafn lähellä
Apartment S31
Apartment S31

Apartment S31

Seiðakvísl 31, Reykjavik
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Reykjavikin kaupunginmuseo ja Reykjavikin sähkömuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Arbaejarsafn ja Arbaejarlaug ovat myös 3 kilometrin päässä.

  House S33
  House S33

  House S33

  Seiðakvísl 33, Reykjavik
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Reykjavikin kaupunginmuseo ja Reykjavikin sähkömuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Arbaejarsafn ja Arbaejarlaug ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Apartment G32
   Apartment G32

   Apartment G32

   Grettisgata 32, Reykjavik
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Reykjavikin sähkömuseo on 1,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Perlan ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Arbaejarsafn ja Reykjavikin kaupunginmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Apartment V61
    Apartment V61

    Apartment V61

    Vesturberg 61, Reykjavik
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Arbaejarsafn, Reykjavikin kaupunginmuseo ja Arbaejarlaug 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Reykjavikin sähkömuseo ja Sundlaugin Versolum Swimming Pool ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Ylellinen Rivitalo Reykjavikin Keskustassa. Pysy Kaupungissa Maaseudulla
     Ylellinen Rivitalo Reykjavikin Keskustassa. Pysy Kaupungissa Maaseudulla

     Ylellinen Rivitalo Reykjavikin Keskustassa. Pysy Kaupungissa Maaseudulla

     Laxakvísl, Reykjavik, Pääkaupunkialue
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Reykjavikin kaupunginmuseo, Reykjavikin sähkömuseo ja Arbaejarsafn sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lomakodista. Arbaejarlaug ja Grafarholt Golf Course ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Icelandic Apartments 111 €
      Icelandic Apartments

      Icelandic Apartments

      Urdarhvarf 4, Kopavogur
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Arbaejarlaug, Viikonkihevoset ja Sundlaugin Versolum Swimming Pool sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevastas huoneistohotellista. Arbaejarsafn ja Reykjavikin kaupunginmuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Hotel Oddsson 109 €
       Hotel Oddsson

       Hotel Oddsson

       Grensásvegur 16a, Reykjavik
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Reykjavik Park and Zoo (eläintarha) ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Perlan ja Hallgrimskirkja ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Blue Mountain Apartments 125 €
        Blue Mountain Apartments

        Blue Mountain Apartments

        Urdarhvarf 2, Kopavogur
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Perlan, Laugardalslaugin geoterminen allas ja Laugavegurin vaellusreitti sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Hallgrimskirkja ja Islannin yliopisto ovat myös 15 kilometrin päässä.