Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Dubai

Katso kaikki kohteen Dubai vuokra-autot

Autonvuokraus Dubaissa

Dubai on Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa sijaitsevana kaupunkina hieman muita eksoottisempi matkakohde. Kaupunki on kehittynyt viime vuosina moderniksi matkailukaupungiksi, jossa on tehty isoja satsauksia matkailun edistämiseksi. Tämä aavikon keskellä ihmisiä ihastuttava kaupunki tunnetaan maailman korkeimmasta rakennuksesta ja luksuselämästä. Luksusta on myös auton vuokraus, joka antaa monia mahdollisuuksia tutustua kaupunkiin.

Koe Dubai autolla

Dubai on kaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Vuokraa auto Dubaissa, jotta voit kierrellä ympäri kaupunkia monenlaisten nähtävyyksien ja ostoskeskusten välillä. Dubaissa on hienoja hiekkarantoja, joissa voit nauttia rantaelämästä, mutta myös kaupunkiloma on varteenotettava vaihtoehto. Varaa lentoliput Dubaihin ja etsi samalla sopivaa ja edullista autoa, jonka voit vuokrata ja tehdä siten matkustamisesta helpompaa.

Vuokra-autolla ympäri erämaata

Dubain sijainti kaukana Lähi-idässä antaa oman eksoottisen mausteensa lomaan ja tekee siitä hieman erilaisen. Matka Dubaihin tarkoittaa pitkää, kestoltaan vähintään noin 10 tunnin välilaskullista lentoa. Dubaissa on kaksi kansainvälistä lentoasemaa, Dubain kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Dubaista, ja Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema, josta Dubaihin on matkaa noin 40 kilometriä. Molemmille lentoasemille on lentoja Suomesta, ja niiden lisäksi on mahdollista lentää myös Abu Dhabin lentoasemalle ja jatkaa sieltä ilmaisella linja-autokyydillä Dubaihin.

Dubai on kaupunki, jossa tiet ovat leveitä ja liikenne kulkee varsin sujuvasti, joten Dubaissa on helppoa liikkua autolla. Kätevin tapa vuokrata auto on hoitaa asia kuntoon samalla, kun tekee muita matkajärjestelyjä. Netin autonvuokrausvertailun avulla on mahdollista valita jokaisen matkailijan käyttötarkoitukseen sekä ominaisuuksiltaan että hinnaltaan parhaiten soveltuva auto. Vuokrattavissa on niin luksusautoja kuin edullisiakin autoja ja kaikkea siltä väliltä. Auton vuokraaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Syötät vain matkustuspäivät ja valitset autolle haluamasi ominaisuudet ja hintaluokan. Saapuessasi lentoasemalle auto odottaa sinua käyttövalmiina.

Jos haluat vuokrata auton vasta lentoasemalta, se onnistuu Dubaissa molemmilla lentoasemilla. Lentoasemien autonvuokrauspisteet löytyvät opasteiden avulla helposti, esimerkiksi Dubain kansainväliseltä lentoasemalta terminaalista 1. Dubaissa voi liikkua myös julkisilla kulkuneuvoilla ja taksilla, mutta eri kohteiden välillä liikkuminen on kätevintä ja turvallisinta vuokra-autolla.

Ennätysten Dubai

Dubaissa on viime vuosina keskitytty rakentamaan toinen toistaan upeampia ja korkeampia pilvenpiirtäjiä ja muita kohteita, joilla houkutellaan matkailijoita viettämään lomaa erämaan keskelle. Koska Dubai todella kirjaimellisesti sijaitsee erämaan keskellä, se antaa Dubain-lomalle eksoottisen piirteen sekä mahdollisuuden tutustua aavikkoon erilaisilla järjestetyillä safareilla. Dubai tarjoaa matkailijoille luksusta hulppeassa ympäristössä, ja hotelleja Dubaissa on runsaasti. Luksushotellien lisäksi tarjolla on myös hieman edullisempaa ja vaatimattomampaa majoitusta. Dubai sopiikin hyvin monenlaisen matkabudjetin lomakohteeksi.

Dubaissa matkailija voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Pehmeähiekkaiset rannat ja lähes sateeton, aurinkoinen sää tarjoavat loistavan mahdollisuuden viettää aikaa rannalla rantaelämästä nauttien ja palmujen katveessa rentoutuen. Golf on myös erittäin suosittu harrastus Dubaissa, ja golfkenttiä löytyykin kaupungista lukuisia. Dubaissa on lämmin ympäri vuoden, ja erityisesti kesällä sää on jopa tukahduttavan kuuma. Paras aika matkustaa Dubaihin on lokakuusta toukokuuhun, jolloin sää on lämmin ja aurinkoinen, mutta kuitenkin siedettävä. Hotelleilla on usein oma uima-allas ja uimaranta, mutta julkisista hiekkarannoista suosituin on Jumeirah Beach. Rantaelämän lisäksi Dubaissa voi käydä ostoksilla kaupungin lukemattomissa ostoskeskuksissa, joista löytyy myös hintatasoltaan kohtuullisia ja laadultaan ensiluokkaisia tuotteita. Näkemisen arvoisia kohteita Dubaissa ovat erityisesti maailman korkein rakennus, Burj Khalifa, sen edessä iltaisin järjestettävä suihkulähde-esitys ja maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall. Unohtaa ei myöskään sovi palmun muotoista The Palm -tekosaarta, josta löytyy muun muassa vesipuisto.

Autonvuokraus kohteessa Dubai: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Dubai?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Dubai halvin autonvuokrauksen hinta on ollut 30 €.

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Dubai?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Dubai keskimäärin 31 €.

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Dubai?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Dubai?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Dubai

Tutustu kohteeseen Dubai Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!