Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Dubai

Katso kaikki kohteen Dubai vuokra-autot

Autonvuokraus Dubaissa

Dubai on Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa sijaitsevana kaupunkina hieman muita eksoottisempi matkakohde. Kaupunki on kehittynyt viime vuosina moderniksi matkailukaupungiksi, jossa on tehty isoja satsauksia matkailun edistämiseksi. Tämä aavikon keskellä ihmisiä ihastuttava kaupunki tunnetaan maailman korkeimmasta rakennuksesta ja luksuselämästä. Luksusta on myös auton vuokraus, joka antaa monia mahdollisuuksia tutustua kaupunkiin.

Koe Dubai autolla

Dubai on kaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Vuokraa auto Dubaissa, jotta voit kierrellä ympäri kaupunkia monenlaisten nähtävyyksien ja ostoskeskusten välillä. Dubaissa on hienoja hiekkarantoja, joissa voit nauttia rantaelämästä, mutta myös kaupunkiloma on varteenotettava vaihtoehto. Varaa lentoliput Dubaihin ja etsi samalla sopivaa ja edullista autoa, jonka voit vuokrata ja tehdä siten matkustamisesta helpompaa.

Vuokra-autolla ympäri erämaata

Dubain sijainti kaukana Lähi-idässä antaa oman eksoottisen mausteensa lomaan ja tekee siitä hieman erilaisen. Matka Dubaihin tarkoittaa pitkää, kestoltaan vähintään noin 10 tunnin välilaskullista lentoa. Dubaissa on kaksi kansainvälistä lentoasemaa, Dubain kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Dubaista, ja Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema, josta Dubaihin on matkaa noin 40 kilometriä. Molemmille lentoasemille on lentoja Suomesta, ja niiden lisäksi on mahdollista lentää myös Abu Dhabin lentoasemalle ja jatkaa sieltä ilmaisella linja-autokyydillä Dubaihin.

Dubai on kaupunki, jossa tiet ovat leveitä ja liikenne kulkee varsin sujuvasti, joten Dubaissa on helppoa liikkua autolla. Kätevin tapa vuokrata auto on hoitaa asia kuntoon samalla, kun tekee muita matkajärjestelyjä. Netin autonvuokrausvertailun avulla on mahdollista valita jokaisen matkailijan käyttötarkoitukseen sekä ominaisuuksiltaan että hinnaltaan parhaiten soveltuva auto. Vuokrattavissa on niin luksusautoja kuin edullisiakin autoja ja kaikkea siltä väliltä. Auton vuokraaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Syötät vain matkustuspäivät ja valitset autolle haluamasi ominaisuudet ja hintaluokan. Saapuessasi lentoasemalle auto odottaa sinua käyttövalmiina.

Jos haluat vuokrata auton vasta lentoasemalta, se onnistuu Dubaissa molemmilla lentoasemilla. Lentoasemien autonvuokrauspisteet löytyvät opasteiden avulla helposti, esimerkiksi Dubain kansainväliseltä lentoasemalta terminaalista 1. Dubaissa voi liikkua myös julkisilla kulkuneuvoilla ja taksilla, mutta eri kohteiden välillä liikkuminen on kätevintä ja turvallisinta vuokra-autolla.

Ennätysten Dubai

Dubaissa on viime vuosina keskitytty rakentamaan toinen toistaan upeampia ja korkeampia pilvenpiirtäjiä ja muita kohteita, joilla houkutellaan matkailijoita viettämään lomaa erämaan keskelle. Koska Dubai todella kirjaimellisesti sijaitsee erämaan keskellä, se antaa Dubain-lomalle eksoottisen piirteen sekä mahdollisuuden tutustua aavikkoon erilaisilla järjestetyillä safareilla. Dubai tarjoaa matkailijoille luksusta hulppeassa ympäristössä, ja hotelleja Dubaissa on runsaasti. Luksushotellien lisäksi tarjolla on myös hieman edullisempaa ja vaatimattomampaa majoitusta. Dubai sopiikin hyvin monenlaisen matkabudjetin lomakohteeksi.

Dubaissa matkailija voi yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Pehmeähiekkaiset rannat ja lähes sateeton, aurinkoinen sää tarjoavat loistavan mahdollisuuden viettää aikaa rannalla rantaelämästä nauttien ja palmujen katveessa rentoutuen. Golf on myös erittäin suosittu harrastus Dubaissa, ja golfkenttiä löytyykin kaupungista lukuisia. Dubaissa on lämmin ympäri vuoden, ja erityisesti kesällä sää on jopa tukahduttavan kuuma. Paras aika matkustaa Dubaihin on lokakuusta toukokuuhun, jolloin sää on lämmin ja aurinkoinen, mutta kuitenkin siedettävä. Hotelleilla on usein oma uima-allas ja uimaranta, mutta julkisista hiekkarannoista suosituin on Jumeirah Beach. Rantaelämän lisäksi Dubaissa voi käydä ostoksilla kaupungin lukemattomissa ostoskeskuksissa, joista löytyy myös hintatasoltaan kohtuullisia ja laadultaan ensiluokkaisia tuotteita. Näkemisen arvoisia kohteita Dubaissa ovat erityisesti maailman korkein rakennus, Burj Khalifa, sen edessä iltaisin järjestettävä suihkulähde-esitys ja maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall. Unohtaa ei myöskään sovi palmun muotoista The Palm -tekosaarta, josta löytyy muun muassa vesipuisto.

Tutustu kohteeseen Dubai

Tutustu kohteeseen Dubai Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!