Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tutustu kohteeseen Pohjois-Savo

Tutustu kohteeseen Pohjois-Savo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Expedian autonvuokraus kohteessa Pohjois-Savo

Autonvuokraus Kuopiossa

Kuopioon tai sen lähialueille matkustaville hyvä vaihtoehto seudulla liikkumiseen on vuokrata auto. Expedian hakupalvelun avulla sopivan vaihtoehdon löytäminen ei voisi olla helpompaa. Sivuston kautta on nähtävillä laaja valikoima Kuopion autovuokraamojen tarjouksia. Asiakas voi itse valita haluamansa vuokra-ajankohdan ja auton noutopisteen, joita on tarjolla useampia sekä kaupungin keskustassa että hieman kauempanakin. Monipuolisen hakupalvelun ansiosta autonvuokrauksen sovittaminen omiin tarpeisiin sujuu vaivattomasti.

Olipa kyseessä Kuopioon suuntautuva työ- tai lomamatka, autonvuokrausvertailu helpottaa matkan suunnittelua. Kuopio lähialueineen tarjoaa runsaasti tekemistä kaikenikäisille matkailijoille. Se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien risteyskohdassa, joten sieltä käsin on hyvä matkustaa autoillen myös muihin lähikaupunkeihin, mikäli majoitus on valittu koko matkan ajaksi Kuopiosta. Jos matka sattuisi ikävästi peruuntumaan, sivujen kautta tehdyn autonvuokrauksen varauksen voi peruuttaa veloituksetta, mikä lisää entisestään varaamisen turvallisuutta. Vuokra-auton lisäksi Expedian sivuilta on mahdollista varata hotelli ja tarvittaessa myös lennot Kuopion matkaa varten.

Autoillen ostoksille ja urheilemaan

Kuopio sijaitsee Kallaveden rannalla Savon sydämessä. Kaupungin keskustassa on säilynyt vanhoja puutaloja 1800-luvulta asti. Ne muodostavat nykyään kolme idyllistä kokonaisuutta, joihin on mukava tutustua Kuopiossa vieraillessa. Yksi tunnetuimmista rakennuksista lienee Kuopion kaupungintalo, joka seisoo ylväänä kauppatorin laidalla. Tori onkin yksi leppoisimmista käyntikohteista kaupungissa. Etenkin kesäaikaan siellä on tarjolla paikallisia herkkuja, kuten kalakukkoja ja lörtsyjä. Kuopiossa on myös paljon kauppoja, jos haluaa tehdä ostoksia. Vuokra-auton voi mukavasti pysäköidä aivan keskustaan, joten liikkuminen on siellä helppoa ja ostosten kuljettaminen vaivatonta. Kuopion alueelta löytyy myös varsinaisia kauppakeskuksia. Esimerkiksi kaupungin eteläpuolella Viitostien varrella sijaitsee Matkus-kauppakeskus, jossa toimii useita kymmeniä eri alojen liikkeitä. Keskustan ulkopuolella sijaitseviin ostoskohteisiin on helppo päästä vuokra-autolla juuri silloin, kun itse niin haluaa. Kuopiossa autonvuokraus onkin helppo yhdistää nähtävyyksien tai kauppojen kiertelyyn, koska sieltä löytyy useita vuokra-autojen noutopaikkoja.

Kaupunki toimii ympäri vuoden mielenkiintoisten tapahtumien näyttämönä. Talvella siellä voi seurata mäkihyppykilpailuja ja käydä vauhdikkaissa jääkiekko-otteluissa. Myös kulttuurin ystäville Kuopio tarjoaa paljon tekemistä. Musiikkifestivaalit ja teatterit houkuttelevat kävijöitä kaukaakin. Museotarjontaan kuuluvat mm. luonnontiedettä ja kulttuurihistoriaa esittelevä Kuopion museo sekä Suomen ortodoksinen kirkkomuseo. Eräs Kuopion tunnetuimmista tapahtumista on Kuopio Tanssii ja Soi. Se on Pohjoismaiden vanhin ja suurin tanssiin keskittynyt kansainvälinen festivaali.

Kuopio tunnetaan perinteikkäänä urheilukaupunkina, mm. hiihto ja pallopelit ovat siellä suosittuja. Reilusti yli sadan metrin korkeuteen kohoavan Puijon mäkisellä alueella on hyvät kuntoilu- ja talviurheilumahdollisuudet. Siellä sijaitsevat Puijon hyppyrimäet sekä 75 metriä korkea Puijon torni. Jos haluaa itse päästä talvella hiihtämään pitkin alueen latuja, vuokra-auton lisäpalveluksi on mahdollista valita suksiteline. Omien urheiluvälineiden kuljetus onnistuu sillä tavalla vaivatta. Talvilajeista pitäville toinen hyvä kohde seudulla on Tahko. Laskettelurinteitä, hiihtolatuja ja muuta ohjelmaa tarjoava matkailukeskus sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta. Matka taittuu sinne sujuvasti vuokra-autolla. Ekologisimmat vuokra-automallit kuluttavat vain vähän polttoainetta eli autonvuokrauksessa voi helposti ottaa huomioon myös ympäristön matkabudjetin lisäksi.

Turvallista matkustamista vuokra-autolla

Kuopion vuokra-autojen koko vaihtelee: pienimmät mallit ovat muutamalle hengelle, mutta tilavimpiin autoihin mahtuu suurikin seurue. Kuopiossa vuokra-autoja on nimittäin tarjolla tavallisista henkilöautoista aina erikokoisiin farmariautoihin ja luksusmallisiin pakettiautoihin asti. Myös perheille löytyy varmasti sopivia vaihtoehtoja Kuopion autovuokraamojen tarjonnasta. Lasten on turvallista matkustaa kyydissä, sillä jo vuokra-auton hakuvaiheessa auton lisäominaisuudeksi voi valita vauvan- tai lastenistuimen. Jos haluat matkustaa turvallisesti ja nauttia rennosta lomasta, vuokraa auto Kuopiosta Expedian autonvuokrausvertailun avulla.

Expedian hakupalvelun kautta Kuopiossa saatavilla olevien vuokra-autojen hinnat ovat kilpailukykyiset, ja hakutuloksista näkee yhdellä silmäyksellä kaikki valittujen toiveiden mukaiset ajoneuvot. Autoissa on nykyaikaiset mukavuudet, ja ne vastaavat kaikkia viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia. Eksymisen matkalla voi estää navigointijärjestelmällä, jonka voi saada autoon lisävarusteena. Kuopion matka sujuukin Expedian kautta turvallisesti ja luotettavasti.