Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Vuokraa auto Santorinilla

Autonvuokraus Santorinilla

Santorini on Kreikassa Egeanmerellä sijaitseva tuliperäinen saari. Saarella on pituutta vain 38 kilometriä ja leveyttä vaivaiset kahdeksan kilometriä, minkä ansiosta koko saari on koettavissa jo muutaman päivän autolomalla: eihän saaren päästä päähänkään aja kuin reilun tunnin. Santorinin vulkaaninen maaperä ja upeat maisemat tekevät saaresta eksoottisen lomakohteen, jossa ei vuokra-autolla matkatessaan pääse ainakaan kyllästymään.

Vuokra-auto Santorinilta kannattaa varata jo ennen lomaa. Auton vuokraus on Santorinilla suosittua – kun vuokraat auton Expedian kanssa yhteistyössä toimivasta autovuokraamosta, voit olla varma, että saat käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi sopivan menopelin juuri silloin, kun sitä tarvitset. Yllättäviä lisämaksujakaan ei ole vuokrauksen suhteen luvassa, sillä kaikki kanssamme yhteistyössä toimivat autovuokraamot Santorinilla noudattavat reiluja polttoainekäytäntöjä.

Vuokra-autolla viinitiloille ja maalaiskyliin

Santorini on täynnä yksi toistaan mielenkiintoisempia vierailukohteita, jotka ovat kaikki helposti ja nopeasti saavutettavissa vuokra-autolla. Saarella on helppo ajaa, eikä liikennettä ole liiaksi. Keskittymistä autoillessa kuitenkin tarvitaan, sillä tiet ovat kiemuraisia ja niiden varsille osuu useita pikkukyliä, joiden kohdalla on syytä hidastaa vauhtia. Saarella navigointi ei myöskään ole aivan helpoimmasta päästä, joten karttaa kannattaa tutkiskella rauhassa ja usein vaikkapa kauniiden näköalapaikkojen yhteydessä.

Yöpyminen Santorinilla on mahdollista useammassakin kohteessa, joista voi sitten helposti tutustua muuhun saareen auton vuokraamalla. Suosittuja tutustumiskohteita ovat muun muassa saaren eksoottisen mustat tai punaiset hiekkarannat, kaupunkien välissä sijaitsevat viinitilat ja pienet maalaiskylät. Santorinin kaupungeista vierailemassa kannattaa käydä ainakin Oiassa, Pyrgoksessa ja saaren pääkaupungissa Firássa.

Autonvuokraaja liikkuu helposti kaupungista toiseen

Monet Santorinin kaupungeista sijaitsevat kalderan, tulivuoren romahduksen muodostama laguunin, rinteillä. Yksi näistä on saaren pääkaupunki Firá, josta on erinomaiset kulkuyhteydet kaikkiin saaren kohteisiin. Reilun kymmenen kilometrin päässä Firásta sijaitsee niin ikään kalderan reunalla oleva Oia. Oia sijoittuu saaren pohjoiskärkeen, ja se tunnetaan etenkin upeista auringonlaskuistaan. Sokkeloisessa kaupungissa on paljon tutkittavaa, ja sieltä voi ostaa tuliaisiksi vaikkapa paikallisten käsityöläisten ja taitelijoiden luomuksia.

Pyrgoksen kaupunki löytyy muista suosituimmista kohteista poiketen keskeltä Santorinin saarta. Kaupunki on rakennettu alun perin labyrinttimaiseen muotoon merirosvojen hyökkäysten varalta, ja kaupungin sokkeloisilla kujilla on kiva seikkailla vielä tänä päivänäkin. Seikkailun jälkeen vuokra-autolla voi suunnata takaisin rannikolle, tällä kertaa rantalomakohteena tunnettuun Kamariin. Santorinin eteläpuolella sijaitsevassa Kamarissa on lukuisia hotelleja ja ravintoloita sekä suosittu pienikivinen uimaranta.

Vuokraa auto ja tutustu Santorinin historiaan

Santorinilta löytyy myös mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä. Vertaa vuokra-autojen hintoja, valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva autovuokraamo Santorinilla ja hurauta mukavalla vuokra-autollasi tutustumaan Skarosin linnoitukseen, Akrotírin kaivauksiin tai Profitis Iliasin luostariin.

Saaren eteläkärjestä löytyvillä Akrotírin arkeologisilla kaivauksilla pääset ihmettelemään 3000-luvulta ennen ajanlaskun alkua peräisin olevan minolaisen kaupungin raunioita. Tulivuorenpurkaus tuhosi kaupungin jo lähes 3 500 vuotta sitten. Kaupungissa oli jo tuolloin muun muassa viemärijärjestelmä ja useammassa kerroksessa olevia rakennuksia. Skarosin puolustuslinnoitus sijaitsee kauniissa Imeroviglin kylässä muutaman kilometrin etäisyydellä saaren pääkaupungista Firásta, kun taas vuodelta 1712 peräisin oleva Profitis Iliasin luostari löytyy vuorelta Santorinin korkeimmalta kohdalta. Vuorelle on helppo ajaa vuokra-autolla, ja matkan varrella saa ihailla niin upeita vuoristomaisemia kuin Santorinin kuvankaunista maaseutuakin.

Testaa vuokra-autolla saaren upeimmat rannat

Santorinin rannikko on täynnä hiekka- ja pikkukivirantoja, joista osassa on laavaperäistä mustaa tai punaista kiveä ja hiekkaa. Useilla rannoilla voi myös kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten purjelautailua, vesiskootterilla ajamista, sukeltamista ja vesihiihtoa. Ota vuokra-auto alle ja löydä oma suosikkisi Santorinin upeista uimarannoista!

Autonvuokraus kohteessa Santorini: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Santorini?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Santorini halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Santorini?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Santorini keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Santorini?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Santorini?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Santorini

Tutustu kohteeseen Santorini Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!