Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Tutustu kohteeseen Vaasa

Tutustu kohteeseen Vaasa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Vaasassa

Vaasa sijaitsee Pohjanlahden rannikolla Suomessa. Vaasa tunnetaan luonnonkauniina rannikkokaupunkina, jossa kannattaa erityisesti vierailla Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvassa Merenkurkun saaristossa. Varaa halpa matka Vaasaan ja tule nauttimaan rentouttavasta lomasta luonnon rauhassa. Vaasan autonvuokrauspalvelut tarjoavat mahdollisuuden liikkua vapaasti tutustumassa Vaasan luontoon ja nähtävyyksiin.

Kulje Vaasassa vuokra-autolla

Vaasa on monipuolinen matkakohde, josta löytyy tekemistä ja nähtävää koko perheelle. Kaunis luonto yhdistyy runsaaseen huvi- ja vesipuistotarjontaan sekä mielenkiintoisiin historia- ja kulttuurikohteisiin. Yöpyminen Vaasassa järjestyy niin luksushotellissa, merenrantahotellissa, edullisessa maatilamajoituksessa kuin esimerkiksi saaristomökissä keskellä Vaasaa. Vaasa on suhteellisen suuri kaupunki, jossa kulkeminen on erityisen kätevää vuokraamalla auto Vaasassa. Osa nähtävyyksistä ja muista kohteista sijaitsee hieman kauempana, joten niihin on etenkin koko perheen voimalla helpompi kulkea vuokra-autolla.

Auton vuokrausta lentoasemalla ja keskustassa

Vaasa sijaitsee Suomen länsirannikolla, joten sieltä on vaihtelevasti liikenneyhteyksiä eri puolille Suomea. Linja-auto- ja junayhteydet toimivat osittain melko hyvin, mutta paras matkustustapa riippuu siitä, matkustaako Vaasaan jostakin puolelta Suomea vai ulkomailta. Nopein ja kätevin tapa voi monessa tapauksessa lähtöpaikasta riippumatta olla lento Helsingistä Vaasaan. Lentotarjouksia Vaasaan tarjotaan silloin tällöin, ja suora lento kestää parhaimmillaan vain 50 minuuttia. Vaasan lentoasema sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Vaasan keskustasta. Sieltä voi keskustaan matkustaa julkisilla liikennevälineillä tai taksilla. Kätevä keino on myös vuokrata auto Vaasassa. Monella Vaasan autovuokrausketjulla on palvelupiste lentoasemalla, joten auton voi halutessaan vuokrata heti kaupunkiin saapuessaan. Autonvuokrausyrityksestä riippuen palvelupiste ja auto löytyvät joko heti terminaalista tai niiden molempien luo on järjestetty kuljetus.

Lentoaseman lisäksi voi auton vuokrata Vaasassa rautatieaseman vierestä ja esimerkiksi autoliikkeiden yhteydestä keskustasta. Autonvuokrauspisteitä Vaasasta löytyy siis useampia, joten matkailija voi matkasuunnitelman mukaan itse päättää, mikä on sopivin paikka vuokrata auto. Hintatietoinen matkailija vuokraa auton etukäteen autonvuokrauspalvelujen avulla ja valitsee näin edullisimman vaihtoehdon vertailemalla autonvuokrauksen hintoja Vaasassa. Hintaan vaikuttavat myös auton koko ja sen ominaisuudet. Suuri ja huippuominaisuuksilla varustettu auto on luonnollisesti kalliimpi kuin pieni auto, jossa ei ole esimerkiksi navigaattoria. Kaiken kaikkiaan auton vuokraus Vaasassa kannattaa, koska siten kaupungissa on helpompi liikkua ja lomasta saa enemmän irti.

Vaasa – huvipuistoja ja kaunista luontoa

Vaasa on merenrantakaupunki, jossa riittää tekemistä ja nähtävää niin perheen pienemmille kuin hieman varttuneemmillekin matkailijoille. Meri on Vaasassa merkittävässä osassa, kun mietitään Vaasan viehätystä. Meren tarjoamat mahdollisuudet antavat myös loistavat mahdollisuudet monipuolisen loman viettoon. Vaasa on kaunis kaupunki, jonka luonnon helmassa voi viettää rauhallista lomaa. Merenkurkun saaristo on todella näkemisen arvoinen paikka, samoin kuin muut sen maailmanperintöalueella sijaitsevat nähtävyydet, kuten Saltkaret-näkötorni. Luontoihmisille Vaasasta löytyy useita paikkoja, joissa voi esimerkiksi katsella lintuja ja nauttia upeista maisemista.

Vaasassa voi viettää monipuolista lomaa, johon kuuluvat myös erilaiset aktiviteetit. Kaupungissa on monia upeita luonto- ja vaelluskohteita, joissa voi nauttia koskemattomasta luonnosta. Erilaiset vene- ja huviristeilyt, kalastus, uinti, purjehdus, melonta ja vesihiihto ovat esimerkkejä aktiviteeteista, joita Vaasassa voi meren äärellä harrastaa. Vaasa on muutenkin urheilullinen kaupunki, jossa voi viettää aktiivista lomaa urheillen. Vaasasta löytyy paljon myös historia- ja kulttuurikohteita, kuten Stundarsin museo, Bodback-satama ja monet kirkot sekä kotiseutumuseot. Myös taidetta ja musiikkia on tarjolla taidegallerioiden ja konserttien muodossa. Lapsille Vaasasta löytyy paljon koettavaa, esimerkiksi Wasalandia-huvipuisto , HopLop-liikuntaseikkailupuisto, Tropiclandia-kylpylä ja Swingeling-leikkipuisto. Muista nähtävyyksistä kannattaa ehdottomasti käydä Raippaluodon sillalla, joka on Suomen pisin silta.