Missä aiot yöpyä kohteessa Bergamo?

Bergamo – hotellit

Näytä kaikki 207 hotellia kohteessa Bergamo
Airport Hotel

Airport Hotel

Via Don Ubiali 1, Bagnatica 24060

4.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (286 arvostelua)

Brusaporto Sport Centre on 3,6 kilometrin ja Malpagan linna on 4,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta …

59 €
Winter Garden Hotel - Bergamo Airport

Winter Garden Hotel - Bergamo Airport

Via Padergnone 52, Grassobbio 24050

4.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (783 arvostelua)

Oriocenter on 2,8 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Fiera Campionaria di Bergamo ja Centro …

77 €
Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci

Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci

Viale Papa Giovanni Xxiii 100, Bergamo 24121

4.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (608 arvostelua)

Centro Congressi Giovanni XXIII ja Galleria dell'Accademia Carrara sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Basilica …

93 €
Art & Hotel Aeroporto

Art & Hotel Aeroporto

Via Santuario 43, Stezzano 24040

4.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (351 arvostelua)

Oriocenter, Piazza Pontida ja Papa Giovanni XXIII -sairaala sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää …

58 €
GuglielMotel

GuglielMotel

Via delle Industrie 1 - Uscita casello, Brembate 24041

4.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (123 arvostelua)

Leolandia, Tennis Club Trezzo ja Parco Adda Nord 3 kilometrin päässä tästä ostosalueella hotellista. Globon ostoskeskus ja …

68 €
NH Orio al Serio

NH Orio al Serio

Via Portico 75, Orio al Serio 24050

4.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (479 arvostelua)

Oriocenter on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Galleria dell'Accademia Carrara ja Stadio Atleti Azzurri d’Italia …

86 €
Fontana del Delfino

Fontana del Delfino

Via Pignolo 97, Bergamo 24121

4,6 / 5 (36 arvostelua)

Adriano Bernareggi -museo ja Galleria dell'Accademia Carrara sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistosta. …

Hae hinnat
57ResHotel Orio

57ResHotel Orio

Via Europa 4/6, Orio al Serio 24050

4,2 / 5 (244 arvostelua)

Fiera Campionaria di Bergamo on 2 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Basilica di Santa Maria Maggiore ja Galleria …

63 €
Art & Hotel Treviolo

Art & Hotel Treviolo

via Compagnoni, 31, Treviolo 24048

3.0 kautta 5.0
3,9 / 5 (322 arvostelua)

Papa Giovanni XXIII -sairaala on 4 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Parco Faunistico Le …

39 €
Mercure Bergamo Aeroporto

Mercure Bergamo Aeroporto

Via Arrigo Boito 12, Stezzano 24040

4.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (382 arvostelua)

Papa Giovanni XXIII -sairaala on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Galleria …

58 €

Bergamo – viimeaikaiset arvostelut

Tarkenna hakua

Hotelliopas: Bergamo, Italia

Hotellit Bergamossa : Bergamo on noin 120 000 asukkaan kaupunki Alppien juurella. Se tunnetaan laajalti harvinaisen kauniina kaupunkina, ja se on kuuluisa taiteellisista aarteistaan ja lumoavasta keskiaikaisesta tunnelmastaan. Bergamo koostuu kahdesta hyvin erilaisesta kaupungista: Città Bassasta, joka on kiireinen ja moderni kaupunki rinteen alaosassa, ja Città Altasta, joka on ylempänä sijaitseva rikkaasta kulttuuriperinnöstään ja historiastaan kuuluisa kaupunki.

Bergamon hotellitarjonta on monipuolista ja kaupungista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja jokaiselle kukkarolle. Jos haluat hemmotella itseäsi, kannattaa yöpyä viiden tähden hotellissa. Jos taas haluat tutustua paikalliseen elämään vähän lähemmin kannattaa varaus tehdä aamiaismajoitushotelliin.

Nähtävää ja koettavaa

Vanhan kaupungin sydämessä sijaitseva Piazza Vecchia on sekoitus keskiajan ja renessanssiajan arkkitehtuuria. Huomio kiinnittyy aukion keskellä olevaan kauniiseen valkoisesta marmorista tehtyyn Contarinin suihkulähteeseen, ja aukion toisella laidalla olevaan Palazzo della Ragioneen. Tämän 1100-luvulta peräisin olevan rakennuksen julkisivua hallitsee Venetsian symbolinen leijona, joka muistuttaa vuosisatojen aikaisista historiallisista, kulttuurisista ja taloudellisista suhteista näiden kahden kaupungin välillä. Aukion nurkassa seisovan Torre Civican, myös Campanonena tunnetun, tornin kello lyö edelleen 180 kertaa joka ilta. Tämä oli keskiaikana merkki siitä, että kaupungin portit olivat sulkeutumassa yöksi. Piazza Vecchia oli poliittisen ja hallinnollisen vallan keskipiste 1800-luvulle asti.

Santa Maria Maggioren kirkon rikas historiallinen ja taiteellinen perintö tekee tästä basilikasta yhden kaupungin tärkeimmistä rakennuksista. Kirkon rakennustyöt aloitettiin vuonna 1137, ja se vihittiin käyttöön vuonna 1185. Kirkon upea romaaninen ulkoasu ei ole säilynyt sisätiloissa, vaan sisältä kirkko on barokkityylinen.

Colleonin kappeli, kuten tätä mausoleumia kutsutaan nykyään, rakennettiin vuosien 1471 ja 1475 välillä. Se on todellinen rakennustaiteen helmi, ja vaikka se on pystytetty melko ahtaaseen paikkaan, sen marmorinen julkisivu ihastuttaa ja hurmaa silti. Sisätiloja hallitsee kahden sarkofagin päällä oleva kondottieeri Bartolomeo Colleonin ratsastajapatsas. Kappelia hallitsevien Amadeon veistosten ja Giovan Battista Tiepolon freskojen lisäksi ei pidä unohtaa Colleonin tyttären Medean kaunista hautaa.

Yksi Bergamon ehdottomista vierailukohteista on Torre Civican, tai Campanonen, näköalatasanne. Tasanteelle pääsee uudella hissillä kolmessakymmenessä sekunnissa. Matkan aikana voit ihailla kaupunkia erikoisesta perspektiivistä: hissi on itsessään valmistettu kokonaan lasista, niinkuin ovat myös seinät, joiden sisällä se kulkee. Tornin laelta aukeavat upeat näköalat yli vanhan kaupungin kattojen ja muistomerkkien.Tornin kelloa soitetaan yhä joka ilta 180 kertaa kello kymmeneltä – tapa joka juontuu keskiajalta, jolloin kellolla ilmoitettiin kaupungin porttien sulkeutuvan yöksi.

Bergamon matkalla kannattaa myös käydä pienellä kukkulalla sijaitsevassa San Vigilion kylässä, jonne pääsee helposti jalkaisin tai toisella köysiradalla Città Altasta. Kävelymatkalta aukeea upeat näkymät, ja kylässä voit tutustua linnanraunioihin. Linnaan voi tutustua ilmaiseksi, ja se on osa julkista puistoa. Kiipeä linnan huipulle nähdäksesi näköalan paremmin.

Liikenneyhteydet

Bergamossa sijaitsee Orio al Serion kansainvälinen lentokenttä, jota käyttää lukuisat halpalentoyhtiöiden lentokoneet. Kentältä pääsee keskustaan joko bussilla tai taksilla.

Kaupunki ei ole suuri, ja suurin osa nähtävyyksistä onkin nähtävissä mukavasti jalkaisin. Kulku Città Bassasta ylös Città Altaan voi kuitenkin olla melko väsyttävää jalkaisin jyrkkien ja viettävien katujen vuoksi, mutta ylös pääsee myös köysirataa pitkin, joka yhdistää nämä kaksi kaupunginosaa. Kaupungin bussilinjat, aikataulut ja hinnat voit löytää paikallisen joukkoliikenteen tarjoajan verkkosivuilta. Kävely rautatieasemalta Città Altan köysirata-asemalle on miellyttävä ja kestää noin 20–30 minuuttia. Voit myös kävellä Città Altasta San Vigilioon sen sijaan että menisit köysiratajunalla. Näin sinulle avautuu upeat näkymät ympäröiville alueille sekä viehättäville kapeille kaduille ja taloihin matkan varrella.

Bergamo-kortti on kaupungin yleinen matkakortti. Siihen sisälty kaikki matkat mitä voit lomasi aikana tarvita: lentokenttäbussi ja rajoittamaton oikeus matkustaa ATB:n busseilla, raitiovaunuilla ja köysiradoilla, vapaa pääsy kaupungin ja lähialueen parhaisiin museoihin, alennuksia tapahtumien ja vaihtuvien näyttelyiden pääsylipuista ja erinomainen alennuksia ruoasta ja ostoksista tietyissä paikoissa.

Hotellivaraus Bergamossa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Bergamossa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Bergamossa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Bergamossa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Bergamossa haluaminasi päivinä.