Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bergiselin mäkihyppytorni

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Bergiselin mäkihyppytorni. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Bergiselin mäkihyppytorni, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Bergiselin mäkihyppytorni paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Bergiselin mäkihyppytorni upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bergiselin mäkihyppytorni? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bergiselin mäkihyppytorni lähellä kohdetta Bergiselin mäkihyppytorni. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Bergiselin mäkihyppytorni, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 321 majoitusliikettä kohteen Bergiselin mäkihyppytorni lähellä
AC Hotel by Marriott Innsbruck 95 €
AC Hotel by Marriott Innsbruck

AC Hotel by Marriott Innsbruck

Salurner Strasse 15, Innsbruck, Tiroli
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Innsbruckin kasino ja Galerie im Taxispalais (galleria) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä latuja sekä hiihtokoulua. Tiroler Landesmuseum ja Kultainen katto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Innsbruckin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Innsbruck Westin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel Europa 108 €
  Grand Hotel Europa

  Grand Hotel Europa

  Suedtiroler Platz 2, Innsbruck, Tiroli
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ostoskeskus Sillpark, Tiroler Landesmuseum ja Galerie im Taxispalais (galleria) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Hofkirche ja Hofburg ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Innsbruckin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Innsbruck Westin asema 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   ADLERS Hotel 139 €
   ADLERS Hotel

   ADLERS Hotel

   Bruneckerstraße 1, Innsbruck, Tiroli
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ostoskeskus Sillpark, Tiroler Landesmuseum ja Galerie im Taxispalais (galleria) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Hofkirche ja Hofburg ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Innsbruckin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Innsbruck Westin asema 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Eagles Inn 92 €
    Hotel Eagles Inn

    Hotel Eagles Inn

    Lanser Strasse 12/14, Innsbruck, Tiroli
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wipptal, Bergiselin mäkihyppytorni ja Tiroler Landesmuseum sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Galerie im Taxispalais (galleria) sijaitsee 5 kilometrin päässä.

     Hotel Innsbruck 104 €
     Hotel Innsbruck

     Hotel Innsbruck

     Innrain 3, Innsbruck, Tiroli
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kultainen katto, Kaupungintorni ja Hofburg sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Hofkirche sijaitsee 0,4 kilometrin päässä. Innsbruckin keskusrautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Innsbruck Westin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Stage 12 Hotel by Penz 124 €
      Stage 12 Hotel by Penz

      Stage 12 Hotel by Penz

      Maria Theresien Straße 12, Innsbruck, Tiroli
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Maria-Theresien-Strasse, Galerie im Taxispalais (galleria) ja Kultainen katto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hofburg ja Hofkirche ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Innsbruckin keskusrautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Innsbruck Westin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       NALA individuellhotel 105 €
       NALA individuellhotel

       NALA individuellhotel

       Müllerstrasse 15, Innsbruck, Tiroli
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Maria-Theresien-Strasse ja Galerie im Taxispalais (galleria) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Tiroler Landesmuseum ja Kultainen katto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Innsbruck Westin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Innsbruckin keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grauer Bär 143 €
        Grauer Bär

        Grauer Bär

        Universitaetsstrasse 5-7, Innsbruck, Tiroli
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jesuiittakirkko, Hofkirche ja Hofburg sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellistaTiroler Landesmuseum ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Innsbruckin keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Innsbruck Westin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.