Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bolšoi-teatteri

Venäjän taidemaailman keskipisteisiin kuuluvan Bolšoi-teatterin vaikuttava sali ja huippuluokan tuotannot tekevät vaikutuksen kokeneimpaankin teatterissa kävijään.

Bolšoi-teatterilla on takanaan pitkä ja mielenkiintoinen historia, sillä teatterissa on esitetty Venäjän parhaimpiin kuuluneita tuotantoja jo yli 200 vuoden ajan. Nykyisin Bolšoi-teatterissa esitetään balettia ja oopperaa. Varaa liput hyvissä ajoin etukäteen, jotta pääset nauttimaan esityksestä teatterin ylellisessä salissa.

Bolšoi-teatteri sai alkunsa ruhtinaan yksityisenä hankkeena vuonna 1776. Ensimmäiset teatterirakennukset tuhoutuivat tulipaloissa vuosina 1805, 1812 ja 1853. Nykyisin paikalla seisova viimeisin Bolšoi-rakennus avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1856. Bolšoi-teatterin rahoitusta leikattiin rajusti Neuvostoliiton aikana, mutta nykyisin teatteri kukoistaa taas.

Teatterin upea julkisivu tarjoaa nähtävää jo ennen sisälle astumista. Istuskele ulkona miellyttävän suihkulähteen lähellä ja ihaile teatterirakennuksen julkisivua ja sen loisteliaita pylväitä ja vaikuttavaa sisäänkäyntiä. Tarkastele Moskovan ylle kohoavaa hevosten vetämillä vaunuilla ratsastavan Apollon patsasta. Näkymä saattaa olla sinulle jo tuttu, sillä se on ikuistettu Venäjän 100 ruplan seteliin.

Käy katsomassa balettia tai oopperaa teatterin upeissa puitteissa. Sana bolšoi tarkoittaa venäjäksi suurta. Teatterin saliin astuessasi ymmärrät nopeasti, mistä teatteri on saanut nimensä. Noin 21 metriä korkeaan ja 26 metriä leveään saliin mahtuu 2 153 katsojaa. Permannon lisäksi katsomopaikkoja on kuusikerroksisella viehättävästi valaistulla parvella, joka luo osaltaan saliin ylellisen tunnelman.

Katsele Bolšoin suuren katon kattomaalauksia ja katosta roikkuvaa valtavaa kattokruunua. Kiinnitä huomiota siihen, miten moitteettomassa kunnossa kaikki on. Teatteri näyttää erityisen hienolta vuonna 2011 valmistuneen kuuden vuoden remontin jälkeen. Ylellisten puitteidensa ansiosta Bolšoi-teatteri on täydellinen paikka nauttia baletti- tai oopperaesityksestä.

Osta liput Bolšoi-teatteriin verkosta tai Moskovassa sijaitsevasta lipunmyyntitoimistosta. Teatralnajan metroasemalta on vain lyhyt kävelymatka teatterille.


Alueen Bolšoi-teatteri opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 199 majoitusliikettä kohteen Bolšoi-teatteri lähellä
Hotel Metropol Moscow
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

2 Teatralny Proezd, Moskova
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Vallankumouksen aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow
  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

  Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

  15/1 Mokhovaya Street, bld. 1, Moskova
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Punainen tori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Aleksandrovski sadin asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Marriott Moscow Grand Hotel
   Marriott Moscow Grand Hotel

   Marriott Moscow Grand Hotel

   26/1, Tverskaya Street, Moskova
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tšaikovski-konserttitalo, Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Savoy Moscow
    Hotel Savoy Moscow

    Hotel Savoy Moscow

    3/6, bld.1, Rozhdestvenka Street, Moskova
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kuznetsky Most ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtion historiallinen museo ja Leninin mausoleumi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuznetski Mostin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Lubjankan asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ararat Park Hyatt Moscow
     Ararat Park Hyatt Moscow

     Ararat Park Hyatt Moscow

     Neglinnaya Street No 4, Moskova
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bolšoi-teatteri ja Valtion historiallinen museo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Leninin mausoleumi ja Moskovan Kreml ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Revoljutsiin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marriott Moscow Royal Aurora Hotel
      Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

      Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

      11 Petrovka Street, Moskova
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kuznetsky Most ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Valtion historiallinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuznetski Mostin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Teatralnajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Ritz-Carlton, Moscow
       The Ritz-Carlton, Moscow

       The Ritz-Carlton, Moscow

       Tverskaya Street 3, Moskova
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Manezh-aukio, Bolšoi-teatteri ja GUM-tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ohotnyi rjadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        The St. Regis Moscow Nikolskaya
        The St. Regis Moscow Nikolskaya

        The St. Regis Moscow Nikolskaya

        12, Nikolskaya Str., Moskova
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bolšoi-teatteri, Valtion historiallinen museo ja Leninin mausoleumi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Punainen tori ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kitai-gorodin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.