Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bolšoi-teatteri

Venäjän taidemaailman keskipisteisiin kuuluvan Bolšoi-teatterin vaikuttava sali ja huippuluokan tuotannot tekevät vaikutuksen kokeneimpaankin teatterissa kävijään.

Bolšoi-teatterilla on takanaan pitkä ja mielenkiintoinen historia, sillä teatterissa on esitetty Venäjän parhaimpiin kuuluneita tuotantoja jo yli 200 vuoden ajan. Nykyisin Bolšoi-teatterissa esitetään balettia ja oopperaa. Varaa liput hyvissä ajoin etukäteen, jotta pääset nauttimaan esityksestä teatterin ylellisessä salissa.

Bolšoi-teatteri sai alkunsa ruhtinaan yksityisenä hankkeena vuonna 1776. Ensimmäiset teatterirakennukset tuhoutuivat tulipaloissa vuosina 1805, 1812 ja 1853. Nykyisin paikalla seisova viimeisin Bolšoi-rakennus avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1856. Bolšoi-teatterin rahoitusta leikattiin rajusti Neuvostoliiton aikana, mutta nykyisin teatteri kukoistaa taas.

Teatterin upea julkisivu tarjoaa nähtävää jo ennen sisälle astumista. Istuskele ulkona miellyttävän suihkulähteen lähellä ja ihaile teatterirakennuksen julkisivua ja sen loisteliaita pylväitä ja vaikuttavaa sisäänkäyntiä. Tarkastele Moskovan ylle kohoavaa hevosten vetämillä vaunuilla ratsastavan Apollon patsasta. Näkymä saattaa olla sinulle jo tuttu, sillä se on ikuistettu Venäjän 100 ruplan seteliin.

Käy katsomassa balettia tai oopperaa teatterin upeissa puitteissa. Sana bolšoi tarkoittaa venäjäksi suurta. Teatterin saliin astuessasi ymmärrät nopeasti, mistä teatteri on saanut nimensä. Noin 21 metriä korkeaan ja 26 metriä leveään saliin mahtuu 2 153 katsojaa. Permannon lisäksi katsomopaikkoja on kuusikerroksisella viehättävästi valaistulla parvella, joka luo osaltaan saliin ylellisen tunnelman.

Katsele Bolšoin suuren katon kattomaalauksia ja katosta roikkuvaa valtavaa kattokruunua. Kiinnitä huomiota siihen, miten moitteettomassa kunnossa kaikki on. Teatteri näyttää erityisen hienolta vuonna 2011 valmistuneen kuuden vuoden remontin jälkeen. Ylellisten puitteidensa ansiosta Bolšoi-teatteri on täydellinen paikka nauttia baletti- tai oopperaesityksestä.

Osta liput Bolšoi-teatteriin verkosta tai Moskovassa sijaitsevasta lipunmyyntitoimistosta. Teatralnajan metroasemalta on vain lyhyt kävelymatka teatterille.


Alueen Bolšoi-teatteri opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 892 majoitusliikettä kohteen Bolšoi-teatteri lähellä
Hotel Metropol Moscow 191 €
Hotel Metropol Moscow

Hotel Metropol Moscow

2 Teatralny Proezd, Moskova
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maly-teatteri ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TsUM — keskustavaratalo ja Vallankumouksen aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Matreshka Hotel 48 €
  Matreshka Hotel

  Matreshka Hotel

  Teatralniy Proezd, 3, Bld. 3, Moskova, Moscow
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bolšoi-teatteri ja Leninin mausoleumi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moskovan Kreml ja Pyhän Vasilin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Ploštšad Revoljutsiin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow 168 €
   Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

   Hotel National, a Luxury Collection Hotel, Moscow

   15/1 Mokhovaya Street, bld. 1, Moskova
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bolšoi-teatteri ja Punainen tori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Leninin mausoleumi ja Kremlin asehuone ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Teatralnajan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Borovitskajan asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Marriott Moscow Grand Hotel 85 €
    Marriott Moscow Grand Hotel

    Marriott Moscow Grand Hotel

    26/1, Tverskaya Street, Moskova
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tšaikovski-konserttitalo ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Leninin mausoleumi ovat myös 3 kilometrin päässä. Majakovskajan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tverskajan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Savoy Moscow 179 €
     Hotel Savoy Moscow

     Hotel Savoy Moscow

     3/6, bld.1, Rozhdestvenka Street, Moskova
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kuznetsky Most ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Punainen tori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kuznetski Mostin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Lubjankan asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Ritz-Carlton, Moscow 340 €
      The Ritz-Carlton, Moscow

      The Ritz-Carlton, Moscow

      Tverskaya Street 3, Moskova
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bolšoi-teatteri ja TsUM — keskustavaratalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Manezh-aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Ohotnyi rjadin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Teatralnajan asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marriott Moscow Royal Aurora Hotel 145 €
       Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

       Marriott Moscow Royal Aurora Hotel

       11 Petrovka Street, Moskova
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kuznetsky Most ja Bolšoi-teatteri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Moskovan Kreml ja Leninin mausoleumi ovat myös 2 kilometrin päässä. Kuznetski Mostin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Teatralnajan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        The St. Regis Moscow Nikolskaya 238 €
        The St. Regis Moscow Nikolskaya

        The St. Regis Moscow Nikolskaya

        12, Nikolskaya Str., Moskova
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bolšoi-teatteri, Leninin mausoleumi ja Punainen tori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Vasilin katedraali ja Kremlin asehuone ovat myös 2 kilometrin päässä. Ploštšad Revoljutsiin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Teatralnajan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.