Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bourgognen yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Bourgognen yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Bourgognen yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Bourgognen yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Bourgognen yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bourgognen yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bourgognen yliopisto lähellä kohdetta Bourgognen yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Bourgognen yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 374 majoitusliikettä kohteen Bourgognen yliopisto lähellä
Holiday Inn Express Dijon 83 €
Holiday Inn Express Dijon

Holiday Inn Express Dijon

Rue de la Glaciere, Access via rond-point Jean Moulin, Saint-Apollinaire, Cote-d'Or
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gaston Gerardin stadion on 1 kilometrin ja Zénith de Dijon on 4,7 kilometrin päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Bourgognen yliopisto ja Dijon Congrexpo ovat myös 3 kilometrin päässä. Dijon-Porte-Neuven asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grand Hotel La Cloche Dijon MGallery 159 €
  Grand Hotel La Cloche Dijon MGallery

  Grand Hotel La Cloche Dijon MGallery

  14 Place Darcy, Dijon, Cote-d'Or
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Darcyn aukio ja Dijonin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. La Toison d'Orin ostoskeskus ja Zénith de Dijon ovat myös 5 kilometrin päässä. Dijonin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dijon-Porte-Neuven asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hôtel des Ducs 74 €
   Hôtel des Ducs

   Hôtel des Ducs

   5 Rue Lamonnoye, Dijon, Cote-d'Or
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Burgundin herttuoiden palatsi on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. La Toison d'Orin ostoskeskus ja Zénith de Dijon sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kuvataidemuseo ja Magnin-museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dijon-Porte-Neuven asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dijonin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Studio Le Mars 49 €
    Studio Le Mars

    Studio Le Mars

    12 Rue du Champ de Mars, Dijon
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Notre Damen kirkko on 0,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. La Toison d'Orin ostoskeskus ja Zénith de Dijon sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Burgundin herttuoiden palatsi ja Kuvataidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dijon-Porte-Neuven asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dijonin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel Wilson - Les Collectionneurs 68 €
     Hôtel Wilson - Les Collectionneurs

     Hôtel Wilson - Les Collectionneurs

     1 rue de Longvic, Dijon, Cote-d'Or
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Burgundin herttuoiden palatsi, Kuvataidemuseo ja Vapaudenaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Notre Damen kirkko ja Dijonin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dijon-Porte-Neuven asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dijonin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hôtel Oceania Le Jura Dijon 94 €
      Hôtel Oceania Le Jura Dijon

      Hôtel Oceania Le Jura Dijon

      14 Avenue Marechal Foch, Dijon, Cote-d'Or
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Darcyn aukio on 0,3 kilometrin ja La Toison d'Orin ostoskeskus on 4,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Dijonin katedraali ja Arquebuse Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dijonin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Dijon-Porte-Neuven asema 25 minuutin kävelymatkan päässä.

       Maison Internationale
       Maison Internationale

       Maison Internationale

       7, Avenue Alain Savary, Dijon
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bourgognen yliopisto ja Gaston Gerardin stadion 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Magnin-museo ja Burgundin herttuoiden palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä. Dijon-Porte-Neuven asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        L'Universite - Cosy & Clean
        L'Universite - Cosy & Clean

        L'Universite - Cosy & Clean

        33 D Boulevard de l'Université, Dijon
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bourgognen yliopisto ja Gaston Gerardin stadion 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Museum of Sacred Art ja Burgundilaisen elämän museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Dijon-Porte-Neuven asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.