Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Brennerin sola

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Brennerin sola. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Brennerin sola, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Brennerin sola paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Brennerin sola upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Brennerin sola? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Brennerin sola lähellä kohdetta Brennerin sola. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Brennerin sola, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 031 hotellia lähellä kohdetta Brennerin sola
88 €
JUFA Hotel Wipptal

JUFA Hotel Wipptal

Alfons Graber Weg 1, Steinach am Brenner
3,8
/ 5 (106 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Wasser- & Erlebniswelt Bärenbachl ja Bergeralmin talviurheilukeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja. Alfons Graber Museum ja Pyhän Elmon seurakuntakirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotel Wilder Mann

Hotel Wilder Mann

Brennerstraße 38/40, Steinach am Brenner
0.0 kautta 5.0

Alfons Graber Museum ja Pyhän Elmon seurakuntakirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Wasser- & Erlebniswelt Bärenbachl ja Bergeralmin talviurheilukeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Aktivhotel Zur Rose

Aktivhotel Zur Rose

Brennerstraße 30, Steinach am Brenner
3,8
/ 5 (6 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Alfons Graber Museum, Bergeralmin talviurheilukeskus ja Wasser- & Erlebniswelt Bärenbachl sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Pyhän Elmon seurakuntakirkko sijaitsee 0,1 kilometrin päässä.

100 €
Hotel Alpin

Hotel Alpin

Pflerschtal - Ladurns 84, Brennero
5,0
/ 5 (3 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Monte Cavallo-Rosskopfin gondoli ja SKYTREK-seikkailupuisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista, josta voi siirtyä suoraan rinteeseen, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Designer Outlet Brenner -ostoskeskus ja Chiesa di Santo Spirito a Vipiteno ovat myös 15 kilometrin päässä.

Hotel Bergkristall

Hotel Bergkristall

Fam. Fleckinger, Brennero
4,0
/ 5 (42 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Monte Cavallo-Rosskopfin gondoli, SKYTREK-seikkailupuisto ja Chiesa di Santo Spirito a Vipiteno ovat 15 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Reifensteinin linna ja Santa Crocen kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä.

Hotel Bergkristall

Hotel Bergkristall

Pflersch 88, Brenner
0.0 kautta 5.0

Monte Cavallo-Rosskopfin gondoli, SKYTREK-seikkailupuisto ja Chiesa di Santo Spirito a Vipiteno ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Reifensteinin linna ja Santa Crocen kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä.

102 €
Hotel Wienerhof

Hotel Wienerhof

Haus No. 13, Trins
4,5
/ 5 (2 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Wasser- & Erlebniswelt Bärenbachl, Bergeralmin talviurheilukeskus ja Alfons Graber Museum sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Pyhän Elmon seurakuntakirkko sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.

121 €
Hotel Rose

Hotel Rose

Via Val di Vizze 119, Val di Vizze
5,0
/ 5 (2 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Santa Crocen kirkko, Monte Cavallo-Rosskopfin gondoli ja SKYTREK-seikkailupuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä asuntokompleksista. Chiesa di Santo Spirito a Vipiteno ja Reifensteinin linna ovat myös 5 kilometrin päässä.