Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Brestin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Brestin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Brestin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Brestin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Brestin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Brestin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Brestin linna lähellä kohdetta Brestin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Brestin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 343 majoitusliikettä kohteen Brestin linna lähellä
Hôtel Le Continental 77 €
Hôtel Le Continental

Hôtel Le Continental

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Le Quartzin teatteri on 0,3 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Brestin kuvataidemuseo ja Clermont-Tonnerren sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hôtel l'Amirauté 77 €
  Hôtel l'Amirauté

  Hôtel l'Amirauté

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Le Quartzin teatteri on 0,5 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Clermont-Tonnerren sairaala ja Brestin kuvataidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Terres de France - Appart'Hotel Brest 45 €
   Terres de France - Appart'Hotel Brest

   Terres de France - Appart'Hotel Brest

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Clermont-Tonnerren sairaala on 1,5 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Le Quartzin teatteri ja Francis-le Ble -stadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Brestin asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hôtel ibis Brest Centre 60 €
    Hôtel ibis Brest Centre

    Hôtel ibis Brest Centre

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Brestin kuvataidemuseo on 0,3 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Musee National de la Marine (merimuseo) ja Brestin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel Center 60 €
     Hôtel Center

     Hôtel Center

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Le Quartzin teatteri, Länsi-Bretagnen yliopisto ja Brestin linna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tour Tanguy (torni) ja Cavale Blanchen sairaala ovat myös 5 kilometrin päässä. Brestin asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Oceania Brest Centre 90 €
      Oceania Brest Centre

      Oceania Brest Centre

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Le Quartzin teatteri on 0,6 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Brestin kuvataidemuseo ja Clermont-Tonnerren sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Citôtel Brest Centre Gare 49 €
       Citôtel Brest Centre Gare

       Citôtel Brest Centre Gare

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Le Quartzin teatteri on 0,2 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 3,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Brestin kuvataidemuseo ja Clermont-Tonnerren sairaala ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Saint-Louis 55 €
        Saint-Louis

        Saint-Louis

          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Clermont-Tonnerren sairaala on 0,4 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Le Quartzin teatteri ja Brestin kuvataidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.