Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Brestin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Brestin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Brestin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Brestin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Brestin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Brestin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Brestin linna lähellä kohdetta Brestin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Brestin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 310 majoitusliikettä kohteen Brestin linna lähellä
Hôtel Le Continental 77 €
Hôtel Le Continental

Hôtel Le Continental

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Le Quartzin teatteri on 0,3 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Brestin kuvataidemuseo ja Clermont-Tonnerren sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hôtel ibis Brest Centre 60 €
  Hôtel ibis Brest Centre

  Hôtel ibis Brest Centre

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Brestin kuvataidemuseo on 0,3 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Musee National de la Marine (merimuseo) ja Brestin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hôtel l'Amirauté 77 €
   Hôtel l'Amirauté

   Hôtel l'Amirauté

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Le Quartzin teatteri on 0,5 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Clermont-Tonnerren sairaala ja Brestin kuvataidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Oceania Brest Centre 81 €
    Oceania Brest Centre

    Oceania Brest Centre

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Le Quartzin teatteri on 0,6 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Brestin kuvataidemuseo ja Clermont-Tonnerren sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     La Paix Hotel Contemporain 83 €
     La Paix Hotel Contemporain

     La Paix Hotel Contemporain

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Le Quartzin teatteri, Brestin linna ja Tour Tanguy (torni) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Capucins’n köysirata ja Oceanapolis (akvaario) ovat myös 5 kilometrin päässä. Brestin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      ibis Styles Brest Centre Port 73 €
      ibis Styles Brest Centre Port

      ibis Styles Brest Centre Port

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Musee National de la Marine (merimuseo) on 0,7 kilometrin ja Oceanapolis (akvaario) on 3,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Brestin kuvataidemuseo ja Brestin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brestin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kyriad Brest Centre 45 €
       Kyriad Brest Centre

       Kyriad Brest Centre

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Le Quartzin teatteri on 1,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Oceanapolis (akvaario) ja Spadiumparcin vesipuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Francis-le Ble -stadion ja Clermont-Tonnerren sairaala ovat myös 2 kilometrin päässä. Brestin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hôtel Center 64 €
        Hôtel Center

        Hôtel Center

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Le Quartzin teatteri, Länsi-Bretagnen yliopisto ja Brestin linna sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tour Tanguy (torni) ja Cavale Blanchen sairaala ovat myös 5 kilometrin päässä. Brestin asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.