Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Brisbane Powerhouse

Syö lounas tai illallinen, nauti lasillinen tai katso esitys tai näyttely tässä kuuluisassa Brisbanen taidemaailman kohtauspaikassa, jonka terassi sijaitsee kauniilla joen törmällä.

Brisbane Powerhouse on yksi Queenslandin rakastetuimmista taide-elämän keskuksista. Se on kuuluisa indyelokuvien ja -näytelmien esityspaikka, ja siellä järjestetään monenlaisia festivaaleja ja konsertteja. Tule elokuviin, burleskiesitykseen, komediafestivaaleille, jazzkonserttiin, valokuvanäyttelyyn tai vaikkapa jamittelemaan lavalle. Vaikket sattuisikaan löytämään itseäsi kiinnostavaa tapahtumaa, paikka on tunnelmansa, arkkitehtuurinsa ja jokivarren maisemiensa vuoksi vierailun arvoinen.

Kivinen rakennus toimi 1920-luvun loppupuolelta aina vuoteen 1971 kaupungin pääsähkölaitoksena, kunnes toiminta lakkautettiin ja rakennus päästettiin rapistumaan. Kahden seuraavan vuosikymmenen aikana Powerhousesta tuli underground-artistien ja talonvaltaajien ajanviettopaikka. Rakennuksen purkusuunnitelma ei toteutunut, ja kaupunginvaltuusto päätti tehdä rakennuksesta taidekeskuksen.

Kun keskus vuonna 2000 avattiin, suurin osa alkuperäisistä tiilistä ja jotkin installaatiot olivat paikoillaan. Myös osa seinien graffiteista on säilytetty. Nykyään tässä komeassa rakennuksessa on kaksi ravintolaa baareineen ja terasseineen, näyttämö ja galleriatiloja sekä alakerran näyttely- ja konferenssitilat.

Varaa liput keikalle tai katsele ilmaisia, kaikille avoimia esityksiä. Jos saavut vain ihastelemaan rakennusta, nouse hissillä ylös, jotta näet arkkitehtoniset yksityiskohdat ja graffitit. Käy alakerran Watt-baarissa ja -ravintolassa tai yläkerran Altossa, jossa voit nauttia kahvin tai cocktailin tai hienon illallisen. Maisemat joelle ovat upeat, ja on viihdyttävää katsella, kuinka niin taideväki kuin hölkkääjät ja koiranulkoiluttajatkin pysähtyvät rantaan viettämään aikaa.

Brisbane Powerhouse sijaitsee New Farmin esikaupunkialueella noin 3,2 kilometrin päässä keskustasta. Hauskin, mutta hitain tapa saapua perille on tulla lautalla. Myös busseja pysähtyy puiston lähellä. Alueella on ilmainen pysäköinti, mutta paikat täyttyvät tapahtuma-aikoina nopeasti.

Vierailijat ovat tervetulleita katselemaan viikonloppujen ilmaisia esityksiä ja vaihtuvia näyttelyitä. Useisiin tapahtumiin vaaditaan kuitenkin pääsylippu. Katso tarkat tiedot Powerhousen verkkosivustosta.


Alueen Brisbane Powerhouse opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 731 majoitusliikettä kohteen Brisbane Powerhouse lähellä
Brisbane Skytower 76 €
Brisbane Skytower

Brisbane Skytower

222 Margaret Street, Brisbane, QLD
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Brisbanen kasvitieteellinen puutarha, Eagle Street Pier ja Queen Street Mall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. South Bank Parklands ja Roma Street Parkland (puisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Brisbanen keskusrautatieasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brisbane Roma Streetin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Royal On The Park 73 €
  Royal On The Park

  Royal On The Park

  152 Alice Street, Brisbane, QLD
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Brisbanen kasvitieteellinen puutarha ja Brisbanen parlamenttitalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Eagle Street Pier ja Queenslandin teknillinen yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brisbanen keskusrautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brisbane Roma Streetin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Point Brisbane Hotel 77 €
   The Point Brisbane Hotel

   The Point Brisbane Hotel

   21 Lambert Street, Kangaroo Point, QLD
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kangaroo Point Cliffs ja Eagle Street Pier sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Story Bridge ja The Gabba ovat myös 2 kilometrin päässä. Brisbanen keskusrautatieasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brisbane Fortitude Valleyn asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    Great Southern Hotel Brisbane 39 €
    Great Southern Hotel Brisbane

    Great Southern Hotel Brisbane

    103 George Street, Brisbane, QLD
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Treasury Casino, Queen Street Mall ja Brisbanen kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brisbane City Hall ja Eagle Street Pier ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. South Brisbanen asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brisbanen keskusrautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

     Stamford Plaza Brisbane 99 €
     Stamford Plaza Brisbane

     Stamford Plaza Brisbane

     Corner of Margaret & Edward Streets, South Brisbane, Brisbane, QLD
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Brisbanen kasvitieteellinen puutarha ja Eagle Street Pier sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Queen Street Mall ja Brisbanen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brisbanen keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brisbane Roma Streetin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Meriton Suites Adelaide Street, Brisbane 56 €
      Meriton Suites Adelaide Street, Brisbane

      Meriton Suites Adelaide Street, Brisbane

      485 Adelaide Street, Brisbane, QLD
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cathedral Square ja Chinatown Mall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Queen Street Mall ja Brisbanen kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Brisbanen keskusrautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brisbane Fortitude Valleyn asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Waikiki Tilava Studio
       Waikiki Tilava Studio

       Waikiki Tilava Studio

       Sydney Street, New Farm, Queensland
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        New Farm Park (puisto), The Gabba ja Story Bridge sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kangaroo Point Cliffs ja Emporium ovat myös 3 kilometrin päässä. Brisbane Norman Parkin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brisbane Morningsiden asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Oakwood Hotel & Apartments Brisbane 58 €
        Oakwood Hotel & Apartments Brisbane

        Oakwood Hotel & Apartments Brisbane

        15 Ivory Lane, Fortitude Valley, QLD
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Howard Smith Wharves ja Eagle Street Pier sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Queen Street Mall ja Brisbanen kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Brisbane Fortitude Valleyn asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brisbanen keskusrautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.