Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

California Academy of Sciences

Tässä valtavassa tiedelaitoksessa toimii yksi maailman suurimmista luonnonhistoriallisista museoista.

Academy perustettiin vuonna 1853, vain kolme vuotta sen jälkeen, kun Kaliforniasta tuli osa liittovaltiota. Nykyään California Academy of Sciences on maailmanlaajuisesti arvostettu tiedeinstituutti. Siellä käy vuosittain yli miljoona kävijää. Kompleksissa toimii akvaario, planetaario ja luonnonhistoriallinen museo.

Lisäksi laitoksen suljettujen ovien takana tehdään merkittävää tutkimusta. Tutkijoiden joukossa on useita maailman arvostetuimpia kasvitieteen, antropologian, ornitologian, geologian ja monen muun tieteenalan tutkijoita. Laitoksen korjaustyöt valmistuivat vuonna 2008, ja nykyään tämä vaikuttava paikka on suosittu käyntikohde niin paikallisten kuin turistien keskuudessa.

Steinhart Aquariumin nelikerroksinen tila jäljittelee sademetsän ilmastoa ja biologisia olosuhteita. Voit nähdä 38 000 elävää eri lajien edustajaa eri puolilta maailmaa afrikanpingviineistä haihin ja rauskuihin.

Ihastele universumin ihmeitä Morrison Planetariumissa, joka on nykyaikainen, täysin digitaalinen planetaario, joka tarjoaa kävijöille äärimmäisen tarkan kuvan maailmankaikkeuden tilasta nykytutkimuksen valossa.

Kimball Natural History Museumissa voit vierailla monenlaisia eri ilmiöitä esittelevissä näyttelyissä. Näyttelyt käsittelevät maapallon evoluutiota esihistoriallisista ajoista nykypäivään.

Päivittäin järjestetään opastettuja kierroksia akvaariossa ja koko laitoksessa. Lisäksi kerran viikossa järjestetään iltatapahtuma, johon ikäraja on 21 vuotta. Katso tarkat ajat verkkosivuilta. Pätevät oppaat auttavat sinua saamaan mahdollisimman paljon irti käynnistäsi. Kierroksen jälkeen voit nauttia aterian Academy Caféssa tai Moss Roomissa.

California Academy of Sciences sijaitsee Golden Gate Parkin keskellä, ja sinne pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, autolla, polkupyörällä ja sukkulabusseilla. Huomaa, että pysäköintipaikat täyttyvät nopeasti etenkin viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Academy on avoinna joka päivä paitsi kiitospäivänä ja jouluna.


Alueen California Academy of Sciences opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 828 majoitusliikettä kohteen California Academy of Sciences lähellä
BEI Hotel San Francisco 96 €
BEI Hotel San Francisco

BEI Hotel San Francisco

50 8th Street, San Francisco, CA
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Moscone Convention Center ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Oracle Park ja Ghirardelli Square (ostoskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä. Civic Centerin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Spero 138 €
  Hotel Spero

  Hotel Spero

  405 Taylor St, San Francisco, CA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Powell and Market Cable Car Turnaround, Asian Art Museum of San Francisco ja Cable Car Museum (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Francisco Museum of Modern Art ja San Franciscon kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Civic Centerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Viehättävä ja Moderni Richmond Charmer
   Viehättävä ja Moderni Richmond Charmer

   Viehättävä ja Moderni Richmond Charmer

   670 12th Avenue, San Francisco, Kalifornia
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    De Young Museum (museo), California Academy of Sciences (yliopisto) ja Japanilainen teepuutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Golden Gaten puisto ja San Franciscon yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Täydellisesti Sijaitsee, Tilava Huoneisto Puoli Korttelin Päässä Golden Gate Park
    Täydellisesti Sijaitsee, Tilava Huoneisto Puoli Korttelin Päässä Golden Gate Park

    Täydellisesti Sijaitsee, Tilava Huoneisto Puoli Korttelin Päässä Golden Gate Park

    732 15th Ave, San Francisco, Kalifornia
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     De Young Museum (museo), Japanilainen teepuutarha ja California Academy of Sciences (yliopisto) ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista, josta on suora yhteys rannalle. Golden Gaten puisto ja University of California San Francisco (yliopisto) ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Söpö ja Kätevä
     Söpö ja Kätevä

     Söpö ja Kätevä

     357 Iriving, San Francisco, Kalifornia
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      UCSF Medical Center ja University of California San Francisco (yliopisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. California Academy of Sciences (yliopisto) ja Japanilainen teepuutarha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Inner Sunset Studio Holiday
      Inner Sunset Studio Holiday

      Inner Sunset Studio Holiday

      357 Iriving, San Francisco, CA
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       University of California San Francisco (yliopisto), California Academy of Sciences (yliopisto) ja Japanilainen teepuutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. UCSF Medical Center ja De Young Museum (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Stanyan Park Hotel 145 €
       Stanyan Park Hotel

       Stanyan Park Hotel

       750 Stanyan Street, San Francisco, CA
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Conservatory of Flowers (puutarha), University of California San Francisco (yliopisto) ja UCSF Medical Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. California Academy of Sciences (yliopisto) ja San Franciscon yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Geary Parkway Motel 210 €
        Geary Parkway Motel

        Geary Parkway Motel

        4750 Geary Blvd, Richmond District, San Francisco, CA
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Conservatory of Flowers (puutarha), California Academy of Sciences (yliopisto) ja Japanilainen teepuutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä motellista. Golden Gaten puisto ja San Franciscon yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä.