Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Casa Vicens

Ihastele kadulta tämän Gaudín ensimmäisen rakennuksen värejä ja tiilien yksityiskohtia.

Casa Vicens on yksityinen koti ja ensimmäinen arkkitehti Antoni Gaudín suunnittema rakennus. Rakennuksen edustalla parveilee laumoittain turisteja kuvaamassa ja ihailemassa sen julkisivua. Taloon sisään yleisöllä ei ole pääsyä. Rakennus sijaitsee kapealla sivukadulla Gracian kaupunginosassa Barcelonan keskustasta pohjoiseen. Rakennuksen pinta-ala oli vain 12 m x 16 m, kun se rakennettiin 1800-luvun lopulla.

Tämä talo rikkoi useita aikakauden arkkitehtuurille tyypillisiä käytäntöjä. Se oli tyyliltään huomattavan koristeellinen, mutta rakenteeltaan äärimmäisen yksinkertainen. Gaudí oli vasta valmistunut nuori suunnittelija rakennusta suunnitellessaan, mutta monet hänelle tunnusomaiset piirteet ovat jo nähtävissä. Rakennuksessa on vaikutteita luonnosta, ja kontrasti värien ja pintarakenteen välillä on suuri. Gaudí yhdisteli tässä rakennuksessa itämaisia, espanjalaisia ja arabialaisia vaikutteita.

Julkisivu on pääosin tehty tiilestä, ja koristeluissa on käytetty kukka-aiheita sekä vihreitä ja punaisia kaakelilaattoja. Portin ornamenteissa ovat teemana palmupuut.

Gaudí uskoi, että mikään arkkitehtuurissa ei ollut toissijaista, joten yhtäkään yksityiskohtaa ei ole säästelty. Kaikki markiiseja ja ilmastointikanavia myöten on ylenpalttisesti koristeltu. Ihastele parvekkeiden upeita rautakoristeita ja seinälaattojen voimakkaita värejä.

Käy talolla päivänvalossa, niin näet yksityiskohdat parhaiten. Talon omistajat eivät pane pahakseen, että heidän kotiaan valokuvataan ulkoapäin. Älä kuitenkaan yritä aidan toiselle puolelle. Kuvia rakennuksen sisältä on monissa arkkitehtiä käsittelevissä kirjoissa. Voit ostaa kirjoja Gaudín muiden rakennusten, kuten Sagrada Familian ja Casa Batllón, yhteydessä olevista myymälöistä.

Rakennus on parin minuutin kävelymatkan päässä Fontanan metroasemalta, ja myös Güell-puisto sijaitsee lähellä. Voit saapua myös bussilla Avinguda del Príncep d’Astúries -katua pitkin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 961 majoitusliikettä kohteen Casa Vicens lähellä
Seventy Barcelona 133 €
Seventy Barcelona

Seventy Barcelona

Carrer de Còrsega 344, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Passeig de Gracia, Casa Milà ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Sagrada Família ovat myös 2 kilometrin päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Provençan asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Mercure Barcelona Condor 60 €
  Mercure Barcelona Condor

  Mercure Barcelona Condor

  Via Augusta, 127, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Casa Vicens (rakennus), Casa Milà ja Passeig de Gracia sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rambla de Catalunya ja Hospital Clínic ovat myös 2 kilometrin päässä. Sant Gervasin asema ja Plaça Molinan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Blue Barcelona 57 €
   Blue Barcelona

   Blue Barcelona

   Via Augusta, 65 1-1, Barcelona
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Mercat de la Llibertat, Centre Artesà Tradicionarius ja Casa Vicens (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Plom Gallery ja Plaça de la Vila de Gràcia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gràcian asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fontanan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Casa Fuster Hotel 177 €
    Casa Fuster Hotel

    Casa Fuster Hotel

    Passeig de Gràcia, 132, Barcelona, Barcelona
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Passeig de Gracia ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gràcian asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pol & Grace Hotel 46 €
     Pol & Grace Hotel

     Pol & Grace Hotel

     Calle Guillerm Tell, 49, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Casa Vicens (rakennus), Passeig de Gracia ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Guell-puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Plaça Molinan asema ja Sant Gervasin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      HG City Suites Barcelona 62 €
      HG City Suites Barcelona

      HG City Suites Barcelona

      Via Augusta 89-91, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Casa Vicens (rakennus) ja Passeig de Gracia sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Plaça Molinan asema ja Gràcian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Aparthotel Silver 69 €
       Aparthotel Silver

       Aparthotel Silver

       Calle Bretón de los Herreros, 26, Barcelona, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casa Vicens (rakennus), Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Guell-puisto ja Sagrada Família ovat myös 3 kilometrin päässä. Fontanan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gràcian asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        H10 Casa Mimosa 134 €
        H10 Casa Mimosa

        H10 Casa Mimosa

        c. pau claris 179, Barcelona, Barcelona
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Casa Milà, Passeig de Gracia ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Hospital Clínic ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Diagonalin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Provençan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.