Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Casa Vicens

Ihastele kadulta tämän Gaudín ensimmäisen rakennuksen värejä ja tiilien yksityiskohtia.

Casa Vicens on yksityinen koti ja ensimmäinen arkkitehti Antoni Gaudín suunnittema rakennus. Rakennuksen edustalla parveilee laumoittain turisteja kuvaamassa ja ihailemassa sen julkisivua. Taloon sisään yleisöllä ei ole pääsyä. Rakennus sijaitsee kapealla sivukadulla Gracian kaupunginosassa Barcelonan keskustasta pohjoiseen. Rakennuksen pinta-ala oli vain 12 m x 16 m, kun se rakennettiin 1800-luvun lopulla.

Tämä talo rikkoi useita aikakauden arkkitehtuurille tyypillisiä käytäntöjä. Se oli tyyliltään huomattavan koristeellinen, mutta rakenteeltaan äärimmäisen yksinkertainen. Gaudí oli vasta valmistunut nuori suunnittelija rakennusta suunnitellessaan, mutta monet hänelle tunnusomaiset piirteet ovat jo nähtävissä. Rakennuksessa on vaikutteita luonnosta, ja kontrasti värien ja pintarakenteen välillä on suuri. Gaudí yhdisteli tässä rakennuksessa itämaisia, espanjalaisia ja arabialaisia vaikutteita.

Julkisivu on pääosin tehty tiilestä, ja koristeluissa on käytetty kukka-aiheita sekä vihreitä ja punaisia kaakelilaattoja. Portin ornamenteissa ovat teemana palmupuut.

Gaudí uskoi, että mikään arkkitehtuurissa ei ollut toissijaista, joten yhtäkään yksityiskohtaa ei ole säästelty. Kaikki markiiseja ja ilmastointikanavia myöten on ylenpalttisesti koristeltu. Ihastele parvekkeiden upeita rautakoristeita ja seinälaattojen voimakkaita värejä.

Käy talolla päivänvalossa, niin näet yksityiskohdat parhaiten. Talon omistajat eivät pane pahakseen, että heidän kotiaan valokuvataan ulkoapäin. Älä kuitenkaan yritä aidan toiselle puolelle. Kuvia rakennuksen sisältä on monissa arkkitehtiä käsittelevissä kirjoissa. Voit ostaa kirjoja Gaudín muiden rakennusten, kuten Sagrada Familian ja Casa Batllón, yhteydessä olevista myymälöistä.

Rakennus on parin minuutin kävelymatkan päässä Fontanan metroasemalta, ja myös Güell-puisto sijaitsee lähellä. Voit saapua myös bussilla Avinguda del Príncep d’Astúries -katua pitkin.


Alueen Casa Vicens opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 761 majoitusliikettä kohteen Casa Vicens lähellä
HG City Suites Barcelona 104 €
HG City Suites Barcelona

HG City Suites Barcelona

Via Augusta 89-91, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Casa Vicens (rakennus) ja Passeig de Gracia sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Plaça Molinan asema ja Gràcian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Blue Barcelona 73 €
  Blue Barcelona

  Blue Barcelona

  Via Augusta, 65 1-1, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mercat de la Llibertat, Centre Artesà Tradicionarius ja Casa Vicens (rakennus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Plom Gallery ja Plaça de la Vila de Gràcia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gràcian asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fontanan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Sagrada Familia 85 €
   Hotel Sagrada Familia

   Hotel Sagrada Familia

   Carrer de Corsega 541, Barcelona, Barcelona
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sagrada Família ja Hospital de Sant Pau (sairaala) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Passeig de Gracia ovat myös 2 kilometrin päässä. Sagrada Famílian asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant Pau | Dos de Maigin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Wilson Boutique Hotel 99 €
    Wilson Boutique Hotel

    Wilson Boutique Hotel

    Avinguda Diagonal 568, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rambla de Catalunya, Casa Milà ja Hospital Clínic sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Passeig de Gracia ovat myös 2 kilometrin päässä. Provençan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gràcian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Aparthotel Silver 104 €
     Aparthotel Silver

     Aparthotel Silver

     Calle Bretón de los Herreros, 26, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Casa Vicens (rakennus), Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Guell-puisto ja Sagrada Família ovat myös 3 kilometrin päässä. Fontanan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gràcian asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Via Augusta 93 €
      Hotel Via Augusta

      Hotel Via Augusta

      Via Augusta 63, Barcelona, Barcelona
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Casa Vicens (rakennus), Passeig de Gracia ja Rambla de Catalunya sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Milà ja Casa Batlló (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gràcian asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fontanan asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Condado 83 €
       Condado

       Condado

       Aribau 201, Barcelona, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rambla de Catalunya, Casa Milà ja Passeig de Gracia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Casa Batlló (rakennus) ja Hospital Clínic ovat myös 2 kilometrin päässä. Gràcian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant Gervasin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Gran de Gràcia Apartments 154 €
        Gran de Gràcia Apartments

        Gran de Gràcia Apartments

        Gran de Gracia, 205, Barcelona
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Casa Vicens (rakennus) ja Passeig de Gracia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Guell-puisto ja Casa Milà ovat myös 2 kilometrin päässä. Fontanan asema ja Lessepsin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.