Luokitus perustuu 173 tarkistettuun arvosteluun

3,3 / 5
67 % asiakkaista suosittelee
3,2 Huoneen siisteys
3,7 Palvelu ja henkilökunta
2,9 Huoneen mukavuus
2,9 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
1/5
Vahvistettu matkustaja

KAMALA KOKEMUS.

Lisätty 24.9.2016
Hyvät puolet: Sijainti oli ainoa hyvä asia
Huonot puolet: Hotelli pitäisi siivota ja puhdistaa perinpohjaisesti. Vaikutti siltä ettei sitä ole koskaan kunnolla siivottu, erityisesti vessoja.
Hotelli/hostelli oli ihan karmaisevassa kunnossa. En suosittele tätä kellekään sillä sain hotellin huoneen vessassa käydessä wc-pöntöstä jonkun bakteerin, joka aiheutti minulle välittömästi niin pahan ihottuman, että jouduin menemään lääkäriin. Huone oli TODELLA huonosti siivottu. Hygieniataso sellainen, ettei tuonne saisi asiakkaita laittaa! Wc:ssä oli hiuksia, kylpyamme oli pölyinen, joka paikassa oli roskaa ja kaiketi wc-pönttöäkään ei ollut edellisten käyttäjien jäljiltä puhdistettu. Tilasimme kahden hengen huoneen ja saimme paikat 6 hengen makuusaliin? Muita ei sinne lisäksemme ollut laitettu, mutta emme nimenomaan halunneet kerrossänkyjä ja tuo huone ei muutenkaan kunnoltaan tai siisteydeltään vastannut odotuksia tai kahden hengen huonetta, jonka varasimme. Kaiken huippu oli, että palatessamme illalla klo 21 jälkeen omistajapariskunta oli päättänyt alkaa remontoimaan koko huoneen uusiksi meidän tavaroidemme ja meidän asuessamme siellä... Heidän vastauksensa oli "sorry sorry" kun väsyneinä illalla palasimme huoneeseen ja remontti olisi vielä kestänyt koko yön. Viimein he suostuivat lopettamaan remontoinnin, ja pääsimme nukkumaan, mutta huoneeseen he jättivät kaiken maailman tavaroita ja tietysti hirveästi pölyä. Mielestäni tämä oli erittäin outoa, että remontti aloitettiin asukkaiden ollessa siellä. Lähtöpäivänä he tulivat klo 10 aikaan vaatimaan meiltä check-outia, vaikka normaalisti se on klo 11. Emme olleet siihen tuntia aiemmin valmiita ja omistajat suuttuivat.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
31.3.2019, Litsa (Owner), Hotellin johto
I don't advertise that I have the Buckingham Palace. I sell what I advertise
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Lille

Lisätty 15.7.2019
L’endroit est parfait car en plein centre ville dc tout est proche a pied le métro est à 5mn de marche il y’a vraiment tout à proximité épiceries restos fast food Personnel vraiment aux petits soins Endroit propre et calme Je recommande vraiment Really nice and cosy place The staff is really caring and very clean and I insist on the cleaning no dust !! The hotel is really close to shopping centers you can either walk 15mn or take the metro The metro access is just around the corner and in between u have restaurants groceries stores fast food I recommend
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
16.7.2019, Litsa (Owner), Hotellin johto
Dear Guest , Thank you for choosing to stay with us , and for you wonderful review. It 's a great pleasure having you . I look forward to seeing you coming back soon. Wish you all the best. Kind regards Litsa.
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Germany

Lisätty 24.6.2019
Das gesamte Personal ist sehr sehr freundlich, ganz oben steht natürlich die Besitzerin Litza, die uns mehr als herzlich empfangen hat und wir uns sofort wohlgefühlt haben. Wir haben dort 5 Nächte verbracht, die Lage ist ein perfekt, nur ein Katzensprung zur Paddington Station und drumherum alles was man braucht, Restaurants, Einkaufsmöglichkeiten etc. Ich kann Atlas Studios nur jedem empfehlen und wir würden in jedem Fall wieder zu Litza kommen, vielen Dank für alles und den angenehmen Aufenthalt :)
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
3.7.2019, Litsa (Owner), Hotellin johto
Dear guest , Thank you for your lovely and wonderful review . It's a great pleasure to have you with us . Look forward to seeing you coming back soon. Have a nice evening . Kind regards Litsa
4/5
Vahvistettu matkustaja

Väldigt bra läge och trevlig personal.

Lisätty 2.4.2019 Hotelsn sivustolla
Oerhört trevlig personal! Vänliga mot både mig och min dotter. De frågade ett flertal gånger om vad vi tyckte om rummet och ifall att allt var bra. Rent rum, men väldigt stelt och spartanskt. Fungerar bra om man endast ska sova och duscha där. Sängarna var helt okej. Väldigt centralt läge och runt hörnet ligger tunnelbanan som tar er runt överallt i London. Vi betalade 2000:- för tre nätter, vilket var sjukt värt! :)
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
4.4.2019, Litsa (Owner), Hotellin johto
Dear Madelene , Thank you for staying with us , It was a great pleasure meeting you and your beautiful daughter . Please give her a big kiss from me . Hope to see you soon. Kind and warm regards Litsa
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 23.3.2019 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
27.3.2019, Litsa | Owner, Hotellin johto
Thank you for your positive feedback. We are so glad you enjoyed your stay. We look forward to welcoming you again in the near future.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 22.2.2019 Hotelsn sivustolla
.Location is good,quiet, accesible to metro. But not satisfied w/ the cleanliness of kitchen utaensils, should better provide disposables like cups,,plates,spoon n fork.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
23.3.2019, Litsa | Owner, Hotellin johto
Dear Lyn, thank you very much for choosing to stay with us. We enjoyed welcoming you to the heart of London.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Quartiere tranquillo

Lisätty 22.1.2019 Hotelsn sivustolla
Albergo situato in zona tranquilla, gestori gentili, nella camera c era snche un cucinotto che ci ha fatto comodo,l'unica cosa da migliorare è la pulizia del bagno,ci tornerei cmq benvolentieri
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
23.3.2019, Litsa | Owner, Hotellin johto
Dear Lyn, thank you very much for choosing to stay with us. We enjoyed welcoming you to the heart of London.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 21.1.2019 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
12.5.2019, Litsa (Owner), Hotellin johto
Dear Hans , Thank you for staying with us and for your nice review . Hope to see you soon . Kind regards Litsa
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 17.1.2019 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
17.1.2019, Litsa (Owner), Hotellin johto
Dear guest, Thank you for staying with us and for your lovely review. I'm so pleased that you enjoyed our place and that you had a great stay . Hope to see you soon again. Kind regards Litsa
5/5
Vahvistettu matkustaja

Goede keus

Lisätty 15.1.2019 Hotelsn sivustolla
Wij hebben 2 nachten overnacht bij Litsa. We werden heel hartelijk ontvangen met een kopje thee. De kamer was klein maar van alle gemakken voorzien, inclusief mooi uitzicht op een parkje. De badkamer was schoon. Het hotel ligt dichtbij Paddingtonstation, dus je kunt snel het openbaar vervoer nemen. Er is verder een mogelijkheid om bagage achter te laten indien je later op de dag terugreist.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
31.3.2019, Litsa (Owner), Hotellin johto
Dear Goede Keus, Thank you very much for staying with us . It's a great pleasure meeting you . You are an excellent person with great personality. Look forward to seeing you soon. Kind and warm regards Litsa