Saksalainen museo

Münchenin saksalainen museo on maailman suurin tiede- ja teknologiamuseo, jonka monipuoliset näyttelyt tarjoavat älykästä viihdettä kaikenikäisille perheenjäsenille.

Oskar von Miller avasi Münchenin tieteen ja teknologian saksalaisen museon vuonna 1925 Isarjoella sijaitsevalle saarelle 20 vuoden suunnittelun jälkeen. Saksalaisessa museossa on nykyisin yli 50 näyttelyaluetta, jotka jakautuvat kahdeksaan eri kerrokseen. Museon kokoelmassa on yli 100 000 näyttelyesinettä, mutta kaikki esineet eivät ole esillä samaan aikaan. Näyttelyt liittyvät energiaan, liikenteeseen, musiikkiin, robotiikkaan ja muihin vastaaviin aiheisiin, ja ne on pantu usein esille innovatiivisella ja interaktiivisella tavalla.

Saksalaisen museon suosituimpia nähtävyyksiä ovat Wrightin veljesten rakentama ensimmäinen moottorikäyttöinen lentokone, ensimmäinen ohjelmoitava tietokone ja oikea U1-sukellusvene. Ensimmäisessä kerroksessa on musiikkisoitinten näyttely, jossa esillä olevat soittimet ulottuvat pronssikauden lurin kopiosta nykyaikaisiin syntetisaattoreihin. Pianokokoelma on erityisen kaunis nähtävyys. Lasten alue on tarkoitettu 3–8-vuotiaille lapsille, jotka voivat kokeilla taitojaan tarjolla olevissa interaktiivisissa aktiviteeteissa.

Energiaan liittyvässä näyttelyssä käytetään kahdesti päivässä korkeajännitelaitetta sähkövirtojen ja sykäysten esittelemiseksi. Vierailijat voivat katsella, kuinka museon henkilökunta astuu Faradayn häkkiin, johon kohdistetaan 270 000 volttia. Vierailijoiden, joilla on sydämentahdistin, on vältettävä tiettyjä museon alueita. Tarkemmat tiedot löytyvät museon verkkosivustolta.

Museon kaupassa myydään kirjoja, postikortteja ja eriskummallisia matkamuistoja, joten siellä kannattaa ehdottomasti käydä. Museossa on myös useampi kahvila. Saksalaiseen museoon pääset helposti raitiovaunulla Münchenin keskustasta.


Tutustu kohteeseen München (ja lähialueet)


Lähellä sijaitsevat hotellit

10 parasta hotellia lähimpänä kohdetta: Deutsches Museum


Suosituimmat hotellit

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Deutsches Museum

Näytä kaikki hotellit lähellä kohdetta Deutsches Museum