Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Saksalainen museo

Münchenin saksalainen museo on maailman suurin tiede- ja teknologiamuseo, jonka monipuoliset näyttelyt tarjoavat älykästä viihdettä kaikenikäisille perheenjäsenille.

Oskar von Miller avasi Münchenin tieteen ja teknologian saksalaisen museon vuonna 1925 Isarjoella sijaitsevalle saarelle 20 vuoden suunnittelun jälkeen. Saksalaisessa museossa on nykyisin yli 50 näyttelyaluetta, jotka jakautuvat kahdeksaan eri kerrokseen. Museon kokoelmassa on yli 100 000 näyttelyesinettä, mutta kaikki esineet eivät ole esillä samaan aikaan. Näyttelyt liittyvät energiaan, liikenteeseen, musiikkiin, robotiikkaan ja muihin vastaaviin aiheisiin, ja ne on pantu usein esille innovatiivisella ja interaktiivisella tavalla.

Saksalaisen museon suosituimpia nähtävyyksiä ovat Wrightin veljesten rakentama ensimmäinen moottorikäyttöinen lentokone, ensimmäinen ohjelmoitava tietokone ja oikea U1-sukellusvene. Ensimmäisessä kerroksessa on musiikkisoitinten näyttely, jossa esillä olevat soittimet ulottuvat pronssikauden lurin kopiosta nykyaikaisiin syntetisaattoreihin. Pianokokoelma on erityisen kaunis nähtävyys. Lasten alue on tarkoitettu 3–8-vuotiaille lapsille, jotka voivat kokeilla taitojaan tarjolla olevissa interaktiivisissa aktiviteeteissa.

Energiaan liittyvässä näyttelyssä käytetään kahdesti päivässä korkeajännitelaitetta sähkövirtojen ja sykäysten esittelemiseksi. Vierailijat voivat katsella, kuinka museon henkilökunta astuu Faradayn häkkiin, johon kohdistetaan 270 000 volttia. Vierailijoiden, joilla on sydämentahdistin, on vältettävä tiettyjä museon alueita. Tarkemmat tiedot löytyvät museon verkkosivustolta.

Museon kaupassa myydään kirjoja, postikortteja ja eriskummallisia matkamuistoja, joten siellä kannattaa ehdottomasti käydä. Museossa on myös useampi kahvila. Saksalaiseen museoon pääset helposti raitiovaunulla Münchenin keskustasta.


Alueen Deutsches Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 425 hotellia lähellä kohdetta Deutsches Museum
201 €
Platzl Hotel

Platzl Hotel

Sparkassenstraße 10, Munich
4,6
/ 5 (269 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hofbräuhaus, Münchenin kansallisteatteri ja Cuvillies Theatre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Spielzeugmuseum ja Baijerin ooppera ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

114 €
Eden Hotel Wolff

Eden Hotel Wolff

Arnulfstr. 4, Munich
4,4
/ 5 (1 095 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Frauenkirche, Marienplatzin kaupungintalo ja Alte Pinakothek sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Neue Pinakothek ja Residenz ovat myös 2 kilometrin päässä.

88 €
Motel One München-Deutsches Museum

Motel One München-Deutsches Museum

Rablstr. 2, Munich
4,3
/ 5 (164 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Mariahilfplatz ja Deutsches Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marienplatz ja Hofbräuhaus ovat myös 2 kilometrin päässä.

66 €
mk hotel münchen city

mk hotel münchen city

Schillerstraße 23, Munich
4,4
/ 5 (9 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Klinikum Grosshadern, Asamkirche ja Frauenkirche sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marienplatz ja Uusi kaupungintalo - Kellopeli ovat myös 2 kilometrin päässä.

130 €
Holiday Inn Munich - City Centre

Holiday Inn Munich - City Centre

Hochstr. 3, Munich
4,0
/ 5 (398 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Gasteig, Alpines Museum ja Deutsches Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Euroopan patenttivirasto ja Praterinsel ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

93 €
Novotel Muenchen City

Novotel Muenchen City

Hochstrasse 11, Munich
4,2
/ 5 (579 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Mariahilfplatz ja Deutsches Museum sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Marienplatz ja Hofbräuhaus ovat myös 2 kilometrin päässä.

151 €
Hotel Concorde München

Hotel Concorde München

Herrnstrasse 38-40, Munich
4,0
/ 5 (177 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Hofbräuhaus, Marienplatz ja Viktualienmarkt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Uusi kaupungintalo - Kellopeli ja Residenz ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

134 €
Hotel Deutsche Eiche

Hotel Deutsche Eiche

Reichenbachstraße 13, Munich
4,6
/ 5 (50 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Viktualienmarkt, Marienplatz ja Uusi kaupungintalo - Kellopeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Deutsches Museum ja Hofbräuhaus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.