Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säästä jopa $603 varaamalla lennot ja hotellin yhdessä.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Dubrovnikissa

Tämä keskiaikainen kroatialainen kaupunki on kuin ulkoilmamuseo, joka sijaitsee Adrianmeren rannalla ja jota ympäröivät valtavat kivimuurit. 

Dubrovnikin arkkitehtuuri on houkutteleva kokoelma kunnostettuja ja uudelleen rakennettuja renessanssi-, goottilais- ja barokkiaikaisia palatseja, aukioita, luostareita, kirkkoja ja suihkulähteitä.

Vuosisatojen aikana maanjäristykset, sisällissota ja piiritykset ovat lähes tuhonneet Dubrovnikin. Merkittävimpiin tapahtumiin kuuluu tuhoisa maanjäristys vuonna 1667 ja raskas tulitus sisällissodan aikana 1990-luvun alussa. Mutta nykyään Dubrovnik on uudestisyntynyt kaupunki.

Voit aloittaa kaupunkiin tutustumisen kävelemällä koko vanhaa kaupunkia ympäröivien muurien päällä. Vallitukset rakennettiin kahdeksannen vuosisadan ja 1500-luvun välillä. Tämä valtava kivimuuri on melkein 2 kilometriä pitkä ja jopa 22 metriä korkea, ja se tarjoaa erinomaisia näköalapaikkoja, josta voit ihailla kaupungin nähtävyyksiä. Kaupungin kiertäminen muurien päällä rentoon vauhtiin kestää noin tunnin.

Muurikierroksen jälkeen voit laskeutua itse kaupunkiin ja tutustua autoilta suljettuun vanhaan kaupunkiin. Se on maailmanperintökohde ja useimmat Dubrovnikin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten palatsit, kirkot, puutarhat ja muotiliikkeet, sijaitsevat siellä. Kävele Placalla, joka on kaupungin marmorilla kivetty pääkatu, ja tutustu sen varrella oleviin kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Voit huomata, että kaupoilla ei ole mainostauluja tai nimikylttejä. Niiden puuttuminen johtuu paikallisista määräyksistä, joilla pyritään säilyttämään alueen perinteinen ulkomuoto.

Kannattaa vierailla Rehtorin palatsissa, joka oli vanhan Dubrovnikin tasavallan hallintokeskus. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Blasiuksen kirkko, joka on 1700-luvulta peräisin oleva Dubrovnikin suojelupyhimykselle omistettu barokkirakennus.

Voit nauttia auringosta Banjella, Dubrovnikin tärkeimmällä rannalla, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin muurien ulkopuolella. Täällä voit uida kristallinkirkkaassa vedessä ja ottaa aurinkoa nauttien Adrianmeren aalloista. Luonnonkauniissa Gružin satamassa, Dubrovnikin vanhan kaupungin lähellä sijaitsevassa pääsatamassa, voit tutustua tuoreita elintarvikkeita myyviin markkinoihin ja hypätä läheisille saarille kulkevalle lautalle.

Öisin Dubrovnik tarjoaa sekä vilkkaita klubeja että rennompia paikkoja. Vanha kaupunki on täynnä ravintoloita, kahviloita ja baareja. Jos taas etsit yökerhoa, kannattaa suunnata Culture Club Reveliniin, joka sijaitsee vanhassa Revelinin linnoituksessa. Jos haluat bilettämisen sijaan rentoutua, voit nauttia klassisesta konsertista Rehtorin palatsissa.

Koska useimmat Dubrovnikin nähtävyydet sijaitsevat vanhan kaupungin kävelykatualueella, useimmat ihmiset kulkevat kaupungissa jalkaisin. Liikkuminen muualle kaupunkiin on helppoa bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Kannattaa myös harkita Dubrovnik-kortin ostoa. Sen avulla voit käyttää julkista liikennettä ilmaiseksi ja saat ilmaisen matkaoppaan kaupunkiin, alennuksia ravintoloissa ja vapaan pääsyn joihinkin historiallisiin nähtävyyksiin.


Alueen Dubrovnik - Etelä-Dalmatia opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 923 hotellia kohteessa Dubrovnik - Etelä-Dalmatia
Hotel Kompas

Hotel Kompas

Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
4,7
/ 5 (326 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotelli. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

Hotel Excelsior

Hotel Excelsior

Frana Supila 12, Dubrovnik
4,7
/ 5 (120 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Nykytaiteen museo, Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. Pyhän Blasiuksen kirkko ja Rehtorin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

94 €
Bellevue Hotel

Bellevue Hotel

Pera Cingrije 7, Dubrovnik
4,7
/ 5 (954 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Lovrijenacin linnoitus, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotelli. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

Hotel Croatia

Hotel Croatia

Frankopanska 10, Konavle
4,4
/ 5 (1 041 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kirkkoherran palatsi, Bukovacin talomuseo ja galleria ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotelli. Cavtatin satama ja Neitsyt Marian kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

80 €
Hotel More

Hotel More

Kardinala Stepinca 33, Dubrovnik
4,7
/ 5 (258 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotelli. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

Rixos Libertas Dubrovnik

Rixos Libertas Dubrovnik

Liechtensteinov Put 3, Dubrovnik
4,3
/ 5 (627 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Lovrijenacin linnoitus, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotelli. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

102 €
Dubrovnik Palace

Dubrovnik Palace

Masarykov Put 20, Dubrovnik
4,6
/ 5 (1 244 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotelli. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

SUNce Palace Apartments

SUNce Palace Apartments

Nikole Božidarevica 8, Dubrovnik
4,8
/ 5 (148 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Marian ilmestyspäivän kirkko, Rehtorin palatsi ja Orlandon pylväs sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneisto. Pyhän Blasiuksen kirkko ja Onofrion lähde ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.