Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Dubrovnikissa

Tämä keskiaikainen kroatialainen kaupunki on kuin ulkoilmamuseo, joka sijaitsee Adrianmeren rannalla ja jota ympäröivät valtavat kivimuurit. 

Dubrovnikin arkkitehtuuri on houkutteleva kokoelma kunnostettuja ja uudelleen rakennettuja renessanssi-, goottilais- ja barokkiaikaisia palatseja, aukioita, luostareita, kirkkoja ja suihkulähteitä.

Vuosisatojen aikana maanjäristykset, sisällissota ja piiritykset ovat lähes tuhonneet Dubrovnikin. Merkittävimpiin tapahtumiin kuuluu tuhoisa maanjäristys vuonna 1667 ja raskas tulitus sisällissodan aikana 1990-luvun alussa. Mutta nykyään Dubrovnik on uudestisyntynyt kaupunki.

Voit aloittaa kaupunkiin tutustumisen kävelemällä koko vanhaa kaupunkia ympäröivien muurien päällä. Vallitukset rakennettiin kahdeksannen vuosisadan ja 1500-luvun välillä. Tämä valtava kivimuuri on melkein 2 kilometriä pitkä ja jopa 22 metriä korkea, ja se tarjoaa erinomaisia näköalapaikkoja, josta voit ihailla kaupungin nähtävyyksiä. Kaupungin kiertäminen muurien päällä rentoon vauhtiin kestää noin tunnin.

Muurikierroksen jälkeen voit laskeutua itse kaupunkiin ja tutustua autoilta suljettuun vanhaan kaupunkiin. Se on maailmanperintökohde ja useimmat Dubrovnikin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten palatsit, kirkot, puutarhat ja muotiliikkeet, sijaitsevat siellä. Kävele Placalla, joka on kaupungin marmorilla kivetty pääkatu, ja tutustu sen varrella oleviin kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Voit huomata, että kaupoilla ei ole mainostauluja tai nimikylttejä. Niiden puuttuminen johtuu paikallisista määräyksistä, joilla pyritään säilyttämään alueen perinteinen ulkomuoto.

Kannattaa vierailla Rehtorin palatsissa, joka oli vanhan Dubrovnikin tasavallan hallintokeskus. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Blasiuksen kirkko, joka on 1700-luvulta peräisin oleva Dubrovnikin suojelupyhimykselle omistettu barokkirakennus.

Voit nauttia auringosta Banjella, Dubrovnikin tärkeimmällä rannalla, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin muurien ulkopuolella. Täällä voit uida kristallinkirkkaassa vedessä ja ottaa aurinkoa nauttien Adrianmeren aalloista. Luonnonkauniissa Gružin satamassa, Dubrovnikin vanhan kaupungin lähellä sijaitsevassa pääsatamassa, voit tutustua tuoreita elintarvikkeita myyviin markkinoihin ja hypätä läheisille saarille kulkevalle lautalle.

Öisin Dubrovnik tarjoaa sekä vilkkaita klubeja että rennompia paikkoja. Vanha kaupunki on täynnä ravintoloita, kahviloita ja baareja. Jos taas etsit yökerhoa, kannattaa suunnata Culture Club Reveliniin, joka sijaitsee vanhassa Revelinin linnoituksessa. Jos haluat bilettämisen sijaan rentoutua, voit nauttia klassisesta konsertista Rehtorin palatsissa.

Koska useimmat Dubrovnikin nähtävyydet sijaitsevat vanhan kaupungin kävelykatualueella, useimmat ihmiset kulkevat kaupungissa jalkaisin. Liikkuminen muualle kaupunkiin on helppoa bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Kannattaa myös harkita Dubrovnik-kortin ostoa. Sen avulla voit käyttää julkista liikennettä ilmaiseksi ja saat ilmaisen matkaoppaan kaupunkiin, alennuksia ravintoloissa ja vapaan pääsyn joihinkin historiallisiin nähtävyyksiin.


Alueen Dubrovnik - Etelä-Dalmatia opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 870 majoitusliikettä kohteessa Dubrovnik - Etelä-Dalmatia
Dubrovnik Palace 311 €
Dubrovnik Palace

Dubrovnik Palace

Masarykov Put 20, Dubrovnik
   
  4,6
  / 5 (1 299 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Bellevue Hotel 323 €
  Bellevue Hotel

  Bellevue Hotel

  Pera Cingrije 7, Dubrovnik
    
   4,7
   / 5 (1 027 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Rochester Institute of Technology Croatia, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Hotel Lero 159 €
   Hotel Lero

   Hotel Lero

   Iva Vojnovica 14, Dubrovnik
     
    4,1
    / 5 (517 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Rochester Institute of Technology Croatia, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Hotel Ariston 207 €
    Hotel Ariston

    Hotel Ariston

    Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik
      
     4,6
     / 5 (356 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Playa de Copacabana, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lapadin ranta ja Dubrovnikin yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Hotel Lapad 193 €
     Hotel Lapad

     Hotel Lapad

     Lapadska obala 37, Dubrovnik
       
      4,5
      / 5 (1 221 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Dubrovnikin yliopisto on 0,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Hotel Kompas 231 €
      Hotel Kompas

      Hotel Kompas

      Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
        
       4,7
       / 5 (383 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Hotel More 215 €
       Hotel More

       Hotel More

       Kardinala Stepinca 33, Dubrovnik
         
        4,7
        / 5 (273 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Sun Gardens Dubrovnik 175 €
        Sun Gardens Dubrovnik

        Sun Gardens Dubrovnik

        Na Moru 1, Dubrovnik
          
         4,6
         / 5 (445 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Trsteno Arboretum on 4,6 kilometrin päässä tästä rannalle sijaitsevasta hotellista. Trstenon ranta ja Stikovican ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dubrovnikin lauttasatama ja Gružin satama ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.