Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Dubrovnikissa

Tämä keskiaikainen kroatialainen kaupunki on kuin ulkoilmamuseo, joka sijaitsee Adrianmeren rannalla ja jota ympäröivät valtavat kivimuurit. 

Dubrovnikin arkkitehtuuri on houkutteleva kokoelma kunnostettuja ja uudelleen rakennettuja renessanssi-, goottilais- ja barokkiaikaisia palatseja, aukioita, luostareita, kirkkoja ja suihkulähteitä.

Vuosisatojen aikana maanjäristykset, sisällissota ja piiritykset ovat lähes tuhonneet Dubrovnikin. Merkittävimpiin tapahtumiin kuuluu tuhoisa maanjäristys vuonna 1667 ja raskas tulitus sisällissodan aikana 1990-luvun alussa. Mutta nykyään Dubrovnik on uudestisyntynyt kaupunki.

Voit aloittaa kaupunkiin tutustumisen kävelemällä koko vanhaa kaupunkia ympäröivien muurien päällä. Vallitukset rakennettiin kahdeksannen vuosisadan ja 1500-luvun välillä. Tämä valtava kivimuuri on melkein 2 kilometriä pitkä ja jopa 22 metriä korkea, ja se tarjoaa erinomaisia näköalapaikkoja, josta voit ihailla kaupungin nähtävyyksiä. Kaupungin kiertäminen muurien päällä rentoon vauhtiin kestää noin tunnin.

Muurikierroksen jälkeen voit laskeutua itse kaupunkiin ja tutustua autoilta suljettuun vanhaan kaupunkiin. Se on maailmanperintökohde ja useimmat Dubrovnikin tärkeimmistä nähtävyyksistä, kuten palatsit, kirkot, puutarhat ja muotiliikkeet, sijaitsevat siellä. Kävele Placalla, joka on kaupungin marmorilla kivetty pääkatu, ja tutustu sen varrella oleviin kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin. Voit huomata, että kaupoilla ei ole mainostauluja tai nimikylttejä. Niiden puuttuminen johtuu paikallisista määräyksistä, joilla pyritään säilyttämään alueen perinteinen ulkomuoto.

Kannattaa vierailla Rehtorin palatsissa, joka oli vanhan Dubrovnikin tasavallan hallintokeskus. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Blasiuksen kirkko, joka on 1700-luvulta peräisin oleva Dubrovnikin suojelupyhimykselle omistettu barokkirakennus.

Voit nauttia auringosta Banjella, Dubrovnikin tärkeimmällä rannalla, joka sijaitsee aivan vanhan kaupungin muurien ulkopuolella. Täällä voit uida kristallinkirkkaassa vedessä ja ottaa aurinkoa nauttien Adrianmeren aalloista. Luonnonkauniissa Gružin satamassa, Dubrovnikin vanhan kaupungin lähellä sijaitsevassa pääsatamassa, voit tutustua tuoreita elintarvikkeita myyviin markkinoihin ja hypätä läheisille saarille kulkevalle lautalle.

Öisin Dubrovnik tarjoaa sekä vilkkaita klubeja että rennompia paikkoja. Vanha kaupunki on täynnä ravintoloita, kahviloita ja baareja. Jos taas etsit yökerhoa, kannattaa suunnata Culture Club Reveliniin, joka sijaitsee vanhassa Revelinin linnoituksessa. Jos haluat bilettämisen sijaan rentoutua, voit nauttia klassisesta konsertista Rehtorin palatsissa.

Koska useimmat Dubrovnikin nähtävyydet sijaitsevat vanhan kaupungin kävelykatualueella, useimmat ihmiset kulkevat kaupungissa jalkaisin. Liikkuminen muualle kaupunkiin on helppoa bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Kannattaa myös harkita Dubrovnik-kortin ostoa. Sen avulla voit käyttää julkista liikennettä ilmaiseksi ja saat ilmaisen matkaoppaan kaupunkiin, alennuksia ravintoloissa ja vapaan pääsyn joihinkin historiallisiin nähtävyyksiin.


Alueen Dubrovnik - Etelä-Dalmatia opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 666 hotellia kohteessa Dubrovnik - Etelä-Dalmatia
121 €
Hotel Excelsior

Hotel Excelsior

Frana Supila 12, Dubrovnik
4,6
/ 5 (93 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Nykytaiteen museo, Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Pyhän Blasiuksen kirkko ja Rehtorin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

76 €
Hotel Kompas

Hotel Kompas

Kardinala Stepinca 21, Dubrovnik
4,7
/ 5 (310 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lapadin ranta, Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

Hotel Lapad

Hotel Lapad

Lapadska obala 37, Dubrovnik
4,5
/ 5 (1 183 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Dubrovnikin yliopisto on 0,7 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Onofrion lähde ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 kilometrin päässä.

Grand Villa Argentina

Grand Villa Argentina

Frana Supila 14, Dubrovnik
4,5
/ 5 (562 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Nykytaiteen museo, Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta sijaitsevasta hotellista. Pyhän Blasiuksen kirkko ja Rehtorin palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Valamar Dubrovnik President Hotel

Valamar Dubrovnik President Hotel

Iva Dulcica 142, Dubrovnik
4,7
/ 5 (401 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Playa de Copacabana, Lapadin ranta ja Dubrovnikin yliopisto ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Dubrovnikin lauttasatama ja Gružin satama ovat myös 5 kilometrin päässä.

63 €
Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Šetalište Dr. F. Tudmana 17, Zupa dubrovacka
4,7
/ 5 (119 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Lähellä rantaa sijaitseva luksusluokan lomakeskus. Srebrenon ranta, Mlinin ranta ja Račićin mausoleumi ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Neitsyt Marian kirkko ja Kirkkoherran palatsi.

PRIJEKO PALACE

PRIJEKO PALACE

Prijeko 22, Dubrovnik
4,6
/ 5 (38 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

War Photo Limited, Fransiskaaniluostari ja Orlandon pylväs sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä matkustajakodista. Sponzan palatsi ja Pyhän Blasiuksen kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

65 €
SUNce Palace Apartments

SUNce Palace Apartments

Nikole Božidarevica 8, Dubrovnik
4,8
/ 5 (137 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Marian ilmestyspäivän kirkko, Rehtorin palatsi ja Orlandon pylväs sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistosta. Pyhän Blasiuksen kirkko ja Onofrion lähde ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset