Luokitus perustuu 151 tarkistettuun arvosteluun

4,3 / 5
82 % asiakkaista suosittelee
4,5 Huoneen siisteys
4,6 Palvelu ja henkilökunta
4,2 Huoneen mukavuus
4,3 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
5/5
Vahvistettu matkustaja

Great location and so sweet owner.

Lisätty 29.8.2019 Hotelsn sivustolla
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 4.7.2019 Ebookersn sivustolla
Siisti omakotitalo merenrannan tuntumassa rauhallisella paikalla. Matkaa vanhaankaupunkiin runsas kilometri. Bussipysäkille n.300 metriä. Huone oli kohtuullisen tilava talon alakerrassa ( ei merinäköalaa). Ilmastointi hyvä, taulutelevisio, hyvin toimiva wifi, jääkaappi, hyvät patjat, siisti kylpyhuone. Talon keittiötä sai myös käyttää ja suurta josta näkymä merelle. Uimaranta lähellä. Mukava omistaja.
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 1.7.2019 Ebookersn sivustolla
Omistaja oli todella ystävällinen, kiva että oli kaksi makuuhuonetta ja oma terassi. Ulkona oli todella lämmintä mutta sisällä sopivan viileätä.
5/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 28.7.2017 Hotelsn sivustolla
3/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 8.11.2016 Hotelsn sivustolla
Varasimme huoneiston merinäköalalla. Saimme huoneiston näköalalla takapihalle. Hinta oli kuitenkin sama kuin merinäköalahuoneiston. Huoneistoomme kuului terassi, josta oli merinäkymä. Terassille oli kuljettava pienen eteisen kautta ja eteisestä tapahtui kulku myös naapurihuoneistoon. Terassi oli eräänlainen yhteiseen eteiseen johtavan porrastasanteen laajennus, josta puuttui yksityisyys. Emäntä oli kovin ystävällinen, mutta ei halunnut ymmärtää näkemystämme siitä, että huoneisto ei vastanut varaustamme ja tunsimme itsemme petetyiksi. Huoneisto oli siisti ja uuden veroinen. Astiasto sen sijaan oli vaatimaton ja koostui eri puolilta kerätyistä käytetyistä lautasista, kupeista ja laseista. Televisiosta näkyivät vain paikalliset TV-ohjelmat. Antenni oli erillinen irtoviritys. Emme tietenkään menneet katsomaan televisiota, mutta englanninkieliset aamu-uutiset olisi ollut mukava nähdä. Läheisyydessä sijaitsi vaatimaton ruokakauppa. Dubrovnik on kyllä ehdottoman käymisen arvoinen paikka.
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Hyvinkää

Kannattaa tutustua

Lisätty 5.9.2016 Hotelsn sivustolla
Kaupunkiloma ,alue sopivan pieni.Apartentos siisti.Huone oletettua pienempi.Omistaja välitön ja huolehtivainen ja auttavainen.
4/5
Anna

Erittäin siisti hotelli

Lisätty 15.5.2016 Hotelsn sivustolla
Loistavalla sijainnilla kiva hotelli. Lisäpisteitä supersiististä huoneesta!
4/5
Timo

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 14.4.2016 Hotelsn sivustolla
5/5
veikko lähtöpaikka: orimattila

viihtyisä hotelli hienossa ympäristössä.

Lisätty 17.9.2015 Hotelsn sivustolla
huone viihtyisä ,mutta oli pikku muurahaisia
5/5
kai lähtöpaikka: espoo

suosittelun arvoinen paikka

Lisätty 6.7.2015 Hotelsn sivustolla
Iso terassi merelle päin, talossa vain muutama huoneisto. todella mukava, joustava ja palvelualtis talon emäntä, joka asuu itse myös samassa talossa.