Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Dunluce Centre

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Dunluce Centre. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Dunluce Centre, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Dunluce Centre paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Dunluce Centre upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Dunluce Centre? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Dunluce Centre lähellä kohdetta Dunluce Centre. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Dunluce Centre, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 130 majoitusliikettä kohteen Dunluce Centre lähellä
Portrush Atlantic Hotel 98 €
Portrush Atlantic Hotel

Portrush Atlantic Hotel

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Waterworld on 0,2 kilometrin ja Royal Portrush Golf Club on 2,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Portrush West Strand Beach ja Portrush East Strand Beach ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Portrushin rautatieasema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Inn on the Coast 97 €
  Inn on the Coast

  Inn on the Coast

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Portrush West Strand Beach on 1,6 kilometrin ja Royal Portrush Golf Club on 4,4 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Dunluce Centre ja Portrush East Strand Beach ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Prospect House 77 €
   Prospect House

   Prospect House

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Waterworld on 0,4 kilometrin ja Royal Portrush Golf Club on 3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Portrush West Strand Beach ja Portrush East Strand Beach ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Portrushin rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Port Hotel 75 €
    The Port Hotel

    The Port Hotel

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Waterworld on 0,3 kilometrin ja Royal Portrush Golf Club on 2,6 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Portrush East Strand Beach ja Portrush West Strand Beach ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Portrushin rautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Adelphi Portrush 159 €
     Adelphi Portrush

     Adelphi Portrush

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Waterworld on 0,3 kilometrin ja Royal Portrush Golf Club on 2,6 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta majatalosta. Portrush West Strand Beach ja Portrush East Strand Beach ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Portrushin rautatieasema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Beulah Guest House 90 €
      Beulah Guest House

      Beulah Guest House

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Portrush East Strand Beach on 0,2 kilometrin ja Royal Portrush Golf Club on 2,2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Portrush West Strand Beach ja Dunluce Centre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Portrushin rautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Cosy Apartment 119 €
       The Cosy Apartment

       The Cosy Apartment

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dunluce Centre on 0,4 kilometrin ja Royal Portrush Golf Club on 2,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Portrush East Strand Beach ja Portrush West Strand Beach ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Portrushin rautatieasema sijaitsee vain 1 minuutin kävelymatkan päässä.

        Antique House B&B 67 €
        Antique House B&B

        Antique House B&B

          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Portrush West Strand Beach ja Portrush East Strand Beach sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Royal Portrush Golf Club ja Dunluce Castle ovat myös 10 kilometrin päässä. Portrushin rautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.