Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Erasmus-silta

Tämä valtava, vaikkakin siro silta yhdistää Rotterdamin pohjois- ja eteläosan, ja samalla se on yksi kaupungin tunnetuimpia arkkitehtonisia maamerkkejä. 

Erasmus-sillan valkoinen pylväs kohoaa korkeuksiin. Silta on näin korkeampi kuin yksikään kaupungin pilvenpiirtäjistä. Se on myös yksi kaupunkiin viimeisten vuosikymmenten aikana rakennetuista ultramoderneista rakenteista, joka on osaltaan lisännyt Rotterdamin mainetta innovatiivisena, huippuarkkitehtuurin tyyssijana. Sillalta on hienot näkymät yli kaupungin. Näköalat ovat erityisen ihastuttavat myöhään iltapäivällä auringon laskiessa joen yllä.

Erasmus-sillan pituus yli Maasjoen on 800 metriä, ja se yhdistää pohjoisen ja eteläisen Rotterdamin. Sillan suunnitteli hollantilainen arkkitehti Ben Van Berkel, ja se on ollut yksi Rotterdamin tunnetuimpia näkymiä valmistumishetkestään lähtien vuonna 1996. Sillan kaikkein vaikuttavin yksityiskohta on 139 metrin korkuinen pylväs, joka on kiinnitetty paikalleen 32 tukiharuksella. Tämä vaikuttavan mutta samalla tyylikkään rakenteen ansiosta silta on saanut lempinimen "joutsen". 

Jos haluat katsoa Erasmus-siltaa erilaisesta perspektiivistä, asetu johonkin joen molemmilla rannoilla olevista kahviloista tai ravintoloista. Voit nauttia kahvia siltaa tarkastellen tai illallista nauttien valaistun sillan tarjoamista näkymistä. Voit myös käydä tutustumassa joihinkin kaupungin parhaista museoista ja kauppakeskuksista, joista osa sijaitsee aivan tämän vaikuttavan sillan läheisyydessä. 

Viime vuosina silta on ollut Red Bull Air Race -lentokisan tapahtumapaikka sekä myös Ranskan ympäriajon lähtöpiste. Sillalla järjestetään usein myös tanssitapahtumia ja elokuvien ensi-iltoja. Muista käydä kysymässä jostakin kaupungin tiedotuskeskuksista mahdollisesti oleskelusi aikana järjestettävistä tapahtumista. 

Koska silta on julkinen paikka, voit kävellä siellä koska tahansa. Kaupungissa on loistavat liikenneyhteydet, joilla pääset helposti sillan jompaankumpaan päähän.


Alueen Erasmus-silta opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 141 hotellia lähellä kohdetta Erasmus-silta
110 €
Mainport

Mainport

Leuvehaven 77, Rotterdam
4,7
/ 5 (804 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Walk of Fame Europe ja Merimuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. WORM ja Erasmus-silta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

44 €
easyHotel Rotterdam City Centre

easyHotel Rotterdam City Centre

Westblaak 67, Rotterdam
3,6
/ 5 (776 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Dutch Museum of Photography ja Witte de Withstraat sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Rotterdamse Schouwburg ja World Trade Centre Rotterdam ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

42 €
Art Hotel Rotterdam

Art Hotel Rotterdam

Mijnsherenlaan 9, Rotterdam
3,6
/ 5 (397 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Zuidplein-ostoskeskus, WORM ja Erasmus-silta sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotelli. Merimuseo ja Euromast ovat myös 5 kilometrin päässä.

108 €
Inntel Hotels Rotterdam Centre

Inntel Hotels Rotterdam Centre

Leuvehaven 80, Rotterdam
4,1
/ 5 (664 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Walk of Fame Europe ja Erasmus-silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. WORM ja Merimuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Urban Residences

Urban Residences

Hennekijnstraat 104, Rotterdam
4,6
/ 5 (390 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Lijnbaan ja De Koopgoot sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneisto. WORM ja Merimuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

90 €
nhow Rotterdam Hotel

nhow Rotterdam Hotel

Wilhelminakade 137, Rotterdam
4,4
/ 5 (479 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

De Rotterdam ja Erasmus-silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. WORM ja Merimuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

64 €
Thon Hotel Rotterdam

Thon Hotel Rotterdam

Willemsplein 1 Zuid Holland, Rotterdam
3,7
/ 5 (321 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Spido ja Erasmus-silta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. WORM ja Merimuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

88 €
NH Atlanta Rotterdam

NH Atlanta Rotterdam

Aert Van Nesstraat 4, Rotterdam
3,9
/ 5 (489 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Lijnbaan ja De Koopgoot sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. WORM ja Merimuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.