Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Eufrasiuksen basilika

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Eufrasiuksen basilika. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Eufrasiuksen basilika, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Eufrasiuksen basilika paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Eufrasiuksen basilika upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Eufrasiuksen basilika? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Eufrasiuksen basilika lähellä kohdetta Eufrasiuksen basilika. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Eufrasiuksen basilika, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 663 hotellia lähellä kohdetta Eufrasiuksen basilika
Valamar Isabella Hotel

Valamar Isabella Hotel

Otok Sv. Nikola, Porec
5,0
/ 5 (4 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Porečin satama, Church of Our Lady of the Angels ja Eufrasiuksen basilika ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta lomakeskuksesta. Spadicin ranta ja Trg Marafor ovat myös 5 kilometrin päässä.

Valamar Isabella Miramare

Valamar Isabella Miramare

Sv. Nikola Island, Porec
5,0
/ 5 (4 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Porečin satama, Church of Our Lady of the Angels ja Eufrasiuksen basilika ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Spadicin ranta ja Trg Marafor ovat myös 5 kilometrin päässä.

Valamar Rubin Hotel

Valamar Rubin Hotel

Brulo 3, Porec
3,9
/ 5 (80 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Porečin satama, Church of Our Lady of the Angels ja Eufrasiuksen basilika ovat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Aquacolors Porečin uimala ja Trg Marafor ovat myös 5 kilometrin päässä.

83 €
Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino

Valamar Riviera Hotel & Villa Parentino

Obala maršala Tita 15, Porec
4,6
/ 5 (109 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Eufrasiuksen basilika ja Trg Marafor sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Church of Our Lady of the Angels ja Porečin satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Rooms Amanda

Rooms Amanda

Trg Slobode 1, Porec
3,7
/ 5 (3 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Church of Our Lady of the Angels, Eufrasiuksen basilika ja Porečin satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta matkustajakodista. Trg Marafor ja Spadicin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

75 €
Grand Hotel Palazzo

Grand Hotel Palazzo

Obala maršala Tita 24, Porec
4,4
/ 5 (60 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Trg Marafor ja Eufrasiuksen basilika sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Church of Our Lady of the Angels ja Porečin satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Rooms Valentino

Rooms Valentino

B. Milanovica 3, Porec
3,4
/ 5 (10 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Church of Our Lady of the Angels, Porečin satama ja Eufrasiuksen basilika sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistosta. Trg Marafor ja Spadicin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

Rooms Gabriel

Rooms Gabriel

Trg Joakima Rakovca 1, Porec
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Church of Our Lady of the Angels ja Porečin satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa matkustajakodista. Eufrasiuksen basilika ja Trg Marafor ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.