Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki lähellä kohdetta Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 249 majoitusliikettä kohteen Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki lähellä
Park Hotel EURASIA
Park Hotel EURASIA

Park Hotel EURASIA

Moskovskiy Trakt, 18 Km, St.1, Jekaterinburg, Sverdlovskaya obl.
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Mega Mall, Johannes Kastajan katedraali ja Keskusstadion ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ja Jekaterinburgin sirkus ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hyatt Regency Ekaterinburg 168 €
  Hyatt Regency Ekaterinburg

  Hyatt Regency Ekaterinburg

  8, Borisa Yeltsina Street, Jekaterinburg
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Jeltsin Tsentrin museo, Weinerin ostoskatu ja Vuoden 1905 aukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Uralin alueen valtiollinen konservatorio ja Sevastjanovin talo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dinamon asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ploštšad 1905 godan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Guest House Grand Villa
   Guest House Grand Villa

   Guest House Grand Villa

   5 Svetlorechenskaya str, Jekaterinburg, Sverdlovskin alue
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Mega Mall on 2,9 kilometrin päässä tästä majatalosta. Johannes Kastajan katedraali ja Keskusstadion sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ja Jekaterinburgin sirkus ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Uralskiy Teremok 31 €
    Uralskiy Teremok

    Uralskiy Teremok

    Metallurgov 87a, Jekaterinburg
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mega Mall on 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Johannes Kastajan katedraali ja Keskusstadion sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ja Jekaterinburgin sirkus ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Apartment Etazhy Soboleva
     Apartment Etazhy Soboleva

     Apartment Etazhy Soboleva

     Soboleva str. 19, Jekaterinburg, Sverdlovskin alue
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Mega Mall on 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ja Jekaterinburgin sirkus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Snežinka-jääpalatsi ja Johannes Kastajan katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Hotel Sibir
      Hotel Sibir

      Hotel Sibir

      Soboleva str. 23, Jekaterinburg
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mega Mall on 2,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Jekaterinburgin sirkus ja Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Snežinka-jääpalatsi ja Johannes Kastajan katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Izumrud hotel
       Izumrud hotel

       Izumrud hotel

       Moskovsky Trakt 8th km, Liter 3, Jekaterinburg
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mega Mall on 1,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Johannes Kastajan katedraali ja Keskusstadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ja Jekaterinburgin sirkus ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Wedding Palace 41 €
        Wedding Palace

        Wedding Palace

        Sortirovochnaya street 16, Jekaterinburg
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Maakunnallinen tanssiteatteri on 4,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Sverdlovskin rautatiemuseo ja Nuorisopalatsin puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Uralochkan stadion ja Uralin valtionyliopisto ovat myös 10 kilometrin päässä.