Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki lähellä kohdetta Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 230 majoitusliikettä kohteen Euroopan ja Aasian rajan muistomerkki lähellä
Park Hotel EURASIA
Park Hotel EURASIA

Park Hotel EURASIA

Moskovskiy Trakt , 18 Km, St.1, Jekaterinburg, Sverdlovskaya obl.
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Mega Mall, Johannes Kastajan katedraali ja Jekaterinburgin sirkus ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Keskusstadion ja Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Guest House Grand Villa
  Guest House Grand Villa

  Guest House Grand Villa

  5 Svetlorechenskaya str, Jekaterinburg, Sverdlovskin alue
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Mega Mall on 2,8 kilometrin päässä tästä majatalosta. Jekaterinburgin sirkus ja Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Snežinka-jääpalatsi ja Johannes Kastajan katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Uralskiy Teremok 32 €
   Uralskiy Teremok

   Uralskiy Teremok

   Metallurgov 87a, Jekaterinburg
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Mega Mall on 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Johannes Kastajan katedraali ja Keskusstadion sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ja Jekaterinburgin sirkus ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Apartment Etazhy Soboleva
    Apartment Etazhy Soboleva

    Apartment Etazhy Soboleva

    Soboleva str. 19, Jekaterinburg, Sverdlovskin alue
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Mega Mall on 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ja Jekaterinburgin sirkus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Snežinka-jääpalatsi ja Johannes Kastajan katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Hotel Sibir 28 €
     Hotel Sibir

     Hotel Sibir

     Soboleva str. 23, Jekaterinburg
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mega Mall on 2,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Jekaterinburgin sirkus ja Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Snežinka-jääpalatsi ja Johannes Kastajan katedraali ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Izumrud hotel
      Izumrud hotel

      Izumrud hotel

      Moskovsky Trakt 8th km, Liter 3, Jekaterinburg
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mega Mall on 1,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Johannes Kastajan katedraali ja Keskusstadion sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Uralin valtiollinen kaivostekninen yliopisto ja Jekaterinburgin sirkus ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Wedding Palace 44 €
       Wedding Palace

       Wedding Palace

       Sortirovochnaya street 16, Jekaterinburg
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Maakunnallinen tanssiteatteri on 4,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Sverdlovskin rautatiemuseo ja Nuorisopalatsin puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Johannes Kastajan katedraali ja Keskusstadion ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Hyatt Regency Ekaterinburg 139 €
        Hyatt Regency Ekaterinburg

        Hyatt Regency Ekaterinburg

        8, Borisa Yeltsina Street, Jekaterinburg
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jeltsin Tsentrin museo, Uralin alueen valtiollinen konservatorio ja Weinerin ostoskatu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vuoden 1905 aukio ja Iset-joen pato ovat myös 2 kilometrin päässä. Ploštšad 1905 godan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dinamon asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.