Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Event Center Flughafen Tempelhof

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Event Center Flughafen Tempelhof. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Event Center Flughafen Tempelhof, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Event Center Flughafen Tempelhof paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Event Center Flughafen Tempelhof upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Event Center Flughafen Tempelhof? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Event Center Flughafen Tempelhof lähellä kohdetta Event Center Flughafen Tempelhof. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Event Center Flughafen Tempelhof, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 118 majoitusliikettä kohteen Event Center Flughafen Tempelhof lähellä
Hotel Berlin, Berlin 69 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Berlin Potsdamer Platz
  Scandic Berlin Potsdamer Platz

  Scandic Berlin Potsdamer Platz

  Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Saksan vakoilumuseo on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gleisdreieckin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Holiday-Apartment Traumberg Flats 116 €
   Holiday-Apartment Traumberg Flats

   Holiday-Apartment Traumberg Flats

   Fedicinstrasse 44, Berliini
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Columbiahalle, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Checkpoint Charlie ja Tempodrom ovat myös 3 kilometrin päässä. Platz der Luftbrücken metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Mehringdammin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 49 €
    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

    Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Berlinale Palast, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Bülowstraßen metroasema ja Kurfürstenstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz 71 €
     Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz

     Crowne Plaza Berlin - Potsdamer Platz

     Hallesche Str. 10, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tempodrom ja Friedrichstraße sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Anhalterin S-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Möckernbrücken metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      OYO Hotel Matzbach 52 €
      OYO Hotel Matzbach

      OYO Hotel Matzbach

      Marheinekeplatz 15, Berliini, Berlin
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin), Friedrichstraße ja Columbiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 3 kilometrin päässä. Gneisenaustraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Südsternin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Transit Berlin 75 €
       Hotel Transit Berlin

       Hotel Transit Berlin

       Hagelberger Str. 53-54, Berliini
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Saksan tekniikkamuseo (Deutsches Technikmuseum Berlin), Friedrichstraße ja Columbiahalle sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie ovat myös 3 kilometrin päässä. Mehringdammin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Platz der Luftbrücken metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Sarotti-Höfe Berlin 77 €
        Hotel Sarotti-Höfe Berlin

        Hotel Sarotti-Höfe Berlin

        Mehringdamm 57, Berliini, BE
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Saksan tekniikkamuseo (Deutsches Technikmuseum Berlin), Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Columbiahalle ovat myös 2 kilometrin päässä. Mehringdammin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Platz der Luftbrücken metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.