Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Event Center Flughafen Tempelhof

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Event Center Flughafen Tempelhof. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Event Center Flughafen Tempelhof, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Event Center Flughafen Tempelhof paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Event Center Flughafen Tempelhof upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Event Center Flughafen Tempelhof? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Event Center Flughafen Tempelhof lähellä kohdetta Event Center Flughafen Tempelhof. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Event Center Flughafen Tempelhof, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 128 majoitusliikettä kohteen Event Center Flughafen Tempelhof lähellä
Hotel Berlin, Berlin 73 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 49 €
  Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

  Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

  Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Berlinale Palast, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Bülowstraßen metroasema ja Kurfürstenstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Select Hotel Berlin The Wall 76 €
   Select Hotel Berlin The Wall

   Select Hotel Berlin The Wall

   Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie 64 €
    Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie

    Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie

    Hedemannstraße 11-12, Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gendarmenmarkt ja Potsdamer Platz ovat myös 2 kilometrin päässä. Kochstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hallesches Torin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Traumberg Flats 125 €
     Traumberg Flats

     Traumberg Flats

     Fedicinstrasse 44, Berliini
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tempelhofin puisto ja Columbiahalle sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Platz der Luftbrücken metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Mehringdammin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 67 €
      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

      Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

      Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Westin Grand, Berlin 134 €
       The Westin Grand, Berlin

       The Westin Grand, Berlin

       Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Berlin Potsdamer Platz
        Scandic Berlin Potsdamer Platz

        Scandic Berlin Potsdamer Platz

        Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saksan vakoilumuseo on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gleisdreieckin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.