Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

ExCeL London

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta ExCeL London. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä ExCeL London, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen ExCeL London paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen ExCeL London upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen ExCeL London? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa ExCeL London lähellä kohdetta ExCeL London. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä ExCeL London, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 10 979 majoitusliikettä kohteen ExCeL London lähellä
DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel 85 €
DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel

DoubleTree by Hilton Hotel London ExCel

Excel, 2 Festoon Way, Royal Victoria Dock, Newham, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  ExCeL London on 0,4 kilometrin ja The O2 Arena on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Westfield Stratford City ja Lontoon olympiastadion ovat myös 10 kilometrin päässä. Prince Regentin DLR-liikenneasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Royal Albertin DLR-liikenneasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hampton by Hilton London Docklands 81 €
  Hampton by Hilton London Docklands

  Hampton by Hilton London Docklands

  Dockside Road, Lontoo, Englanti
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   ExCeL London on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Westfield Stratford City ja Lontoon olympiastadion sijaitsevat 10 kilometrin päässä. The O2 Arena ja Lontoon Tower ovat myös 10 kilometrin päässä. Royal Albertin DLR-liikenneasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Prince Regentin DLR-liikenneasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Aloft London Excel 75 €
   Aloft London Excel

   Aloft London Excel

   1 Eastern Gateway, Royal Victoria Dock, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    The O2 Arena, Lontoon olympiastadion ja Tower Bridge sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 15 kilometrin päässä. Prince Regentin DLR-liikenneasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Royal Albertin DLR-liikenneasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Moxy London Excel 66 €
    Moxy London Excel

    Moxy London Excel

    1014 Dockside Road, Lontoo, Englanti
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     ExCeL London on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Westfield Stratford City ja The O2 Arena sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Lontoon olympiastadion ja Lontoon Tower ovat myös 10 kilometrin päässä. Royal Albertin DLR-liikenneasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Prince Regentin DLR-liikenneasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Sunborn London 110 €
     Sunborn London

     Sunborn London

     Royal Victoria Dock, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      ExCeL London on 1 kilometrin ja Westfield Stratford City on 4,8 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. The O2 Arena ja Lontoon olympiastadion ovat myös 10 kilometrin päässä. Custom House for ExCelin DLR-liikenneasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Royal Victorian DLR-liikenneasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      ibis Styles London Excel 58 €
      ibis Styles London Excel

      ibis Styles London Excel

      272 Victoria Dock Road, Lontoo, Englanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       The O2 Arena on 3,9 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Lontoon Tower ja South Park sijaitsevat 10 kilometrin päässä. London Bridge ja The Shard ovat myös 10 kilometrin päässä. Custom House for ExCelin DLR-liikenneasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Prince Regentin DLR-liikenneasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn Express London - ExCeL 76 €
       Holiday Inn Express London - ExCeL

       Holiday Inn Express London - ExCeL

       1018 Dockside Road, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        ExCeL London on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Westfield Stratford City ja The O2 Arena sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Lontoon olympiastadion ja Lontoon Tower ovat myös 10 kilometrin päässä. Royal Albertin DLR-liikenneasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Prince Regentin DLR-liikenneasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Prince Regent Hotel Excel London 73 €
        Prince Regent Hotel Excel London

        Prince Regent Hotel Excel London

        361-363 Prince Regent Lane, Lontoo, Englanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         ExCeL London, Westfield Stratford City ja The O2 Arena sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Lontoon olympiastadion ja Lontoon Tower ovat myös 10 kilometrin päässä. Prince Regentin DLR-liikenneasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Custom House for ExCelin DLR-liikenneasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.