Luokitus perustuu 156 tarkistettuun arvosteluun

4,5 / 5
100 % asiakkaista suosittelee
4,6 Huoneen siisteys
4,5 Palvelu ja henkilökunta
4,4 Huoneen mukavuus
4,6 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
4/5
Vahvistettu matkustaja

Hinta-laatusuhde sopiva meille

Lisätty 7.4.2019 Hotelsn sivustolla
Ihan ok hotelli, perustasoa vähän parempi. Siisti, erittäin hiljainen huone. Aamiainen hyvä.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
8.4.2019, Eric Richter, Hotellin johto
Dear Guest, many thanks for your review. I am glad that you enjoyed your stay overall. I do hope to see you again. Best regards
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Gera

Lisätty 15.7.2019
Es war alles prima,die Zimmer sind wunderschön und das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Komme sehr gerne wieder.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
15.7.2019, Eric, Hotellin johto
Hallo, vielen Dank für die positive Bewertung! Schön, dass es Ihnen bei uns gefallen hat. bis bald und beste Grüße
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 14.7.2019
Es war alles super. Das Zimmer war sauber und gut ausgestattet. Das Frühstück war lecker. Das Personal war freundlich. Ich würde jederzeit das Hotel wieder buchen.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
15.7.2019, Eric, Hotellin johto
Hallo, vielen Dank für die tolle Bewerung. Ich hoffe auf ein baldiges Wiedersehen. Beste Grüße
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Mönchengladbach

Lisätty 13.7.2019
Es war alles bestens! Zimmer super, Frühstück war auch sehr gut. Kann es nur empfehlen!
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
14.7.2019, Eric, Hotellin johto
Hallo Jess, vielen Dank für die super Bewertung. Beste Grüße
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 6.7.2019
Posizione ottimacollegamenti eccellenti hotel che merita una stella in più
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
9.7.2019, Eric, Hotellin johto
Many thanks for the super review. i am glad you enjoyed your stay!
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 2.7.2019
Sehr zentrale Lage, gut ausgestattete Zimmer mit Blick auf die Spree.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
9.7.2019, Eric, Hotellin johto
Vielen Dank für die positive Bewertung!
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 2.7.2019
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
9.7.2019, Eric, Hotellin johto
Thanks!
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 27.6.2019
Gut waren die schalldichten Fenster und gutes Frühstücksbuffett. Schade war, das es keine Möglichkeit gab Getränke auf dem Zimmer zu kühlen
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
9.7.2019, Eric, Hotellin johto
Vielen Dank für die Bewertung! Ich hoffe Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 25.6.2019
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
9.7.2019, Eric, Hotellin johto
Thanks!
5/5
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Coquitlam, BC (Canada)

Lisätty 24.6.2019
Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery was a great place to stay. The room was lovely, the service good and we very much enjoyed the quality and selection at the included breakfast. The location was great too: not only were we right by the East Side Gallery, but we were only about a block away from a main pick-up point for Hop-on Hop-off Tours. In addition, our neighbourhood included several restaurants as well as a mall by the Mercedes Plaza. Very handy!
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
9.7.2019, Eric, Hotellin johto
Many thanks for the great review. I am very pleased that you enjoyed yourselves whilst staying with us. I hope to see you again soon!