Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Frösö Zoo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Frösö Zoo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Frösö Zoo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Frösö Zoo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Frösö Zoo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Frösö Zoo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Frösö Zoo lähellä kohdetta Frösö Zoo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Frösö Zoo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 26 majoitusliikettä kohteen Frösö Zoo lähellä
Hotell Östersund 83 €
Hotell Östersund

Hotell Östersund

   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Jamtli (museo) ja Boda Borg ovat myös 2 kilometrin päässä. Östersundin keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Östersund Västran asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Grand Östersund 114 €
  Clarion Hotel Grand Östersund

  Clarion Hotel Grand Östersund

    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Badhusparken ja Östersundin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jamtli (museo) ja Östersundin hiihtostadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Östersund Västran asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Östersundin keskusrautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Little Lilo Farm - Todellinen Helmi Frösönissä
   Little Lilo Farm - Todellinen Helmi Frösönissä

   Little Lilo Farm - Todellinen Helmi Frösönissä

   110 Bergsgatan, hela Gården, Frösön, Jämtlandin lääni
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Frösö Zoo (eläintarha) on 0,7 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta mökistä. Badhusparken ja Östersundin kaupungintalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Jamtli (museo) sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.

    Best Western Hotel Gamla Teatern 68 €
    Best Western Hotel Gamla Teatern

    Best Western Hotel Gamla Teatern

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jamtli (museo) ja Boda Borg ovat myös 3 kilometrin päässä. Östersundin keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Östersund Västran asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Hotell Ett 74 €
     Best Western Hotell Ett

     Best Western Hotell Ett

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Östersundin kaupungintalo, Storsjöbadet-vesipuisto ja OSD/Folkets Hus 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Östersundin hiihtostadion ja Boda Borg ovat myös 3 kilometrin päässä. Östersundin keskusrautatieasema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Östersund Västran asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Östersund Syd 104 €
      Scandic Östersund Syd

      Scandic Östersund Syd

        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Storsjöbadet-vesipuisto ja OSD/Folkets Hus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Boda Borg ja Ostersund Multi Challenge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Östersundin keskusrautatieasema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotell Stortorget 90 €
       Hotell Stortorget

       Hotell Stortorget

         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Badhusparken ja Östersundin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jamtli (museo) ja Östersundin hiihtostadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Östersund Västran asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Östersundin keskusrautatieasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Emma 99 €
        Hotel Emma

        Hotel Emma

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jamtli (museo) ja Östersundin hiihtostadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Östersund Västran asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Östersundin keskusrautatieasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.