Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Frösö Zoo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Frösö Zoo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Frösö Zoo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Frösö Zoo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Frösö Zoo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Frösö Zoo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Frösö Zoo lähellä kohdetta Frösö Zoo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Frösö Zoo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 25 majoitusliikettä kohteen Frösö Zoo lähellä
Hotell Östersund 84 €
Hotell Östersund

Hotell Östersund

   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Jamtli (museo) ja Boda Borg ovat myös 2 kilometrin päässä. Östersundin keskusrautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Östersund Västran asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Grand Östersund 122 €
  Clarion Hotel Grand Östersund

  Clarion Hotel Grand Östersund

    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Badhusparken ja Östersundin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jamtli (museo) ja Östersundin hiihtostadion ovat myös 2 kilometrin päässä. Östersund Västran asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Östersundin keskusrautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Hotel Gamla Teatern 119 €
   Best Western Hotel Gamla Teatern

   Best Western Hotel Gamla Teatern

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jamtli (museo) ja Boda Borg ovat myös 3 kilometrin päässä. Östersundin keskusrautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Östersund Västran asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Little Lilo Farm - Todellinen Helmi Frösönissä
    Little Lilo Farm - Todellinen Helmi Frösönissä

    Little Lilo Farm - Todellinen Helmi Frösönissä

    110 Bergsgatan, hela Gården, Frösön, Jämtlandin lääni
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Frösö Zoo (eläintarha) on 0,7 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta mökistä. Badhusparken ja Östersundin kaupungintalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Jamtli (museo) sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.

     Pensionat Björnen 56 €
     Pensionat Björnen

     Pensionat Björnen

       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä matkakodista. Boda Borg ja Ostersund Multi Challenge ovat myös 2 kilometrin päässä. Östersundin keskusrautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Östersund Västran asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotell Zäta 95 €
      Hotell Zäta

      Hotell Zäta

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jamtli (museo) ja Östersundin hiihtostadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Östersund Västran asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Östersundin keskusrautatieasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotell Linden 69 €
       Hotell Linden

       Hotell Linden

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Boda Borg ja Ostersund Multi Challenge ovat myös 2 kilometrin päässä. Östersundin keskusrautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Östersund Västran asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Emma 99 €
        Hotel Emma

        Hotel Emma

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Östersundin kaupungintalo ja Badhusparken sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jamtli (museo) ja Östersundin hiihtostadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Östersund Västran asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Östersundin keskusrautatieasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.