Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Galata-silta

Kävele tämän historiallisen sillan yli ja tunnista useita Istanbulin kuuluisia maamerkkejä. Katsele auringonlaskua baarista, jossa turkkilaiset miehet keskustelevat vesipiippujen äärellä.

Galata-silta on historiallinen silta, joka ylittää Kultaisen sarven salmen ja yhdistää Istanbulin vanhankaupungin pohjoisiin kaupunginosiin. Katsele kaupunginosasta toiseen kiirehtiviä paikallisia, pysähdy katsomaan kaupungin maamerkkejä ja nauti unohtumattomasta auringonlaskusta.

Leonardo da Vinci teki ensimmäisen suunnitelman sillasta tälle paikalle vuonna 1502. Sitä pidettiin kuitenkin liian kunnianhimoisena. Paikalliset joutuivat odottamaan aina vuoteen 1854, ennen kuin silta yhdisti vanhankaupungin pohjoisiin kaupunginosiin. Nykyisessä, vuonna 1994 rakennetussa Galata-sillassa, joka on sillan viides versio, on kaksi tasoa, ja se on 490 metriä pitkä.

Mihin tahansa aikaan päivästä näet kaupunkilaisia, jotka kulkevat sillan yli jalkaisin, autolla ja raitiovaunulla. Lisäksi sillalla on kalastajia onkineen. Osta pikkusyötävää tai matkamuistoja ja tingi katukauppiaiden kanssa hinnasta. Hakeudu paikkaan kalastajien välissä ja katso samalta paikalta sekä Eurooppaan, joka on lännessä, ja Aasiaan, joka on idässä.

Sillan alemmalta tasolta löydät teehuoneita, baareja ja ravintoloita. Siellä on myös perinteisiä kahviloita, joissa monet asiakkaat polttavat turkkilaista nargile- tai hookah-vesipiippua. Aromaattista tupakkaa sisältävän vesipiipun polttaminen on suosittua Turkissa, ja monet paikalliset miehet harrastavat sitä. Istahda ulkoilmakahvilaan ja nauti maisemasta Istanbulin seitsemälle vuorelle ja Kultaiseen sarveen. Silta on parhaimmillaan auringon laskiessa, jolloin kaupungin moskeijoiden ja basaarien silhuetit näkyvät punertavaa taivasta vasten.

Käy sillan kummankin pään nähtävyyksissä. Eteläisellä puolella voit ostaa Egyptiläiseltä torilta mausteita, pähkinöitä, juustoja ja lihaa sekä käydä niin kutsutussa ”uudessa moskeijassa”, joka sekin kuitenkin on peräisin vuodelta 1597. Sillan pohjoispäässä on vilkas kalatori, jossa voit maistaa kuuluisaa Galata-sillan kalaleipää.

Sillan näet mainiosti myös sen alapuolelta, kun astut Eminönün ja Karaköyn laiturien väliä liikennöivän matkustajalautan kyytiin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 783 majoitusliikettä kohteen Galata-silta lähellä
Pera Palace Hotel
Pera Palace Hotel

Pera Palace Hotel

Mesrutiyet Cad. No. 52, Tepebasi Beyoglu, Istanbul, Istanbul
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pera-museo, Galata-torni ja İstiklalin puistokatu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Istanbulin risteilyalusterminaali sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tophanen raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Doruk Palas Hotel
  Doruk Palas Hotel

  Doruk Palas Hotel

  Emekyemez Mahallesi, Nazli Hanim Sk. No 19 Galata, Istanbul, Istanbul
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Galata-torni ja Pera-museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Suleimanin moskeija ja Maustebasaari ovat myös 2 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Karaköyn linja-autopysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Marmara Pera
   The Marmara Pera

   The Marmara Pera

   Mesrutiyet Cad. Tepebasi, Istanbul, Istanbul
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Galata-torni ja Mixer sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Taksim-aukio ja Suleimanin moskeija ovat myös 3 kilometrin päässä. Tünelin linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tophanen raitiovaunupysäkki on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sultanhan Hotel - Special Class
    Sultanhan Hotel - Special Class

    Sultanhan Hotel - Special Class

    Piyer Loti Cad No:7, Istanbul, Istanbul
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Cemberlitasin kylpylä ja Konstantinuksen pylväs sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sultanahmetin aukio ja Hagia Sofia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Niles Hotel Istanbul - Special Class
     Niles Hotel Istanbul - Special Class

     Niles Hotel Istanbul - Special Class

     Ordu Caddesi Dibekli Cami Sokak No: 13, Beyazit, Istanbul, Istanbul
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Cemberlitasin kylpylä, Konstantinopolin hippodromi ja Suleimanin moskeija sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Yerebatan Sarayı ja Maustebasaari ovat myös 2 kilometrin päässä. Beyazıtin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Laleli-Üniversiten raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novotel Istanbul Bosphorus
      Novotel Istanbul Bosphorus

      Novotel Istanbul Bosphorus

      Kemankes Caddesi No: 57-59, Karaköy - Beyoglu, Istanbul
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Galata-torni, Istanbulin nykytaiteen museo ja Maustebasaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Suleimanin moskeija sijaitsee 2,1 kilometrin päässä. Tophanen raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karaköyn linja-autopysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Ottoman Hotel Imperial - Special Class
       Ottoman Hotel Imperial - Special Class

       Ottoman Hotel Imperial - Special Class

       Caferiye Sok. No. 6/1, Sultanhmet, Istanbul, Istanbul
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Yerebatan Sarayı ja Hagia Sofia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Istanbulin arkeologinen museo ja Sultanahmetin aukio ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sultanahmetin raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gülhanen metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        The House Hotel Karakoy
        The House Hotel Karakoy

        The House Hotel Karakoy

        Emek yemez mh. Bankalar cd. No 5, Istanbul, Istanbul
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Galata-torni ja Galata-silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Maustebasaari ja Taksim-aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Karaköyn linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tünelin linja-autopysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.