Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Galata-silta

Kävele tämän historiallisen sillan yli ja tunnista useita Istanbulin kuuluisia maamerkkejä. Katsele auringonlaskua baarista, jossa turkkilaiset miehet keskustelevat vesipiippujen äärellä.

Galata-silta on historiallinen silta, joka ylittää Kultaisen sarven salmen ja yhdistää Istanbulin vanhankaupungin pohjoisiin kaupunginosiin. Katsele kaupunginosasta toiseen kiirehtiviä paikallisia, pysähdy katsomaan kaupungin maamerkkejä ja nauti unohtumattomasta auringonlaskusta.

Leonardo da Vinci teki ensimmäisen suunnitelman sillasta tälle paikalle vuonna 1502. Sitä pidettiin kuitenkin liian kunnianhimoisena. Paikalliset joutuivat odottamaan aina vuoteen 1854, ennen kuin silta yhdisti vanhankaupungin pohjoisiin kaupunginosiin. Nykyisessä, vuonna 1994 rakennetussa Galata-sillassa, joka on sillan viides versio, on kaksi tasoa, ja se on 490 metriä pitkä.

Mihin tahansa aikaan päivästä näet kaupunkilaisia, jotka kulkevat sillan yli jalkaisin, autolla ja raitiovaunulla. Lisäksi sillalla on kalastajia onkineen. Osta pikkusyötävää tai matkamuistoja ja tingi katukauppiaiden kanssa hinnasta. Hakeudu paikkaan kalastajien välissä ja katso samalta paikalta sekä Eurooppaan, joka on lännessä, ja Aasiaan, joka on idässä.

Sillan alemmalta tasolta löydät teehuoneita, baareja ja ravintoloita. Siellä on myös perinteisiä kahviloita, joissa monet asiakkaat polttavat turkkilaista nargile- tai hookah-vesipiippua. Aromaattista tupakkaa sisältävän vesipiipun polttaminen on suosittua Turkissa, ja monet paikalliset miehet harrastavat sitä. Istahda ulkoilmakahvilaan ja nauti maisemasta Istanbulin seitsemälle vuorelle ja Kultaiseen sarveen. Silta on parhaimmillaan auringon laskiessa, jolloin kaupungin moskeijoiden ja basaarien silhuetit näkyvät punertavaa taivasta vasten.

Käy sillan kummankin pään nähtävyyksissä. Eteläisellä puolella voit ostaa Egyptiläiseltä torilta mausteita, pähkinöitä, juustoja ja lihaa sekä käydä niin kutsutussa ”uudessa moskeijassa”, joka sekin kuitenkin on peräisin vuodelta 1597. Sillan pohjoispäässä on vilkas kalatori, jossa voit maistaa kuuluisaa Galata-sillan kalaleipää.

Sillan näet mainiosti myös sen alapuolelta, kun astut Eminönün ja Karaköyn laiturien väliä liikennöivän matkustajalautan kyytiin.


Alueen Galata-silta opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 164 majoitusliikettä kohteen Galata-silta lähellä
Sultanhan Hotel - Special Class 86 €
Sultanhan Hotel - Special Class

Sultanhan Hotel - Special Class

Piyer Loti Cad No:7, Istanbul, Istanbul
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cemberlitasin kylpylä ja Konstantinuksen pylväs sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sultanahmetin aukio ja Hagia Sofia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Novotel Istanbul Bosphorus 89 €
  Novotel Istanbul Bosphorus

  Novotel Istanbul Bosphorus

  Kemankes Caddesi No: 57-59, Karaköy - Beyoglu, Istanbul
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Galata-torni, Istanbulin nykytaiteen museo ja Maustebasaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Suleimanin moskeija sijaitsee 2,1 kilometrin päässä. Tophanen raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karaköyn linja-autopysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Konak Hotel 28 €
   Grand Konak Hotel

   Grand Konak Hotel

   Tavanli Çesme Sk. 4, Istanbul, Istanbul
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Suleimanin moskeija ja Suuri basaari sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galata-torni ja Yerebatan Sarayı ovat myös 3 kilometrin päässä. Eminönün linja-autopysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Laleli-Üniversiten raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    10 Karakoy Istanbul 110 €
    10 Karakoy Istanbul

    10 Karakoy Istanbul

    Kemeralti Caddesi No: 10, Karakoy, Istanbul, Istanbul
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Galata-torni ja Galata-silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Eminönün aukio ja Pera-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karaköyn linja-autopysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tophanen raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ottoman Hotel Imperial - Special Class 75 €
     Ottoman Hotel Imperial - Special Class

     Ottoman Hotel Imperial - Special Class

     Caferiye Sok. No. 6/1, Sultanhmet, Istanbul, Istanbul
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Yerebatan Sarayı ja Hagia Sofia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Sultanahmetin aukio ja Gülhanen puisto ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gülhanen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Istanbul Golden City Hotel 78 €
      Istanbul Golden City Hotel

      Istanbul Golden City Hotel

      Tersane Cad. No. 111, Karaköy, Beyoglu, Istanbul, Istanbul
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mixer, Maustebasaari ja Suleimanin moskeija sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Suuri basaari ja Yerebatan Sarayı ovat myös 3 kilometrin päässä. Karaköyn linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tünelin linja-autopysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sura Hagia Sophia Hotel 112 €
       Sura Hagia Sophia Hotel

       Sura Hagia Sophia Hotel

       Divanyolu Cd. Alemdar Mah., Ticarethane Sk. No 10 Sultanahmet, Istanbul, Istanbul
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Saksalainen suihkulähde, Yerebatan Sarayı ja Cemberlitasin kylpylä sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sultanahmetin aukio ja Konstantinopolin hippodromi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sultanahmetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Fehmi Bey - Special Class 49 €
        Hotel Fehmi Bey - Special Class

        Hotel Fehmi Bey - Special Class

        Binbirdirek Mah. Ucler Sok. No.15, Sultanahmet, Istanbul
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Yerebatan Sarayı, Hagia Sofia ja Sininen moskeija sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Topkapın palatsi sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. Çemberlitaşin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Sultanahmetin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.