Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gdynian satama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Gdynian satama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Gdynian satama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Gdynian satama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Gdynian satama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Gdynian satama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gdynian satama lähellä kohdetta Gdynian satama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Gdynian satama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 870 majoitusliikettä kohteen Gdynian satama lähellä
Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront 60 €
Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

ul. Jerzego Waszyngtona 19, Gdynia, Pomerania
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kościuszkin aukio ja ORP Błyskawican merenkulkumuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Dar Pomorza -museolaiva ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Mercure Gdynia Centrum 46 €
  Mercure Gdynia Centrum

  Mercure Gdynia Centrum

  Armii Krajowej 22, Gdynia, Pomerania
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gdynian kaupunginmuseo ja Laivastomuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   Apartament Zatoka - City Centre
   Apartament Zatoka - City Centre

   Apartament Zatoka - City Centre

   Waszyngtona 20/22, Gdynia
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    ORP Błyskawican merenkulkumuseo, Kościuszkin aukio ja Dar Pomorza -museolaiva sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Gdynian planetarium ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Apartament Glob Gdynia Sea Towers 52 €
    Apartament Glob Gdynia Sea Towers

    Apartament Glob Gdynia Sea Towers

    Hryniewickiego 6A/075, Gdynia
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kościuszkin aukio, ORP Błyskawican merenkulkumuseo ja J. Brudzińskin kunnallinen sairaala sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Dar Pomorza -museolaiva ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Willa Julia 39 €
     Willa Julia

     Willa Julia

     10 Lutego 6, Gdynia
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Batoryn ostoskeskus ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta huvilasta. Kościuszkin aukio ja J. Brudzińskin kunnallinen sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Balticrent - Skwer Kosciuszki 12
      Balticrent - Skwer Kosciuszki 12

      Balticrent - Skwer Kosciuszki 12

      Skwer Kosciuszki 12, Gdynia, Pomorskie
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kościuszkin aukio, InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. ORP Błyskawican merenkulkumuseo ja Gdynian satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dom & House - Apartments Sea Towers 54 €
       Dom & House - Apartments Sea Towers

       Dom & House - Apartments Sea Towers

       Hryniewickiego 6, Gdynia
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kościuszkin aukio ja ORP Błyskawican merenkulkumuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Dar Pomorza -museolaiva ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Gdynia Norda Sea Towers 44 €
        Gdynia Norda Sea Towers

        Gdynia Norda Sea Towers

        Hryniewickiego 6 B 34, Gdynia
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kościuszkin aukio, ORP Błyskawican merenkulkumuseo ja J. Brudzińskin kunnallinen sairaala sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Dar Pomorza -museolaiva ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.