Groningen – hotellit

Näytä kaikki 98 hotellia kohteessa Groningen
Apollo Hotel Groningen
Apollo Hotel Groningen

Laan Van De Vrijheid 91, Groningen 9728GA

4.0 kautta 5.0
4 / 5 (143 arvostelua)

Martiniplaza, Groninger Museum ja Grote Markt sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen …

67 €
Hotel Schimmelpenninck Huys
Hotel Schimmelpenninck Huys

Oosterstraat 53, Groningen 9711 NR

3.0 kautta 5.0
3,6 / 5 (148 arvostelua)

Martinikerk, Grote Markt ja Groninger Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta …

65 €
NH Groningen Hotel de Ville
NH Groningen Hotel de Ville

Oude Boteringestraat 43, Groningen 9712 GD

4.0 kautta 5.0
4,1 / 5 (153 arvostelua)

Groningenin yliopisto ja Grote Markt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen …

81 €
Hotel De Doelen
Hotel De Doelen

Grote Markt 36, Groningen 9711 LV

3.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (26 arvostelua)

Town Hall ja Grote Markt sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Groninger Museum sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

Hae hinnat
Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7
Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7

Burgemeester Omtaweg 4, Zuidbroek 9636 EM

4.0 kautta 5.0
3,8 / 5 (75 arvostelua)

Ennemaborg Mansion, Midwolda Reformed Church ja Sotahistorian museo ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa …

59 €
Boerderij Hermans Dijkstra
Boerderij Hermans Dijkstra

Reinste Abdenaweg 1, Midwolda 9681 BC

3.0 kautta 5.0
4,8 / 5 (24 arvostelua)

Ennemaborg Mansion ja Midwolda Reformed Church sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. …

Hae hinnat
Hotel Waddenweelde
Hotel Waddenweelde

Hoofdstraat 82, Pieterburen 9968AG

3.0 kautta 5.0
3 / 5 (1 arvostelua)

Pieterburenin hylkeiden rauhoitusalue on 0,2 kilometrin ja Menkemaborg on 19,8 kilometrin päässä tästä hotellista. …

Hae hinnat
City Hotel Stadskanaal
City Hotel Stadskanaal

Raadhuisplein 30, Stadskanaal 9501 SZ

4.0 kautta 5.0
3,8 / 5 (10 arvostelua)

Drouwenerzandin huvipuisto, Hunebedcentrum-museo ja Weddermarken tuulimylly ovat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Museu …

Hae hinnat
Detached Thatched House Near Lauwersmeer, Schiermonnikoog & Water Playground
Detached Thatched House Near Lauwersmeer, Schiermonnikoog & Water Playground

Robbenoort 119, Lauwersoog 9976VG

Lauwersmeerin kansallispuisto on 4,2 kilometrin päässä tästä lomakodista. Fiskerhuske Museum ja Galerie Jacoba Wijk …

Hae hinnat
Attractive, Wooden Chalet Situated in a Friendly Holiday Park set in Beautiful Surroundings
Attractive, Wooden Chalet Situated in a Friendly Holiday Park set in Beautiful Surroundings

Sikkenbergweg 7, Onstwedde 9591TD

Westerwolde Golf, Weddermarken tuulimylly ja Semslanden Golf ovat 20 kilometrin päässä tästä lomakodista. Museum ja Bourtange …

Hae hinnat

Groningen – viimeaikaiset arvostelut

Piilota sisältö

Tarkenna hakua

Hotelliopas: Groningen, Alankomaat

Hotellit Groningenissa: Alankomaissa Pohjanmeren rannikolla sijaitseva Groningen on samannimisen provinssin pääkaupunki. Kaupungissa on tarjolla niin viiden tähden luksushotelleja kuin huokeampia yhden tähden hotelleja, ja kaikkea siltä väliltä. Kaupungin ympäristössä on myös monia käteviä bed and breakfast paikkoja, joten yöpyminen Groningenissa onnistuu niin kaupunki- kuin maalaisympäristössäkin. Juuri sinun matkasuunnitelmiisi sopivan hotellin löydät helposti Expedian kautta.

Upea Groningen

Groningenissa yhdistyvät erinomaisesti kaunis kaupunkiarkkitehtuuri ja ympäröivä monipuolinen maaseutumaisema. Groningenin provinssissa voi tutustua niin Pohjanmeren rannikkoon kuin erityyppisiin maalaismaisemiin. Groningen onkin erinomainen kohde kiertomatkojen tekemiseen. Groningenin kenties tunnetuin nähtävyys on vuonna 1482 valmistunut Martinitoren-kirkontorni, joka nousee 97 metrin korkeuteen. Muilta osin kaupunki on nuorekas yliopistokaupunki, jossa on innovatiivista arkkitehtuuria ja opiskelijoiden myötä vilkas yöelämä.

Suomesta Groningeniin

Groningenissa on oma lentokenttänsä Eelde, mutta Suomesta ei ole suoria lentoja Groningeniin. Suomesta kannattaa lentää Amsterdamiin Schipholin kansainväliselle lentoasemalle, josta on helppo siirtyä Groningeniin. Lento Helsinki-Vantaalta Schipholiin kestää alle 2,5 tuntia. Schipholista on suora junayhteys Groningeniin, ja matka kestää noin 2 tuntia 20 minuuttia.

Ainutlaatuiset maisemat

Groningenissa asuu noin 200 000 asukasta, ja koko Groningenin provinssissa noin 600 000 asukasta. Koska Groningen on nuorekas yliopistokaupunki, kaupungin katukuvassa näkyy erittäin paljon nuoria henkilöitä. Kaupungin nuorekas ja tulevaisuuteen katsova tunnelma onkin jo itsessään kokemisen arvoinen. Groningenin on esimerkiksi sanottu olevan Alppien pohjoispuolen italialaisin kaupunki, josta löytyy monia tunnelmallisia kodikkaita baareja. Kuuluisin baareista on ehkä De Wolthoorn. Joukkoon mahtuu myös Euroopan suurin baari De Drie Gezusters. Myös kulttuuritarjontaa on paljon, ja kaupungissa järjestetään esimerkiksi Noorderlicht-valokuvafestivaali, jota pidetään yhtenä maailman viidestä parhaasta valokuvafestivaalista. Kaupungin keskusta on hyvin kaunis ja viihtyisä, ja siellä on helppo heittäytyä mukaan alankomaalaiseen elämänmenoon. Groningenin kaupunki ja provinssi ovat myös rauhallisia kohteita, jotka sopivat täydellisesti perhelomaan. Hotelleja on tarjolla niin keskikaupungilla kuin kaupungin ulkopuolellakin.

Tutustu autolla Groningeniin

Groningenin provinssi muodostuu erityyppisistä alueista, joissa kaikissa on paljon nähtävää. Autonvuokraus Groningenissa onnistuu Expedian kautta, ja autolla pääseekin kätevästi tutustumaan koko Groningenin provinssiin. Pohjoisessa meren äärellä sijaitsevan Lauwerslandin panoraamamaisemat ovat todella kauniit, ja lintuharrastajille se tarjoaa upeat mahdollisuudet lintubongaukseen. Hoogeland (ylämaa) Groningenin kaupungin pohjoispuolella on patojen, tuulimyllyjen ja kukkuloilla sijaitsevien kylien pittoreski alue. Alueella on paljon näkemisen arvoisia historiallisia kyliä. Westerkwartier on Luoteis-Euroopan vanhin ihmisen muokkaama maisema. Avaraa maisemaa hallitsevat kukkulat, laidunmaat ja mutkittelevat tiet. Oldambtin aluetta pidetään Hollannin vilja-aittana keltaisina hehkuvine rapsipeltoineen. Alueella on monia patoja, historiallisia kartanoita sekä myös uudempaa arkkitehtuuria. Alueelta löytyy myös Oldambtmeer-järvi, joka tarjoaa mahdollisuuden viettää päivän vesiurheilun parissa. Veenkoloniën provinssin itäosassa on pitkiä kanaaleita, joita nykyään käytetään paljon huvipurjehdukseen. Alueelta löytyy myös Veenkoloniaal Museum, jossa voit tutustua alueen historiallisiin ammatteihin ja entisaikojen elämään. Provinssin eteläosan Westerwoldessa on pitkä hiekkaharjanne sekä Ruiten Aa virran laakso. Alueen puurakentaminen luo omanlaisensa tunnelman, ja laaksoa on restauroitu vanhaan loistoonsa. Groningen tarjoaa siis sekä mielenkiintoisen kaupunkielämyksen että mielettömiä maalaismaisemia, joista voit yhdistellä juuri sinulle sopivan loman. Expedian kautta löydät hotellit niin kaupungin keskustasta kuin myös muualta Groningenin provinssissa. Matkan suunnittelu on vieläkin helpompaa hyödyntämällä Expedian pakettimatkat Groningeniin.

Hotellivaraus Groningenissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Groningenissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Groningenissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Groningenissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Groningenissa haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Groningen hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Groningen kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Groningen, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Groningen. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Groningen – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

false