Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Guggenheim Museum

Maailman tunnetuimpiin kuuluva taidegalleria on yhtä jännittävä sisältä kuin miltä se näyttää ulkopuolelta.

Tämä ikoninen 5th Avenuella sijaitseva museo tunnetaan vaikutusvaltaisesta impressionistisen ja modernin taiteen sekä nykytaiteen kokoelmastaan ja ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan. Frank Lloyd Wrightin suunnittelema spiraalinmuotoinen rakennus on maailmankuulu. Vuonna 1959 avattu museo on laajentanut kokoelmiaan jatkuvasti, ja museossa on vuosittain useita merkittäviä tilapäisiä näyttelyjä taiteen suurimmilta nimiltä. Solomon R. Guggenheim Museum on pakollinen nähtävyys kaikille 1900-luvun taiteesta kiinnostuneille New Yorkin vierailijoille sekä kaikille arkkitehtuurista kiinnostuneille.

Guggenheimin museota voit ihailla ulkoapäin, kun astut ulos Central Parkista tai kävelet ylös 5th Avenueta. Frank Lloyd Wrightin kuolinvuonna avatusta rakennuksesta tuli välittömästi yksi hänen tunnetuimmista rakennuksistaan. Spiraalin tavoin nousevat kerrokset näkyvät sisä- ja ulkopuolelle ja ovat loistava valokuvauskohde.

Nouse seitsemän kerrosta kävelemällä vastapäivään ensimmäisestä kerroksesta alkaen. Museossa voit ihailla Picasson, Monet'n ja Renoirin töitä sekä säännöllisiä kiertäviä näyttelyjä eri puolilta maailmaa. Museon kouluttajat vetävät opastettuja kierroksia, jotka ovat mainio tapa oppia lisää museon historiasta ja 1900-luvun taiteen eri suuntauksista museon kokoelmaan tutustuessa.

Guggenheim Museum sijaitsee vastapäätä Central Parkia 5th Avenuen ja 88th Streetin kulmauksessa. Pysäköinti Upper East Sidella on kallista, ja pysäköintipaikkoja on vaikea löytää. Alueelle pääsee kuitenkin helposti taksilla ja julkisilla liikennevälineillä. Metrolla saapuvat vierailijat voivat jäädä pois 86th Streetin metroasemalla. Guggenheim Museum on kiinni torstaisin. Museoon on sisäänpääsymaksu lukuun ottamatta lauantain kahta viimeistä aukiolotuntia, jolloin käytössä on järjestelmä, jonka mukaan vierailijat voivat maksaa sisäänpääsystä haluamansa summan.


Alueen Guggenheim-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 628 majoitusliikettä kohteen Guggenheim-museo lähellä
The Roosevelt Hotel, New York City 90 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Days Hotel by Wyndham on Broadway NYC 80 €
  Days Hotel by Wyndham on Broadway NYC

  Days Hotel by Wyndham on Broadway NYC

  215 W 94th St, New York, NY
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Manhattanin lastenmuseo on 1 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Museum of Modern Art ja American Folk Art Museum (museo) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. 96th Streetin metroasema (Broadway) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 103rd Streetin metroasema (Broadway) 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Courtyard by Marriott New York Manhattan/Upper East Side 106 €
   Courtyard by Marriott New York Manhattan/Upper East Side

   Courtyard by Marriott New York Manhattan/Upper East Side

   410 E 92nd St, New York, NY
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Central Park, Guggenheim-museo ja Metropolitan Museum of Art sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Madison Avenue ja Mount Sinai Hospital ovat myös 2 kilometrin päässä. 96th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja 86th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Franklin Hotel 166 €
    The Franklin Hotel

    The Franklin Hotel

    164 E 87th St, New York, NY
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Central Park, Guggenheim-museo ja Madison Avenue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Metropolitan Museum of Art ja Lenox Hillin sairaala ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 86th Streetin metroasema (Lexington Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 96th Streetin metroasema (Lexington Avenue) 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Pennsylvania 100 €
     Hotel Pennsylvania

     Hotel Pennsylvania

     401 7th Ave, New York, NY
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 34th Street – Pennin metroasema (Fashion Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 28th Streetin metroasema (7th Avenue) 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Wales 207 €
      Hotel Wales

      Hotel Wales

      1295 Madison Ave, New York, NY
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       The Jewish Museum (museo), Cooper Hewitt Design Museum ja 92nd Street Y sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. National Academy of Design Museum (museo) ja Guggenheim-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 96th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja 86th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Excelsior Hotel 159 €
       Excelsior Hotel

       Excelsior Hotel

       45 W 81st St, New York, NY
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Central Park ja American Museum of Natural History sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Beacon-teatteri ja Metropolitan Museum of Art ovat myös 2 kilometrin päässä. 81st Street – Museum of Natural Historyn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja 86th Streetin metroasema (Central Park West) 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Viehättävä Madison Avenue Pied-a-terre 406 €
        Viehättävä Madison Avenue Pied-a-terre

        Viehättävä Madison Avenue Pied-a-terre

        1298 Madison Avenue, 4F, New York, NY
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Central Park, Guggenheim-museo ja Mount Sinai Hospital sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Metropolitan Museum of Art ja Madison Avenue ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 96th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja 86th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 10 minuutin kävelymatkan päässä.