Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Guggenheim Museum

Maailman tunnetuimpiin kuuluva taidegalleria on yhtä jännittävä sisältä kuin miltä se näyttää ulkopuolelta.

Tämä ikoninen 5th Avenuella sijaitseva museo tunnetaan vaikutusvaltaisesta impressionistisen ja modernin taiteen sekä nykytaiteen kokoelmastaan ja ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan. Frank Lloyd Wrightin suunnittelema spiraalinmuotoinen rakennus on maailmankuulu. Vuonna 1959 avattu museo on laajentanut kokoelmiaan jatkuvasti, ja museossa on vuosittain useita merkittäviä tilapäisiä näyttelyjä taiteen suurimmilta nimiltä. Solomon R. Guggenheim Museum on pakollinen nähtävyys kaikille 1900-luvun taiteesta kiinnostuneille New Yorkin vierailijoille sekä kaikille arkkitehtuurista kiinnostuneille.

Guggenheimin museota voit ihailla ulkoapäin, kun astut ulos Central Parkista tai kävelet ylös 5th Avenueta. Frank Lloyd Wrightin kuolinvuonna avatusta rakennuksesta tuli välittömästi yksi hänen tunnetuimmista rakennuksistaan. Spiraalin tavoin nousevat kerrokset näkyvät sisä- ja ulkopuolelle ja ovat loistava valokuvauskohde.

Nouse seitsemän kerrosta kävelemällä vastapäivään ensimmäisestä kerroksesta alkaen. Museossa voit ihailla Picasson, Monet'n ja Renoirin töitä sekä säännöllisiä kiertäviä näyttelyjä eri puolilta maailmaa. Museon kouluttajat vetävät opastettuja kierroksia, jotka ovat mainio tapa oppia lisää museon historiasta ja 1900-luvun taiteen eri suuntauksista museon kokoelmaan tutustuessa.

Guggenheim Museum sijaitsee vastapäätä Central Parkia 5th Avenuen ja 88th Streetin kulmauksessa. Pysäköinti Upper East Sidella on kallista, ja pysäköintipaikkoja on vaikea löytää. Alueelle pääsee kuitenkin helposti taksilla ja julkisilla liikennevälineillä. Metrolla saapuvat vierailijat voivat jäädä pois 86th Streetin metroasemalla. Guggenheim Museum on kiinni torstaisin. Museoon on sisäänpääsymaksu lukuun ottamatta lauantain kahta viimeistä aukiolotuntia, jolloin käytössä on järjestelmä, jonka mukaan vierailijat voivat maksaa sisäänpääsystä haluamansa summan.


Alueen Guggenheim-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 791 majoitusliikettä kohteen Guggenheim-museo lähellä
The Roosevelt Hotel, New York City 112 €
The Roosevelt Hotel, New York City

The Roosevelt Hotel, New York City

45 E 45th Street, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  5th Avenue ja Grand Central Terminal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chrysler Building ja St. Patrick's Cathedral ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Grand Central – 42 Streetin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja 5th Avenuen metroasema (W. 42nd Street) on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Excelsior Hotel 170 €
  Excelsior Hotel

  Excelsior Hotel

  45 W 81st St, New York, NY
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Central Park ja American Museum of Natural History sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Beacon-teatteri ja Metropolitan Museum of Art ovat myös 2 kilometrin päässä. 81st Street – Museum of Natural Historyn metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja 86th Streetin metroasema (Central Park West) 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Wales 196 €
   Hotel Wales

   Hotel Wales

   1295 Madison Ave, New York, NY
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    The Jewish Museum (museo), Cooper Hewitt Design Museum ja 92nd Street Y sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. National Academy of Design Museum (museo) ja Guggenheim-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 96th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja 86th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Franklin Hotel 166 €
    The Franklin Hotel

    The Franklin Hotel

    164 E 87th St, New York, NY
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Central Park, Guggenheim-museo ja Madison Avenue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Metropolitan Museum of Art ja Lenox Hillin sairaala ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 86th Streetin metroasema (Lexington Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 96th Streetin metroasema (Lexington Avenue) 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Viehättävä Madison Avenue Pied-a-terre
     Viehättävä Madison Avenue Pied-a-terre

     Viehättävä Madison Avenue Pied-a-terre

     1298 Madison Avenue, 4F, New York, New York
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Central Park, Guggenheim-museo ja Mount Sinai Hospital sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Metropolitan Museum of Art ja Madison Avenue ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 96th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja 86th Streetin metroasema (Lexington Avenue) on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hudson New York, Central Park 126 €
      Hudson New York, Central Park

      Hudson New York, Central Park

      358 W 58th St, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Central Park ja Columbus Circle sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lincoln Center ja Metropolitan Opera House (oopperatalo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 59th Street – Columbus Circlen metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja 57th Street – 7th Avenuen metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Erittäin Ylelliset Huoneistot Sijaitsevat Muutaman Askeleen Päässä Central Parkista ja Museum Mile -kadusta. Uusi Listaus
       Erittäin Ylelliset Huoneistot Sijaitsevat Muutaman Askeleen Päässä Central Parkista ja Museum Mile -kadusta. Uusi Listaus

       Erittäin Ylelliset Huoneistot Sijaitsevat Muutaman Askeleen Päässä Central Parkista ja Museum Mile -kadusta. Uusi Listaus

       120 E 87th St, # 20A, New York, New York
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Central Park, Guggenheim-museo ja Metropolitan Museum of Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Madison Avenue ja Lenox Hillin sairaala ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. 86th Streetin metroasema (Lexington Avenue) sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja 96th Streetin metroasema (Lexington Avenue) 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Empire Hotel 147 €
        Empire Hotel

        Empire Hotel

        44 W 63rd St, New York, NY
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Metropolitan Opera House (oopperatalo), Central Park ja Lincoln Center sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Columbus Circle ja Juilliard School ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. 66th Street – Lincoln Centerin metroasema ja 59th Street – Columbus Circlen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.