Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus lähellä kohdetta Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 450 majoitusliikettä kohteen Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus lähellä
Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station 83 €
Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station

Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station

4-23 Hakataekichuogai, Fukuoka, Fukuoka
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tochoji-temppeli on 1,1 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Marine Messe Fukuokan konferenssikeskus ja Fukuokan linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Maizurun puisto ja Ohorin puisto ovat myös 10 kilometrin päässä. Fukuoka Hakatan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gionin asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Residence Hotel Hakata 18 42 €
  Residence Hotel Hakata 18

  Residence Hotel Hakata 18

  6-3-12 Yoshizuka, Fukuoka, Fukuoka
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Higashi Koen, Tochoji-temppeli ja Hakata Machiyan kansanmuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Fukuoka Asian Art Museum (taidemuseo) ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 3 kilometrin päässä. Fukuoka Yoshizukan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maidashi-kyudaibyoinmaen asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion 98 €
   Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion

   Mitsui Garden Hotel Fukuoka Gion

   2-8-15, Hakataekimae, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kakueiji-temppeli, Tochoji-temppeli ja Hakata Machiyan kansanmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kushidan pyhäkkö ja Hakatan kanaalikaupunki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fukuoka Hakatan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Nishitetsu Hotel Croom Hakata 113 €
    Nishitetsu Hotel Croom Hakata

    Nishitetsu Hotel Croom Hakata

    1-17-6 Hakataekimae Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Amu Plaza Hakata ja Tochoji-temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hakata Machiyan kansanmuseo ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fukuoka Hakatan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Residence Hotel Hakata 5 42 €
     Residence Hotel Hakata 5

     Residence Hotel Hakata 5

     6-14-30, Yoshizuka, Hakata-ku, Fukuoka
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Higashi Koen ja Port of Hakata sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tochoji-temppeli ja Hakata Machiyan kansanmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Fukuoka Yoshizukan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maidashi-kyudaibyoinmaen asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      GUESTHOUSE HAKOZAKI GARDEN - Hostel 52 €
      GUESTHOUSE HAKOZAKI GARDEN - Hostel

      GUESTHOUSE HAKOZAKI GARDEN - Hostel

      1-26-17, Hakozaki, Higashi-ku, Fukuoka, Fukuoka
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hakozakin pyhättö ja Port of Hakata sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Marine Messe Fukuokan konferenssikeskus ja Kyushun yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Hakozaki-miyamaen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fukuoka Hakozakin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       AMP FLAT Yoshizuka P 131 €
       AMP FLAT Yoshizuka P

       AMP FLAT Yoshizuka P

       5-20-8 Maidashi, Higashi-Ku, Fukuoka, Fukuoka
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hakozakin pyhättö ja Port of Hakata sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Tochoji-temppeli ja Marine Messe Fukuokan konferenssikeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Fukuoka Yoshizukan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hakozaki-miyamaen asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ceres Hakata 60 €
        Ceres Hakata

        Ceres Hakata

        6-14-30, Yoshizuka, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Higashi Koen ja Port of Hakata sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tochoji-temppeli ja Hakata Machiyan kansanmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Fukuoka Yoshizukan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maidashi-kyudaibyoinmaen asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.