Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus lähellä kohdetta Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 374 majoitusliikettä kohteen Hakatan ruoka- ja kulttuurikeskus lähellä
Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station 89 €
Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station

Oriental Hotel Fukuoka Hakata Station

4-23 Hakataekichuogai, Fukuoka, Fukuoka
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hakatan kanaalikaupunki, Fukuokan kokouskeskus ja Marine Messe Fukuokan konferenssikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Ohorin puisto ja Fukuoka Yafuoku! Dome ovat myös 10 kilometrin päässä. Fukuoka Hakatan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gionin asema 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Canal City Fukuoka Washington Hotel 71 €
  Canal City Fukuoka Washington Hotel

  Canal City Fukuoka Washington Hotel

  1-2-20 Sumiyoshi, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hakatan kanavakaupunki ja Hakatan kanaalikaupunki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hakata Machiyan kansanmuseo ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nakasu-kawabatan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   VIA INN HAKATAGUCHI EKIMAE 74 €
   VIA INN HAKATAGUCHI EKIMAE

   VIA INN HAKATAGUCHI EKIMAE

   2-17-11, Hakataeki Mae, Fukuoka, Fukuoka
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Amu Plaza Hakata, Tochoji-temppeli ja Hakata Machiyan kansanmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kushidan pyhäkkö ja Hakatan kanaalikaupunki ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fukuoka Hakatan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tokyu Stay Hakata 56 €
    Tokyu Stay Hakata

    Tokyu Stay Hakata

    1-11-11 Hakataekiminami, Hakata, Fukuoka, Fukuoka
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Amu Plaza Hakata, Tochoji-temppeli ja Hakatan kanaalikaupunki sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Hakata Machiyan kansanmuseo ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 2 kilometrin päässä. Fukuoka Hakatan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gionin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Residence Hotel Hakata 5 45 €
     Residence Hotel Hakata 5

     Residence Hotel Hakata 5

     6-14-30, Yoshizuka, Hakata-ku, Fukuoka
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Higashi Koen ja Port of Hakata sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tochoji-temppeli ja Hakata Machiyan kansanmuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Fukuoka Yoshizukan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Maidashi-kyudaibyoinmaen asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Nishitetsu Hotel Croom Hakata 123 €
      Nishitetsu Hotel Croom Hakata

      Nishitetsu Hotel Croom Hakata

      1-17-6 Hakataekimae Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Amu Plaza Hakata ja Tochoji-temppeli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hakata Machiyan kansanmuseo ja Kushidan pyhäkkö ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fukuoka Hakatan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hakata Tokyu REI Hotel 72 €
       Hakata Tokyu REI Hotel

       Hakata Tokyu REI Hotel

       1-2-23 Hakata Ekimae, Hakata-ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hakatan kanaalikaupunki ja Port of Hakata sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tenjin Core ja Fukuokan kokouskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Gionin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Fukuoka Hakatan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Dormy Inn Hakata Gion Natural Hot Spring 59 €
        Dormy Inn Hakata Gion Natural Hot Spring

        Dormy Inn Hakata Gion Natural Hot Spring

        1-12 Reisen-Cho Hakata-Ku, Fukuoka, Fukuoka-ken
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Zenshojin temppeli, Hakata Machiyan kansanmuseo ja Tochoji-temppeli sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kushidan pyhäkkö ja Hakatan kanaalikaupunki ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gionin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nakasu-kawabatan asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.