Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista.

Saat parhaan hinnan Expedian hintatakuunansiosta.


Halvimmat lennot kohteeseen Amsterdam

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Amsterdam

Lennot Amsterdamiin

Expedian kautta Amsterdamiin on helppoa löytää edulliset lennot. Amsterdam on täydellinen kohde viikonloppumatkalle, ja koska löydät halvat lentoliput Expedian kautta varmasti, voit helposti nauttia Hollannin pääkaupungista vain muutaman tunnin matkan jälkeen!

Amsterdam on historiallinen kaupunki, mutta se osaa silti pitää myös hauskaa! Amsterdamin tunnetusti liberaali lähestymistapa erilaisia nautintoja kohtaan houkuttelee suurin määrin nuorekkaita turisteja. ”Damilla” on kuitenkin nautintojen lisäksi myös paljon muutakin tarjottavaa. Kaupungin historia ja kulttuuri ovat läsnä joka puolella Amsterdamia, mikä tekee tästä kaikille matkailijoille sopivan kohteen.

Amsterdam on kukoistava metropoli, ja sillä on tarjottavanaan hotelleja kaikille budjeteille. Ja jos haluat tuoda kotiin muutaman hollantilaisen matkamuiston, voi olla parasta valita vaihtoehto Expedian halvemmista hotelleista. Ja jos varaat sekä hotellin että lennot Amsterdamiin yhdessä, saat lisäksi huomattavia pakettisäästöjä!

Lentäminen Suomesta Amsterdamiin

Alankomaiden suurimmassa kaupungissa Amsterdamissa sijaitsee myös maan vilkkain lentokenttä Schiphol, jonne useilla lentoyhtiöillä on säännölliset reittilennot Helsingistä. Lento Helsingistä Amsterdamiin kestää noin 2,5 tuntia. Sekä KLM:llä että Finnairilla on suoria lentoja Helsingistä Amsterdamiin, kun taas SAS:lla, Norwegianilla, Air Balticilla, Air Francella ja Lufthansalla on säännöllisiä välilaskullisia lentoja. Suorien lentojen etuna on se, että pääset yhdestä pääkaupungista toiseen pikaisesti ilman viiveitä. Jos taas päätät lentää toisen kaupungin kautta, sinulla on myös mahdollisuus tutustua tämän paikan nähtävyyksiin.

Amsterdam on täynnä historiallisia maamerkkejä, mielenkiintoisia lähiöitä ja maailmanluokan museoita. Voit tutustua kaupunkiin tekemällä veneretken läpi kaupungin monimutkaisen kanavaverkoston, tai ihailla nähtävyyksiä maalta, jalkaisin tai polkupyörällä. Miten tahansa päätätkin tutustua Amsterdamiin, kaupungissa on runsaasti nähtävää ja koettavaa. Ehdottomiin nähtävyyksiin kuuluu Van Gogh -museo, Anne Frankin talo, Amsterdamin Punaisten lyhtyjen alue, Begijnhofin rakennukset ja puutarha sekä Amsterdamin historiallinen museo.

Jos taas haluat tuoda kotiin autenttisia tuliaisia, kannattaa suunnata aitojen hollantilaisten tulppaanien perässä Bloemenmarktin kukkatorille, Wegewijsin juustokauppaan hankkimaan juustotuliaiset tai Klompenmakerij De Zaanse Schansin liikkeeseen ostamaan tyylikkäät puukengät. Löytöjä voi tehdä myös Waterloopleinin kirpputorilla.

Lennot Schipholin kansainväliselle lentokentälle

Amsterdamista noin 20 minuutin, 9,1 kilometrin, päässä lounaassa sijaitseva Schiphol on Alankomaiden tärkein kansainvälinen lentokenttä. Se on Euroopan neljänneksi vilkkain lentoasema matkustajamäärissä mitattuna. Schiphol koostuu yhdestä isosta terminaalirakennuksesta, joka on jaettu kolmeen lähtöalueella yhdistyvään lähtöhalliin. Uusin näistä halleista valmistui vuonna 1994 ja sitä laajennettiin vuonna 2007. Tätä osaa kutsutaan terminaali neljäksi, vaikkei se ole erillinen rakennus.

Schipholilta on hyvät yhteydet kaupunkiin bussilla, junalla ja maanteitse. Lentokentältä pääsee kätevästi junalla Amsterdamin keskustaan suoraan terminaalin alakerrassa olevan juna-aseman kautta. Asemalta on junia myös muihin kaupunkeihin niin Alankomaissa kuin sen ulkopuolellekin. Lentokentän ulkopuolella sijaitsee myös bussiterminaali, jonka kautta on säännölliset bussiyhteydet keskustaan. Jos taas aiot tutustua Alankomaihin yleensä tai haluat nauttia oman auton tuomasta vapaudesta, autonvuokraus on Schipholilla myös helppoa.

Noin puolet Amsterdamin liikenteestä hoituu polkupyörällä, vaikka kaupunki tarjoaakin lukuisia eri julkisen liikenteen vaihtoehtoja. Jos kiireisen polkupyöräliikenteen sekaan meneminen ei vaikuta liian pelottavalta, Amsterdamiin kannattaa tutustua paikallisten tapaan pyörällä. Polkupyöriä voi vuokrata muutamista ympäri kaupunkia sijaitsevista paikoista.

Amsterdamin julkinen liikenne on myös kätevä ja nopea tapa liikkua kaupungissa. Raitiovaunut, joita on 16 linjaa, ovat tärkein julkisen liikenteen muoto keskusta-alueella päiväsaikaan. Öisin lukuisat yöbussilinjat kulkevat raitiovaunureiteillä. Amsterdamissa on myös neljä metrolinjaa, mukaan lukien lyhyt maanalainen osa kaupungin keskustassa.