Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Salzburg

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa lennoista kohteeseen Salzburg

Kohdelentokenttä W.A. Mozart
Kohdelentokentän IATA-koodi SZG
Kohdekaupunki Salzburg

Lisätietoja – Salzburg

Tietoa Salzburgista

Lennot Salzburgiin

Historiaa, alppimaisemia, katukahviloita, barokkityylistä arkkitehtuuria ja kaupungin ylle kohoava komea linna – Salzburg tarjoaa täydelliset puitteet unelmien Euroopan-lomalle. Tämä monipuolinen suurkaupunki on lähes tarunhohtoinen, ja tunnetaan Mozartin synnyinkaupunkina ja Sound of Music -musikaaliklassikon tapahtuma- ja kuvauskaupunkina. Varaamalla lennot Salzburgiin pääset nauttimaan kesän festivaaleista ja ulkoilmatapahtumista tai talven kulttuuritapahtumista ja laskettelurinteistä.

Salzburg on täydellinen kaupunkilomakohde ympäri vuoden, mikä ei ole jäänyt lentoyhtiöiltäkään huomaamatta. Lentoja Salzburgiin on saatavilla jokaisena vuodenaikana myös Suomesta käsin, eivätkä ne kestä yleensä välilaskuineen kuin neljästä kuuteen tuntia. Suoria lentoja Salzburgiin ei ole Suomen kaupungeista saatavilla kuin kevättalvella vilkkaimpaan lasketteluaikaan, mutta välilaskuja ei yleensä tarvita Salzburgin-matkoilla kuin yksi muina aikoinakaan.

Halvat lennot Salzburgiin löytyvät useimmiten helpoiten talvella marras-joulukuussa, kun taas kalleimmillaan lentoliput ovat heinäkuussa ja syyskuussa. Heinäkuussa vietettävä Salzburg festival houkuttelee väkeä kaupunkiin pilvin pimein, nostaen samalla sekä lentojen että hotellien hintoja. Festivaalin vuoksi heinäkuu ei ole välttämättä paras aika matkustaa Salzburgiin, jos haluat kokea kaupungin aidon tunnelman. Salzburgin lennot kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä edullisimmat tarjoukset löytyvät usein noin paria kuukautta ennen lähtöpäivää.

Lennot Salzburg W.A. Mozartin lentoasemalle (SZG)

Salzburgin lennot saapuvat Salzburgin lentoasemalle eli W.A. Mozartin lentoasemalle (SZG), joka sijaitsee vain noin neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Tämän ansiosta siirtyminen kentältä keskustaan on nopeaa ja helppoa, valitsit kulkuvälineeksi sitten bussin, taksin tai vuokra-auton. Vaikka Salzburgin lentoaseman bussien aikatauluja ei ole ajoitettu Salzburgin lentojen mukaisesti, pääset aina kaupunkiin, milloin ikinä varaamasi lento Salzburgiin laskeutuukaan.

Bussilinjat numero 2, 10 ja 27 kulkevat säännöllisesti kaupungin ja lentokentän väliä, joista kahdella ensimmäisellä pääset perille noin 20 minuutissa ja jälkimmäisellä noin 40 minuutissa. Linjat 2 ja 27 kulkevat kentältä Salzburgin Hauptbahnhoffille eli päärautatieasemalle ja linja numero 10 vie kentältä keskustaan. Lippuja voit ostaa edullisesti kioskeista, lentokenttäterminaalin infopisteeltä, lippuautomaateista ja bussin kuljettajalta.

Taksi ja autonvuokraus Salzburgissa ovat myös kätevä ja nopea vaihtoehto siirtyä lentokentältä itse kaupunkiin. Ajomatkaa kaupungin keskustaan on vain noin 15 minuuttia A1-moottoritietä pitkin, ja noin 20 minuuttia B1-maantietä pitkin. Ennen reitin valitsemista kannattaa huomioida, että Itävallan moottoriteillä pitää maksaa tiehuoltomaksuja. Vaikka taksi ja vuokra-auto ovat melko tyyriitä vaihtoehtoja, autolla pääset suoraan sinne, missä hotelli Salzburgissa sinua odottaa, ja saat myös vapauden tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin omalla aikataulullasi.

Kestää varaamasi matka Salzburgiin sitten viikonlopun tai viikon, kannattaa harkita myös Salzburg Card -matkakortin hankkimista. Salzburg Cardilla pääset matkustamaan ilmaiseksi kaupungin julkisissa kulkuvälineissä, vapaan pääsyn kaupungin päänähtävyyksille sekä mahtavia alennuksia tapahtumien ja näytösten lipuista kortin voimassaoloaikana. Salzburg Cardin voit ostaa turisti-infokeskuksesta 24-72 tunniksi kerrallaan.

Lennot Salzburgiin vievät tapahtumien keskipisteeseen

Vaikka Salzburg tunnetaankin lähinnä historiastaan, upeasta vanhanaikaisesta arkkitehtuuristaan, on väärin olettaa, että kaupunki on pelkkä yksi suuri museo (vaikka erinomaisia museoita Salzburgissa riittääkin). Salzburg on täynnä elämää ja tapahtumia, jotka sopivat jokaiseen makuun, olit sitten innokas musiikinystävä, lennokas bilehile tai kaikesta kiinnostunut kaupunkimatkailija.

Mozartin kotikaupunkina Salzburgissa järjestetään luonnollisesti laadukkaita klassisen musiikin tapahtumia pitkin vuotta, mutta kaupunki tunnetaan myös jazz-, blues-, ja rock-tapahtumistaan. Yöelämä Salzburgissa ei jätä mitään toivomisen varaan, vietit illan ja yön mieluiten sitten tanssien tai ystävien kanssa syvällisiin keskusteluihin uppoutuen. Kaupungin nähtävyydetkin ovat vailla vertaa vaihtuen upeista historiallisista palatsialueista populäärikulttuurinähtävyyksiin. Varaa lentoliput Salzburgiin ja koe unohtumaton loma yhdessä Euroopan monipuolisimmissa kaupungeissa!