Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Sri Lanka

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa Sri Lankasta

Lennot Sri Lankaan

Intian valtameressä sijaitseva Sri Lankan saarivaltio on paratiisimainen lomakohde. Sri Lanka tunnetaan maailmalla Ceylonin teestä ja kanelista, mutta se on muutakin: upeita temppeleitä, kalliopalatseja, muinaisraunioita ja henkeäsalpaavia näköaloja. Sri Lankan kansallispuistoissa voit nähdä norsuja ja krokotiilejä ja sademetsäretkellä liskoja ja käärmeitä. Myös Intian valtameri, sen hiekkarannat ja aurinko ovat Sri Lankan lomalla koko ajan lähellä. Varaa nyt halvat lennot Sri Lankaan rantalomalle!

Halvat lennot Sri Lankaan

Sri Lankan pääkaupunki on Colombo ja siellä on saarivaltion ainoa kansainvälinen lentoasema. Sri Lankaan ei ole Helsingistä suoria lentoja, mutta pääset sinne yhden välilaskun lennolla lyhimmillään vajaassa 13 tunnissa! Tällainen yhden välilaskun lento Sri Lankaan Helsingistä löytyy ainakin Qatar Airwaysilta. Lentoaika Helsingistä Qatariin on vain 5 tuntia 50 minuuttia ja välilasku Qatarin Dohassa on vaivaiset 2 tuntia 20 minuuttia. Jatkolennon lentoaika Colomboon on vain 5 tuntia 35 minuuttia. On ehkä hyvä muistaa, että kaikki Sri Lankan lennot ovat yölentoja.

Pääset Sri Lankaan myös British Airwaysin lennolla Lontooseen, josta SriLankan Airlines puolestaan hoitaa jatkolennon perille. Tämän lennon välilasku on Lontoon Heathrow’n kentällä ja se on kestoltaan 3 tuntia 10 minuuttia. Lennon kokonaislentoaika on vain 17 tuntia. Kahdella välilaskulla voit puolestaan varata lentoliput Sri Lankaan moneltakin eri yhtiöltä.

Sri Lankan lennot laskeutuvat Bandaranaiken kansainväliselle lentoasemalle (CMB). Se sijaitsee 35 kilometrin päässä Colombosta. Kentältä lähtevät bussikuljetukset 15 minuutin välein Colomboon ja matka-aika on noin 30 minuuttia. Saapuvien lentojen alueella odottavat lentokenttätaksit vievät matkustajat noin 20 minuutissa kaupunkiin pitkin upouutta moottoritietä. Kentältä on myös nopea junayhteys pääkaupunkiin ja Colombo Fortiin, joka on Colombon ja koko Sri Lankan liike-elämän keskuspaikka. Myös autonvuokraus Sri Lankassa onnistuu helposti näin halutessasi jo suoraan lentokentältä. Siellä sinua palvelevat myös tutut, kansainväliset autovuokraamot. Toki voit ottaa auton mukaasi myös vasta perillä kaupungissa. Näiden mahdollisuuksien lisäksi voit hurauttaa kentän maansisäisten lentojen puolelta löytyvän Cinnamon Airin vesitasotaksilla eri puolille Sri Lankaa!

Lennot Sri Lankaan rantalomalle

Varaa halvat matkat Sri Lankaan paratiisimaiselle rantalomalle! Jos suuntaat sinne vilkkaimpina aikoina keskitalvella, lentotarjoukset Sri Lankaan kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin etukäteen. Paras aika varata on noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Sri Lankan ilmasto on trooppinen. Koillismonsuuni kestää siellä joulukuusta maaliskuuhun ja kaakkoismonsuuni puolestaan kesäkuusta lokakuuhun. Vaikka rannikon alavilla mailla on kuumaa ympäri vuoden, merituuli vilvoittaa tukalintakin kuumuutta. Maan sisäosissa taas lämpötilat ovat viileämpiä vuoriston ansiosta ja siellä ilmasto on miellyttävämpi. Sri Lankassa saadaan sateita kohtuullisesti läpi vuoden. Saaren koillisosa on vähäsateisinta ja kuivinta siellä on erityisesti helmikuun sekä syyskuun välisenä aikana.

Sri Lankaan voi matkustaa lähes läpi vuoden, sillä kun saaren toisella puolella on sadekausi, toisella on vuoden paras sää! Yölämpötilat eivät laske alle 20 asteen eivätkä päivälämpötilat nouse koskaan paljon yli 30 asteen. Ainoastaan lokakuuta ja marraskuuta kannattaa vältellä. Sinun on ehkä hyvä varata hotelli Sri Lankassa etukäteen, sillä saari on suosittu lomakohde läpi vuoden.

Sri Lankan lennot luontomatkalle

Sri Lanka on oivallinen luontolomakohde, sillä saarella on viisitoista kansallispuistoa. Suurin niistä on Yalan kansallispuisto, jossa tavataan maan kaikkia suuria nisäkäslajeja kuten aasiannorsuja, leopardeja, huulikarhuja, aksis- ja sabarhirviä sekä villisikoja. Sri Lankaan tarvitset etukäteen hankittavan, elektronisen viisumin. Se kannattaa hankkia viimeistään kolme arkipäivää ennen matkaa. Muista myös että passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta Sri Lankaan saapumispäivästä!