Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Harbour City -ostoskeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Harbour City -ostoskeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Harbour City -ostoskeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Harbour City -ostoskeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Harbour City -ostoskeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Harbour City -ostoskeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Harbour City -ostoskeskus lähellä kohdetta Harbour City -ostoskeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Harbour City -ostoskeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 257 majoitusliikettä kohteen Harbour City -ostoskeskus lähellä
The Royal Pacific Hotel & Towers 68 €
The Royal Pacific Hotel & Towers

The Royal Pacific Hotel & Towers

33 Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kowloonin puisto ja Victorian satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Harbour City -ostoskeskus ja Kowloon Mosque and Islamic Centre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Jordanin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong 127 €
  Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

  Hyatt Centric Victoria Harbour Hong Kong

  1 North Point Estate Lane, North Point, Hong Kong, Hongkong
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hong Kong Academy for Performing Arts, Harbour City -ostoskeskus jaBank of China Tower sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Hongkongin konferenssi- ja messukeskus ja Lan Kwai Fong ovat myös 10 kilometrin päässä. Hong Kong North Pointin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Fortress Hillin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Langham, Hong Kong 155 €
   The Langham, Hong Kong

   The Langham, Hong Kong

   8 Peking Road, Tsimshatsui, Kowloon
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Harbour City -ostoskeskus, Victorian satama ja Hongkongin kulttuurikeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hong Kong Space Museum ja Tsim Sha Tsuin kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Butterfly on Prat Boutique Hotel Tsim Sha Tsui 52 €
    Butterfly on Prat Boutique Hotel Tsim Sha Tsui

    Butterfly on Prat Boutique Hotel Tsim Sha Tsui

    21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Kowloon
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     K11-ostoskeskus ja Victorian satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kowloon Mosque and Islamic Centre ja Tsim Sha Tsuin promenadi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kowloon Shangri-La, Hong Kong 160 €
     Kowloon Shangri-La, Hong Kong

     Kowloon Shangri-La, Hong Kong

     64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tsim Sha Tsuin promenadi ja K11-ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Kowloon Mosque and Islamic Centre ja Hongkongin kulttuurikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marco Polo Hongkong Hotel 133 €
      Marco Polo Hongkong Hotel

      Marco Polo Hongkong Hotel

      3 Canton Road, Harbour City, Tsim Sha Tsui, Kowloon
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Harbour City -ostoskeskus, Victorian satama ja Tsim Sha Tsuin kellotorni. Tsim Sha Tsui Star -laivalaituri ja Ocean Terminal (satama) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Prudential Hotel 57 €
       Prudential Hotel

       Prudential Hotel

       222 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Victorian satama, Temple Streetin yömarkkinat ja Miramar Shopping Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kowloon Mosque and Islamic Centre ja Jade Market (tori) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Jordanin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Mira Hong Kong Hotel 128 €
        The Mira Hong Kong Hotel

        The Mira Hong Kong Hotel

        Mira Place, 118-130 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Harbour City -ostoskeskus on 0,7 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Ladies' Market ja Hongkongin konferenssi- ja messukeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Lan Kwai Fong ja Soho ovat myös 5 kilometrin päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Jordanin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.