Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hauptwache

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hauptwache. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hauptwache, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hauptwache paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hauptwache upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hauptwache? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hauptwache lähellä kohdetta Hauptwache. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hauptwache, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 693 majoitusliikettä kohteen Hauptwache lähellä
Flemings Selection Hotel Frankfurt-City 107 €
Flemings Selection Hotel Frankfurt-City

Flemings Selection Hotel Frankfurt-City

Eschenheimer Tor 2, Frankfurt, HE
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eschenheimer Turm ja Zeil Shopping District (ostoskeskus) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Alte Oper ja Konstablerwache ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Eschenheimer Torin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Frankfurt Hauptwachen asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Moxy Frankfurt City Center 69 €
  Moxy Frankfurt City Center

  Moxy Frankfurt City Center

  Thurn-und-Taxis-Platz 8, Frankfurt
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Eschenheimer Turm ja Zeil Shopping District (ostoskeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Alte Oper ja Konstablerwache ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Eschenheimer Torin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Frankfurt Hauptwachen asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Jumeirah Frankfurt 202 €
   Jumeirah Frankfurt

   Jumeirah Frankfurt

   Thurn-und-Taxis-Platz 2, Frankfurt, HE
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Zeilgalerie ja Zeil Shopping District (ostoskeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Alte Oper ja Römerberg ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Frankfurt Hauptwachen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Eschenheimer Torin U-Bahn-asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Steigenberger Frankfurter Hof 167 €
    Steigenberger Frankfurter Hof

    Steigenberger Frankfurter Hof

    Am Kaiserplatz, Bethmannstraße 33, Frankfurt, HE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Commerzbank Tower ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Main Tower ja Zeil Shopping District (ostoskeskus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Willy-Brandt-Platzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Frankfurt Hauptwachen asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Garden Inn Frankfurt City Centre 85 €
     Hilton Garden Inn Frankfurt City Centre

     Hilton Garden Inn Frankfurt City Centre

     Weserstrasse 43, Frankfurt, HE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kaiserstraße ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Alte Oper ja Main Tower ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Taunusanlagen S-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dom/Römerin U-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Frankfurt City Centre 130 €
      Hilton Frankfurt City Centre

      Hilton Frankfurt City Centre

      Hochstrasse 4, Frankfurt, HE
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Eschenheimer Turm ja Zeil Shopping District (ostoskeskus) ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Alte Oper ja Bankenviertel ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Eschenheimer Torin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Frankfurt Hauptwachen asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       NH Collection Frankfurt City 69 €
       NH Collection Frankfurt City

       NH Collection Frankfurt City

       Vilbeler Str. 2, Frankfurt, HE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Zeil Shopping District (ostoskeskus) ja Konstablerwache sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Frankfurtin tuomiokirkko ja Römerberg ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Konstablerwachen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Eschenheimer Torin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ramada by Wyndham Frankfurt City Centre 55 €
        Ramada by Wyndham Frankfurt City Centre

        Ramada by Wyndham Frankfurt City Centre

        Weserstrasse 17, Frankfurt, HE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Main Tower, Städel-museo ja Römerin keskiaikainen rakennus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alte Oper ja Zeilgalerie ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Frankfurtin (Main) päärautatieasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Dom/Römerin U-Bahn-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.