Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hauptwache

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hauptwache. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hauptwache, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hauptwache paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hauptwache upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hauptwache? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hauptwache lähellä kohdetta Hauptwache. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hauptwache, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 653 majoitusliikettä kohteen Hauptwache lähellä
Steigenberger Frankfurter Hof 178 €
Steigenberger Frankfurter Hof

Steigenberger Frankfurter Hof

Am Kaiserplatz, Bethmannstraße 33, Frankfurt, HE
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Commerzbank Tower ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Main Tower ja Frankfurtin oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Willy-Brandt-Platzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Frankfurt Hauptwachen asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Jumeirah Frankfurt 197 €
  Jumeirah Frankfurt

  Jumeirah Frankfurt

  Thurn-und-Taxis-Platz 2, Frankfurt, HE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Zeilgalerie ja Zeil Shopping District (ostoskeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Deutsche Börse ja Paulskirche ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Frankfurt Hauptwachen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Eschenheimer Torin U-Bahn-asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Frankfurt City Centre 139 €
   Hilton Frankfurt City Centre

   Hilton Frankfurt City Centre

   Hochstrasse 4, Frankfurt, HE
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Eschenheimer Turm ja Deutsche Börse sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Alte Oper ja Zeilgalerie ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Eschenheimer Torin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Frankfurt Hauptwachen asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Moxy Frankfurt City Center 71 €
    Moxy Frankfurt City Center

    Moxy Frankfurt City Center

    Thurn-und-Taxis-Platz 8, Frankfurt
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Eschenheimer Turm ja Zeil Shopping District (ostoskeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Deutsche Börse ja Zeilgalerie ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Eschenheimer Torin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Frankfurt Hauptwachen asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Collection Frankfurt City 84 €
     NH Collection Frankfurt City

     NH Collection Frankfurt City

     Vilbeler Str. 2, Frankfurt, HE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Zeil Shopping District (ostoskeskus) ja Konstablerwache sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Museum für Moderne Kunst ja Frankfurtin tuomiokirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Konstablerwachen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Eschenheimer Torin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Motel One Frankfurt-Römer 89 €
      Motel One Frankfurt-Römer

      Motel One Frankfurt-Römer

      Berliner Straße 55, Frankfurt
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Museumsufer ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Paulskirche ja Römerin keskiaikainen rakennus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Willy-Brandt-Platzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Dom/Römerin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       AMERON Frankfurt Neckarvillen Boutique 103 €
       AMERON Frankfurt Neckarvillen Boutique

       AMERON Frankfurt Neckarvillen Boutique

       Neckarstrasse 7-13, Frankfurt
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kaiserstraße ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Main Tower ja Frankfurtin oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Willy-Brandt-Platzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Dom/Römerin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Frankfurt Hotel 63 €
        The Frankfurt Hotel

        The Frankfurt Hotel

        Am Hauptbahnhof 2, Frankfurt, HE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaiserstraße ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Frankfurtin oopperatalo ja Städel-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dom/Römerin U-Bahn-asema ja Frankfurtin (Main) päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.