Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hidirilik-torni

Tämä lähes 2 000 vuotta vanha roomalainen torni on omaperäisen muotoinen aarre, joka sijaitsee historiallisen keskustan, meren ja puiston keskellä.

Antalyan keskustassa sijaitseva Hidirilik-torni on kuuluisa rakennus, jonka arkkitehtuuri on mielenkiintoinen. Tämän roomalaisen tornin alaosa on neliönmuotoinen, mutta yläosa pyöreä. Tätä aiemmin linnoituksena ja majakkana toiminutta rakennusta ympäröivät puutarhat pensaineen, puineen ja hyvin hoidettuine nurmialueineen. Tutustu tähän Välimeren rannalla seisovaan kaupungin maamerkkiin.

Mieti, mitä kaikkea tämä 14 metriä korkea rakennus on vuosituhansien aikana kokenut, kun katselet sitä puutarhasta. Se on rakennettu ensimmäisellä vuosisadalla, jolloin alue oli osa Rooman valtakuntaa. Arvellaan, että se ollut sekä hauta että kirkko pitkän historiansa aikana. 

Lisäksi uskotaan, että roomalaiset rakensivat neliskulmaisen alaosan ensin ja päättivät vasta myöhemmin samalla vuosisadalla lisätä pyöreän yläosan. Ota valokuvia komeasta roomalaisesta linnoituksesta, kun kiertelet viehättävässä puutarhassa. Pysähdy piknikille tämän luonnonkauniin alueen nurmelle.

Käy sisään tornin itäisen osan pienestä portista. Nouse pienen huoneen kapeaa portaikkoa rakennuksen huipulle. Punainen Turkin lippu liehuu tornin katolla. Näe torni iltavalaistuksessa, jolloin se kylpee kullankeltaisessa valossa.

Tornin alue on suosittu paikka kesäisenä iltapäivänä hyvässä seurassa rentoutumista varten. Viehäty upeasta merinäköalasta sekä roomalaisen sataman ja kaupungin kallioiden kauneudesta. Kulje läpi viereisen Karaalioglu-puiston ihastelemaan suihkulähteitä sekä eksoottisia kasveja ja puita.

Hidirilik-torni on suosittu nähtävyys kaupungin keskustassa sijaitsevan vanhankaupungin alueella. Käy myös muissa suosituissa alueen nähtävyyksissä, kuten Hadrianuksen portilla, kellotornilla ja Karaalioglu-puistossa. Pääset alueelle helposti bussilla, joka pysähtyy historiallisen keskustan useilla pysäkeillä.


Alueen Hıdırlıkin torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 501 majoitusliikettä kohteen Hıdırlıkin torni lähellä
Akra Hotel 177 €
Akra Hotel

Akra Hotel

Lara Yolu, Antalya, Antalya
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  S'hemallin ostoskeskus, Karaalioglu-puisto ja Atatürkin kotimuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kesik Minare (monumentti) ja Üçkapılarin kaariportti ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Puding Marina Residence - Special Class 54 €
  Puding Marina Residence - Special Class

  Puding Marina Residence - Special Class

  Mermerli Sokak No 15, Kaleiçi, Antalya, Antalya
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mermerlin ranta, Alaaddinin moskeija ja Hıdırlıkin torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kellotorni ja Karaalioglu-puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Cap D'Perge Hotel - Adults Only 184 €
   Cap D'Perge Hotel - Adults Only

   Cap D'Perge Hotel - Adults Only

   Genclik Mahallesi 1311. Sokak, No 5, Antalya, Muratpasa
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Karaalioglu-puisto ja Hıdırlıkin torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Üçkapılarin kaariportti ja Alaaddinin moskeija ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Su & Aqualand 117 €
    Hotel Su & Aqualand

    Hotel Su & Aqualand

    Meltem Mah., Dumlupınar Bulvar No:205, Antalya, Antalya
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Konyaaltin rantapuisto, Antalyan akvaario ja Konyaaltin ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Aqualand Antalya Dolphinlandin vesipuisto ja Glass Pyramid Congress and Exhibition Centre (messu- ja kokouskeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Ramada Plaza Antalya 110 €
     Ramada Plaza Antalya

     Ramada Plaza Antalya

     Genclik Mh. Fevzi Cakmak Caddesi No:22, Antalya, Antalya
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Karaalioglu-puisto ja Hıdırlıkin torni ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Üçkapılarin kaariportti ja Alaaddinin moskeija ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Mediterra Art Hotel 58 €
      Mediterra Art Hotel

      Mediterra Art Hotel

      Barbaros Mah. Zafer Sok., No. 5 Kaleici, Antalya, Antalya
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kaleici, Üçkapılarin kaariportti ja Hıdırlıkin torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alaaddinin moskeija ja Kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       White Garden Pansion
       White Garden Pansion

       White Garden Pansion

       Kaleici Kilicaslan Mah Hesap, Gecidi No:9, Antalya, Antalya
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kesik Minare (monumentti) ja Hıdırlıkin torni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Karaalioglu-puisto ja Üçkapılarin kaariportti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Bacchus Pension
        Bacchus Pension

        Bacchus Pension

        Kılıçaslan Mah. Zeytin Çıkmazi Sok No 6, Old Town, Antalya
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hıdırlıkin torni ja Karaalioglu-puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Üçkapılarin kaariportti ja Alaaddinin moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.