Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hidirilik-torni

Tämä lähes 2 000 vuotta vanha roomalainen torni on omaperäisen muotoinen aarre, joka sijaitsee historiallisen keskustan, meren ja puiston keskellä.

Antalyan keskustassa sijaitseva Hidirilik-torni on kuuluisa rakennus, jonka arkkitehtuuri on mielenkiintoinen. Tämän roomalaisen tornin alaosa on neliönmuotoinen, mutta yläosa pyöreä. Tätä aiemmin linnoituksena ja majakkana toiminutta rakennusta ympäröivät puutarhat pensaineen, puineen ja hyvin hoidettuine nurmialueineen. Tutustu tähän Välimeren rannalla seisovaan kaupungin maamerkkiin.

Mieti, mitä kaikkea tämä 14 metriä korkea rakennus on vuosituhansien aikana kokenut, kun katselet sitä puutarhasta. Se on rakennettu ensimmäisellä vuosisadalla, jolloin alue oli osa Rooman valtakuntaa. Arvellaan, että se ollut sekä hauta että kirkko pitkän historiansa aikana. 

Lisäksi uskotaan, että roomalaiset rakensivat neliskulmaisen alaosan ensin ja päättivät vasta myöhemmin samalla vuosisadalla lisätä pyöreän yläosan. Ota valokuvia komeasta roomalaisesta linnoituksesta, kun kiertelet viehättävässä puutarhassa. Pysähdy piknikille tämän luonnonkauniin alueen nurmelle.

Käy sisään tornin itäisen osan pienestä portista. Nouse pienen huoneen kapeaa portaikkoa rakennuksen huipulle. Punainen Turkin lippu liehuu tornin katolla. Näe torni iltavalaistuksessa, jolloin se kylpee kullankeltaisessa valossa.

Tornin alue on suosittu paikka kesäisenä iltapäivänä hyvässä seurassa rentoutumista varten. Viehäty upeasta merinäköalasta sekä roomalaisen sataman ja kaupungin kallioiden kauneudesta. Kulje läpi viereisen Karaalioglu-puiston ihastelemaan suihkulähteitä sekä eksoottisia kasveja ja puita.

Hidirilik-torni on suosittu nähtävyys kaupungin keskustassa sijaitsevan vanhankaupungin alueella. Käy myös muissa suosituissa alueen nähtävyyksissä, kuten Hadrianuksen portilla, kellotornilla ja Karaalioglu-puistossa. Pääset alueelle helposti bussilla, joka pysähtyy historiallisen keskustan useilla pysäkeillä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 578 majoitusliikettä kohteen Hıdırlıkin torni lähellä
Akra Hotel 106 €
Akra Hotel

Akra Hotel

Lara Yolu, Antalya, Antalya
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  S'hemallin ostoskeskus, Karaalioglu-puisto ja Atatürkin kotimuseo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kesik Minare (monumentti) ja Üçkapılarin kaariportti ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Sky Kamer Hotel 51 €
  Sky Kamer Hotel

  Sky Kamer Hotel

  Kisla Mh. 53 Sk. No:4/a, Muratpasa, Antalya
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kellotorni, Alaaddinin moskeija ja Mermerlin ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Üçkapılarin kaariportti ja Konyaaltin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Mono Hotel 47 €
   Mono Hotel

   Mono Hotel

   Hesapçi Sk. 70, Antalya, Antalya
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kesik Minare (monumentti), Hıdırlıkin torni ja Karaalioglu-puisto sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Üçkapılarin kaariportti ja Alaaddinin moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Puding Marina Residence - Special Class 55 €
    Puding Marina Residence - Special Class

    Puding Marina Residence - Special Class

    Mermerli Sokak No 15, Kaleiçi, Antalya, Antalya
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mermerlin ranta, Alaaddinin moskeija ja Hıdırlıkin torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Kellotorni ja Karaalioglu-puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Ramada Plaza by Wyndham Antalya 104 €
     Ramada Plaza by Wyndham Antalya

     Ramada Plaza by Wyndham Antalya

     Genclik Mh. Fevzi Cakmak Caddesi No:22, Antalya, Antalya
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Karaalioglu-puisto ja Hıdırlıkin torni ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Üçkapılarin kaariportti ja Alaaddinin moskeija ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Minyon Hotel 80 €
      Minyon Hotel

      Minyon Hotel

      Kılınç aslan mah Tabakhane Sokak No.31, Antalya, Antalya
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hıdırlıkin torni ja Karaalioglu-puisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Üçkapılarin kaariportti ja Alaaddinin moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Frankfurt 60 €
       Hotel Frankfurt

       Hotel Frankfurt

       Kılınçarslan Mh., Hıdırlık Sokak 17, Antalya, Antalya
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Üçkapılarin kaariportti, Kellotorni ja Karaalioglu-puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Antalyan arkeologinen museo ja Glass Pyramid Congress and Exhibition Centre (messu- ja kokouskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Bacchus Pension 55 €
        Bacchus Pension

        Bacchus Pension

        Kılıçaslan Mah. Zeytin Çıkmazi Sok No 6, Old Town, Antalya
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hıdırlıkin torni ja Karaalioglu-puisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Üçkapılarin kaariportti ja Alaaddinin moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.