Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Henningsværin silta

Nauti kauniista saaristomaisemista sillalla, joka yhdistää Henningsværin syrjäisen kalastajakylän Austvågøyan pääsaareen.

Aiemmin syrjäiseen Henningsværin kylään pääsee nykyisin helposti kahta Henningsværin siltaa pitkin. Betonikaarisillat yhdistävät Austvågøyan ja sen eteläpuolella olevan saaren. Ylitä Engøysundetin ja Henningsværin sillat jalkaisin, polkupyörällä tai autolla. Ihaile upeaa Länsivuonon rannikkoa ja kaunista Lofoottien saaristoa.

Aloita Henningsværin ylitys Urvikan kalliorannalta. Pääväylä myötäilee Austvågøyan rannikkoa ennen kuin se ylittää Engøysundetin. Engøysundetin silta yhdistää pääsaaren pieneen Engøyan saareen, josta on esteettömät näkymät Gullvikflagetin lahdelle ja Norjanmerelle. Seuraa tietä etelään Skataan asti. Jatka Skatasta Sauøyan saaren itäpuolella olevan maasillan yli tai kulje Henningsværin sillan yli Heimøyaan.

Kaksi betonista nivelpalkkisiltaa ovat mahdollistaneet pääsyn kauniiseen saaristoon 1980-luvun alkupuolelta lähtien. Ennen siltojen rakentamista saarille oli vaikea päästä, joten ne säästyivät 1960- ja 1970-lukujen modernilta arkkitehtuurilta. Tästä syystä Henningsværissä voi edelleen ihailla viehättäviä ja värikkäitä puutaloja eikä siellä näy manner-Norjan kaupunkikeskuksia hallitsevaa modernistista betoniarkkitehtuuria.

Tutustu kauniiseen Henningsværiin jalkaisin, niin pääset nauttimaan täysin rinnoin rantakatujen historiallisista kalastajataloista. Talojen kirkkaat värit auttoivat työstä palaavia kalastajia tunnistamaan oman kotinsa. Austvågøyan jyrkät vuoristot luovat huikean taustan talojonoille ja keinuville laivojen mastoille.

Henningsværin sillat sijaitsevat Våganin kunnan eteläkärjessä, jossa Henningsværia ympäröivät saaret levittäytyvät Länsivuonoon ja kauas Norjanmerelle. Silloilla voi käydä maksutta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Henningsværissa esiintyy talvella voimakkaita lumisateita, joten varmista säätila ennen sillan ylittämistä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 79 majoitusliikettä kohteen Henningsværin silta lähellä
Lofoten Arctic Henningsvær Hotel 139 €
Lofoten Arctic Henningsvær Hotel

Lofoten Arctic Henningsvær Hotel

Sauøya 2, Vagan
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Henningsværin silta ja Galleri Lofotens Hus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla hotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ovat myös 20 kilometrin päässä.

  Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels 200 €
  Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels

  Henningsvær Bryggehotell - by Classic Norway Hotels

  Hjelleskjæret, Misværveien 13, Vagan
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Galleri Lofotens Hus ja Henningsværin silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Henningsvær Vertshus 155 €
   Henningsvær Vertshus

   Henningsvær Vertshus

   Dreyersgate 8, Vagan
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Galleri Lofotens Hus ja Henningsværin silta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla hotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Trevarefabrikken 249 €
    Trevarefabrikken

    Trevarefabrikken

    Dreyers gate 72, Vagan
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Galleri Lofotens Hus ja Henningsværin silta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ovat myös 20 kilometrin päässä.

     Tobiasbrygga 191 €
     Tobiasbrygga

     Tobiasbrygga

     Hellandsgata 11, Vagan, Nordland
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Henningsværin silta on 1,3 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Lofoten Aquarium sijaitsee 19,2 kilometrin päässä.

      Gammelskola Apartments 191 €
      Gammelskola Apartments

      Gammelskola Apartments

      13 Kirkeveien, Vagan, Nordland
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Galleri Lofotens Hus ja Henningsværin silta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ovat myös 20 kilometrin päässä.

       3 Hengen Loma-asunto Henningsværissä
       3 Hengen Loma-asunto Henningsværissä

       3 Hengen Loma-asunto Henningsværissä

       LOFOTEN, Vagan, Nordland (county)
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Galleri Lofotens Hus ja Henningsværin silta 2 kilometrin päässä tästä lomakodista. Lofoten Aquarium ja Galleri Espolin ovat myös 20 kilometrin päässä.

        Lofoten Apartments
        Lofoten Apartments

        Lofoten Apartments

        24 Hopsveien, Vagan, Nordland
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Lofoten Aquarium, Galleri Espolin ja Lofoten Aquarium ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Lofoten War Memorial Museum (museo) ja Henningsværin silta ovat myös 15 kilometrin päässä.