Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hermonin vuori

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hermonin vuori. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hermonin vuori, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hermonin vuori paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hermonin vuori upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hermonin vuori? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hermonin vuori lähellä kohdetta Hermonin vuori. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hermonin vuori, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 148 majoitusliikettä kohteen Hermonin vuori lähellä
Hunters Lodge 193 €
Hunters Lodge

Hunters Lodge

989, Neve Ativ, Neve Ativ
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nimrodin linnoitus on 4,8 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Sa'arin vesiputous ja Hermonin luonnonsuojelualue sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Hermonin vuori (hiihtokeskus) ja Oz 77 -historiallinen alue ovat myös 20 kilometrin päässä.

  Rimonim Hermon Holiday Village
  Rimonim Hermon Holiday Village

  Rimonim Hermon Holiday Village

  Moshav Neve Ativ, Neve Ativ, North Golan
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nimrodin linnoitus, Sa'arin vesiputous ja Hermonin luonnonsuojelualue sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä rinteitä sijaitsevasta hotellista. Hermonin vuori (hiihtokeskus) ja Tel Danin luonnonsuojelualue ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Old School 176 €
   Old School

   Old School

   ein qiniyye golan heights, Ein Kinya
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sa'arin vesiputous, Nimrodin linnoitus ja Hermonin luonnonsuojelualue sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tel Danin luonnonsuojelualue ja Oz 77 -historiallinen alue ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Snir Boutique 126 €
    Snir Boutique

    Snir Boutique

    kibbutz snir, kibbutz snir, Snir
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hermonin luonnonsuojelualue on 1,8 kilometrin päässä tästä majatalosta. Sa'arin vesiputous ja Tel Danin luonnonsuojelualue sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Nimrodin linnoitus ja Ironin stadion ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Odem Country Lodging 106 €
     Odem Country Lodging

     Odem Country Lodging

     Moshav Odem, Ramat Hagolan, Odem
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oz 77 -historiallinen alue, Sa'arin vesiputous ja Hermonin luonnonsuojelualue ovat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Mount Bental ja Nimrodin linnoitus ovat myös 20 kilometrin päässä.

      Zimmer Cigale 200 €
      Zimmer Cigale

      Zimmer Cigale

      moshav odem, Odem
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oz 77 -historiallinen alue, Sa'arin vesiputous ja Hermonin luonnonsuojelualue ovat 20 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta majatalosta. Mount Bental ja Nimrodin linnoitus ovat myös 20 kilometrin päässä.

       Zimmer El Rom Golanin Korkeudet
       Zimmer El Rom Golanin Korkeudet

       Zimmer El Rom Golanin Korkeudet

       unknown, El-Rum, North District
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oz 77 -historiallinen alue on 0,6 kilometrin päässä tästä lomakodista. Mount Bental ja Golanin vulkaaninen puisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Bahat-viinitarha ja Sa'arin vesiputous ovat myös 20 kilometrin päässä.

        Hamakom Belrom
        Hamakom Belrom

        Hamakom Belrom

        El Rom, El-Rum
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Oz 77 -historiallinen alue on 0,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Mount Bental ja Golanin vulkaaninen puisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Bahat-viinitarha ja Sa'arin vesiputous ovat myös 20 kilometrin päässä.