Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hermonin vuori

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hermonin vuori. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hermonin vuori, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hermonin vuori paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hermonin vuori upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hermonin vuori? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hermonin vuori lähellä kohdetta Hermonin vuori. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hermonin vuori, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 168 majoitusliikettä kohteen Hermonin vuori lähellä
Hunters Lodge 197 €
Hunters Lodge

Hunters Lodge

989, Neve Ativ, Neve Ativ
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nimrodin linnoitus on 4,8 kilometrin päässä tästä lähellä rinteitä sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Hermonin vuori (hiihtokeskus) ja Sa'arin vesiputous sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Hermonin luonnonsuojelualue ja Oz 77 -historiallinen alue ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hermon Holiday Village 125 €
  Hermon Holiday Village

  Hermon Holiday Village

  Moshav Neve Ativ, Neve Ativ, North Golan
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nimrodin linnoitus, Hermonin vuori (hiihtokeskus) ja Sa'arin vesiputous sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä lähellä rinteitä sijaitsevasta hotellista. Hermonin luonnonsuojelualue ja Oz 77 -historiallinen alue ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Zimmer Habait
   Zimmer Habait

   Zimmer Habait

   Ram Lake, Masade, Northern District
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sironitin ranta, Rantahissi ja Herzl (ranta) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Kikar Haatzmaut ja Voiton muistomerkki ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Old School 154 €
    Old School

    Old School

    ein qiniyye golan heights, Ein Kinya
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sa'arin vesiputous, Nimrodin linnoitus ja Hermonin luonnonsuojelualue sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tel Danin luonnonsuojelualue ja Oz 77 -historiallinen alue ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Snir Boutique 112 €
     Snir Boutique

     Snir Boutique

     kibbutz snir, kibbutz snir, Snir
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hermonin luonnonsuojelualue, Tel Danin luonnonsuojelualue ja Sa'arin vesiputous sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä majatalosta. Nahal Snirin luonnonsuojelualue ja Hulan laakso ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Odem Country Lodging 96 €
      Odem Country Lodging

      Odem Country Lodging

      Moshav Odem, Ramat Hagolan, Odem
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oz 77 -historiallinen alue, Sa'arin vesiputous ja Hermonin luonnonsuojelualue ovat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Nimrodin linnoitus ja Mount Bental ovat myös 20 kilometrin päässä.

       Zimmer Cigale 187 €
       Zimmer Cigale

       Zimmer Cigale

       moshav odem, Odem
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oz 77 -historiallinen alue, Sa'arin vesiputous ja Hermonin luonnonsuojelualue ovat 20 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta majatalosta. Mount Bental ja Nimrodin linnoitus ovat myös 20 kilometrin päässä.

        Nuriel Fruit & Guest House 126 €
        Nuriel Fruit & Guest House

        Nuriel Fruit & Guest House

        Palgey-Maim 5, She'ar Yashuv
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nahal Snirin luonnonsuojelualue, Hulan laakso ja Tel Danin luonnonsuojelualue sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta majatalosta. Hermonin luonnonsuojelualue ja Sa'arin vesiputous ovat myös 10 kilometrin päässä.