Luokitus perustuu 1 978 tarkistettuun arvosteluun

4,2 / 5
81 % asiakkaista suosittelee
4,2 Huoneen siisteys
4,2 Palvelu ja henkilökunta
4,2 Huoneen mukavuus
4,2 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
5/5
Vahvistettu matkustaja

Hyvä sijainti

Lisätty 12.3.2017 Hotelsn sivustolla
Hyvät yhteydet sekä kaupungille että lentokentälle, ystävällinen henkilökunta
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 6.8.2016 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
7.9.2016, General Manager, Hotellin johto
Dear Guest, I would like to thank you for taking your valuable time in sharing your kind feedback. We sincerely appreciate your feedback and look forward to welcoming you back again. Kind regards Guest Services Manager, Urvashi Arora
4/5
Alex-Mikael

Hyvä hintalaatusuhde ja loistavat yhteydet

Lisätty 24.5.2016 Hotelsn sivustolla
Hyvä hintalaatusuhde vastavalmistuneessa apartment hotellissa, jossa turhaa meteliä ei juuri ole. Myös sängyt mukavia ja tyynyjä tarpeeksi. Hayes and Harlignton itsessään ei kyllä juurikaan tarjoa mitään muuta, mutta eipä sinne sen takia tullakaan. Juna-asemalle 40 metriä hotellin alaovelta, josta n.20 min Paddingtonille tai voihan sitä hypätä jo Ealing Broadwayllä tubeen. Loistava paikka siis yöpymiselle.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Yleisarvostelu

Lisätty 21.7.2013 Hotelsn sivustolla
Huoneet olivat hyvät. Ilmastointi plussaa. Äänieristys oli hyvä, mitään ei kuulunut, vaikka junat kulki ihan vierestä. Varusteissa oli puutteita saavuttaessa, myös vuodesohvan lakana oli vaihtamatta edellisen käyttäjän jäljiltä. Puutteet korjattiin nopeasti.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 17.6.2019
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 15.6.2019
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
16.6.2019, Kristina Guest Services Manager, Hotellin johto
Dear Guest, I appreciate your positive feedback about our hotel. We do take pride in catering to our guests' needs the best way we can. If you're traveling to our area again soon, don't hesitate to call us. Kind Regards,
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 14.6.2019
Everything about property is exveptional! The rooms are spacioud and comfcryable and the staff are fantastic! Location camt be beat! Excellent value fof momey!
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
14.6.2019, Kristina Guest Services Manager, Hotellin johto
Dear Guest, Thank you for your review and for choosing our hotel. I'm happy that you enjoyed your stay and I'm looking forward to having you again as a guest in our hotel. Kind Regards,
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 13.6.2019
Very close to train, only stayed 1 night for early flight . Nice to have a store nearby, great staff Negative - very very long corridors! Hard to get to room
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
14.6.2019, Kristina Guest Services Manager, Hotellin johto
Dear Guest, I am glad to hear that you enjoyed your stay with us and that you would recommend us to a friend. We hope to welcome you back to the hotel in the near future. Kind Regards,
5/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 12.6.2019
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
14.6.2019, Kristina Guest Services Manager, Hotellin johto
Dear Guest, Thank you for giving us a perfect rating and for recommending our hotel to other travellers. I'm sure our entire hotel staff enjoyed catering to your needs as much as you enjoyed your stay. Kind Regards,
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 9.6.2019
Staff was friendly and helpful. Quiet atmosphere. Love that we had a Kitchenette.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
10.6.2019, Kristina Guest Services Manager, Hotellin johto
Dear Guest, Thank you for your review and for choosing our hotel. I'm happy that you enjoyed your stay and I'm looking forward to having you again as a guest in our hotel. Kind Regards,