Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Höchstin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Höchstin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Höchstin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Höchstin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Höchstin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Höchstin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Höchstin linna lähellä kohdetta Höchstin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Höchstin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 673 majoitusliikettä kohteen Höchstin linna lähellä
Hotel Höchster Hof - Tagungshotel und Restaurant 58 €
Hotel Höchster Hof - Tagungshotel und Restaurant

Hotel Höchster Hof - Tagungshotel und Restaurant

Mainberg 3-11, Frankfurt, HE
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Höchstin linna on 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Messe Frankfurt ja Jahrhunderthalle-konserttisali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Fraport Arena ja Main-Taunus-Zentrum ovat myös 3 kilometrin päässä. Frankfurt-Höchstin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Frankfurt-Niedin S-Bahn-asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Lindner Congress Hotel 84 €
  Lindner Congress Hotel

  Lindner Congress Hotel

  Bolongarostraße 100, Frankfurt, HE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fraport Arena on 2,2 kilometrin ja Jahrhunderthalle-konserttisali on 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Senckenbergin museo ja Alte Oper ovat myös 10 kilometrin päässä. Frankfurt-Höchstin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Frankfurt-Niedin S-Bahn-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Garden Inn Frankfurt Airport 93 €
   Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

   Hilton Garden Inn Frankfurt Airport

   The Squaire, Am Flughafen, Frankfurt, HE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gateway Gardens, The Squaire ja Lufthansan koulutuskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Höchstin linna ja Frankfurter Golf Club ovat myös 32 kilometrin päässä. Frankfurtin (Main) lentokentän juna-asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hyatt Place Frankfurt Airport 72 €
    Hyatt Place Frankfurt Airport

    Hyatt Place Frankfurt Airport

    De-Saint-Exupéry-Straße 4, Frankfurt, HE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gateway Gardens on 0,1 kilometrin ja Commerzbank-Arena on 5 kilometrin päässä tästä hotellista. The Squaire ja Lufthansan koulutuskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Frankfurtin (Main) lentokentän juna-asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

     Dorint Main Taunus Zentrum Frankfurt/Sulzbach 55 €
     Dorint Main Taunus Zentrum Frankfurt/Sulzbach

     Dorint Main Taunus Zentrum Frankfurt/Sulzbach

     Main-Taunus-Zentrum 1, Sulzbach, HE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Main-Taunus-Zentrum on 1,4 kilometrin ja päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Fraport Arena ja Höchstin linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Eschenheimer Turm sijaitsee 14,4 kilometrin päässä. Sulzbachin (Taunus) asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sulzbach (Ts) Nordin S-Bahn-asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center 112 €
      Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

      Sheraton Frankfurt Airport Hotel & Conference Center

      Flughafen Terminal 1, Hugo-Eckener-Ring 15, Frankfurt, HE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Squaire ja Gateway Gardens sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Lufthansan koulutuskeskus sijaitsee 1,6 kilometrin päässä. Frankfurtin (Main) lentokentän juna-asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       H4 Hotel Frankfurt Messe 64 €
       H4 Hotel Frankfurt Messe

       H4 Hotel Frankfurt Messe

       Oeserstrasse 180, Frankfurt, HE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Messe Frankfurt, Messe Frankfurt -kongressikeskus ja Senckenbergin museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Bankenviertel ja Festhalle Frankfurt ovat myös 5 kilometrin päässä. Frankfurt-Niedin S-Bahn-asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Frankfurt-Griesheimin S-Bahn-asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        TOP Hotel Post Frankfurt Airport 72 €
        TOP Hotel Post Frankfurt Airport

        TOP Hotel Post Frankfurt Airport

        Sindlinger Bahnstrasse 12-16, Frankfurt, HE
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jahrhunderthalle-konserttisali, Fraport Arena ja Höchstin linna 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Rhein-Main-Therme ja Lufthansan koulutuskeskus ovat myös 10 kilometrin päässä. Frankfurt Sindlingenin S-Bahn-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Frankfurt am Main Zeilsheimin S-Bahn-asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.