Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hong Kong Museum of Art

Taiteenystävät ihastuvat varmasti yhteen maailman parhaista kiinalaisen antiikin, taiteen ja muiden aarteiden kokoelmista sekä paikallisten nykytaiteilijoiden töihin.

Vuonna 1962 perustettu Hong Kong Museum of Art on Hongkongin merkittävin taidemuseo. Siellä on yli 15 000 taideteosta historiallisista maalauksista ja muinaisista paperikääröistä aina nykytaiteen teoksiin. Museossa opit tuntemaan tämän Kiinan erityishallintoalueen kiehtovan historian ja tutustut samalla nykytaiteen näyttelyissä esiteltäviin paikallisten taiteilijoiden töihin.

Museo sijaitsee Tsim Sha Tsuissa lähellä Star Ferryn lähtösatamaa, joten siellä on helppo pistäytyä pikavisiitillä tai viettää muutama tunti sateisena päivänä näyttelyesineitä ihastellen.

Museossa on taide-esineitä 1500-luvulta nykypäivään. Yksi vierailun kohokohdista on Xubaizhai Gallery, jossa esitellään Ming- ja Qing-dynastioiden aikaista elämää upeiden maisemamaalausten ja paperikääröjen kautta. Kokoelmien taideteoksia ja antiikkiesineitä esitellään tavallisesti vaihtuvissa näyttelyissä, joten museosta löytyy aina jotakin uutta ja siellä käyvät usein myös paikalliset katsomassa, mitä milloinkin on näytteillä.

Eniten näyttelyissä esitellään hongkongilaisia ja kiinalaisia maalauksia, kalligrafiaa ja veistoksia. Vaihtuvissa näyttelyissä voi toki nähdä myös keramiikkaa, seinävaatteita, bambukaiverruksia sekä pronssi- ja jadekoruja.

Väliaikaisissa näyttelyissä korostetaan erityisesti paikallisia taiteilijoita, joista monet käyttävät hyvin innovatiivisia tekniikkoja. Töissä sekoittuvat toisiinsa länsimaiset ja kiinalaiset perinteet samalla tavoin kuin Hongkongin kaupungissakin. Saat museon verkkosivustosta lisätietoja vierailusi aikana järjestettävistä näyttelyistä.

Pääset museoon Tsim Sha Tsuin metroaseman E-uloskäynnin kautta. Voit myös matkustaa Star Ferryllä Centralista tai Wan Chaista lautan lähtösatamaan Tsim Sha Tsuissa. Sieltä on vain 10 minuutin kävelymatka museoon kauniissa maisemissa.

Hong Kong Museum of Artilla on myös erillinen haara, Flagstaff House Museum of Tea Ware, joka sijaitsee Hong Kong Parkissa. Flagstaff House on Hongkongin vanhin nykypäiviin asti säilynyt esimerkki brittiläisestä arkkitehtuurista, ja siellä säilytetään mittavaa keramiikkakokoelmaa.


Alueen Hong Kong Museum of Art opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 930 majoitusliikettä kohteen Hong Kong Museum of Art lähellä
The Harbourview 48 €
The Harbourview

The Harbourview

4 Harbour Road, Wanchai, Hongkong
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Honkongin taidekeskus, Victorian satama ja Hongkongin konferenssi- ja messukeskus sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hong Kong Academy for Performing Arts (yliopisto) ja Central Plaza (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Wan Chain asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Admiraltyn asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers 149 €
  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Hong Kong Space Museum, Victorian satama ja Tsim Sha Tsuin promenadi. Hongkongin kulttuurikeskus ja Avenue of Stars ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Kowloon Shangri-La, Hong Kong 149 €
   Kowloon Shangri-La, Hong Kong

   Kowloon Shangri-La, Hong Kong

   64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tsim Sha Tsuin promenadi ja K11-ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Kowloon Mosque and Islamic Centre ja Hongkongin kulttuurikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    InterContinental Hong Kong 189 €
    InterContinental Hong Kong

    InterContinental Hong Kong

    18 Salisbury Road, Kowloon
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hong Kong Space Museum ja Avenue of Stars sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Harbour City -ostoskeskus ja Tsim Sha Tsuin kellotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Prudential Hotel 51 €
     Prudential Hotel

     Prudential Hotel

     222 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Victorian satama, Temple Streetin yömarkkinat ja Miramar Shopping Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kowloon Mosque and Islamic Centre ja Jade Market (tori) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Jordanin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Langham, Hong Kong 149 €
      The Langham, Hong Kong

      The Langham, Hong Kong

      8 Peking Road, Tsimshatsui, Kowloon
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Harbour City -ostoskeskus, Victorian satama ja Hongkongin kulttuurikeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hong Kong Space Museum ja Tsim Sha Tsuin kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Salisbury -YMCA of Hong Kong 84 €
       The Salisbury -YMCA of Hong Kong

       The Salisbury -YMCA of Hong Kong

       41 Salisbury Road, Tsimshatsui, Kowloon
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hongkongin kulttuurikeskus, Victorian satama ja Hong Kong Space Museum sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Harbour City -ostoskeskus ja Tsim Sha Tsuin kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Marco Polo Hongkong Hotel 102 €
        Marco Polo Hongkong Hotel

        Marco Polo Hongkong Hotel

        3 Canton Road, Harbour City, Tsim Sha Tsui, Kowloon
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Harbour City -ostoskeskus, Victorian satama ja Tsim Sha Tsuin kellotorni. Tsim Sha Tsui Star -laivalaituri ja Ocean Terminal (satama) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.