Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hong Kong Museum of Art

Taiteenystävät ihastuvat varmasti yhteen maailman parhaista kiinalaisen antiikin, taiteen ja muiden aarteiden kokoelmista sekä paikallisten nykytaiteilijoiden töihin.

Vuonna 1962 perustettu Hong Kong Museum of Art on Hongkongin merkittävin taidemuseo. Siellä on yli 15 000 taideteosta historiallisista maalauksista ja muinaisista paperikääröistä aina nykytaiteen teoksiin. Museossa opit tuntemaan tämän Kiinan erityishallintoalueen kiehtovan historian ja tutustut samalla nykytaiteen näyttelyissä esiteltäviin paikallisten taiteilijoiden töihin.

Museo sijaitsee Tsim Sha Tsuissa lähellä Star Ferryn lähtösatamaa, joten siellä on helppo pistäytyä pikavisiitillä tai viettää muutama tunti sateisena päivänä näyttelyesineitä ihastellen.

Museossa on taide-esineitä 1500-luvulta nykypäivään. Yksi vierailun kohokohdista on Xubaizhai Gallery, jossa esitellään Ming- ja Qing-dynastioiden aikaista elämää upeiden maisemamaalausten ja paperikääröjen kautta. Kokoelmien taideteoksia ja antiikkiesineitä esitellään tavallisesti vaihtuvissa näyttelyissä, joten museosta löytyy aina jotakin uutta ja siellä käyvät usein myös paikalliset katsomassa, mitä milloinkin on näytteillä.

Eniten näyttelyissä esitellään hongkongilaisia ja kiinalaisia maalauksia, kalligrafiaa ja veistoksia. Vaihtuvissa näyttelyissä voi toki nähdä myös keramiikkaa, seinävaatteita, bambukaiverruksia sekä pronssi- ja jadekoruja.

Väliaikaisissa näyttelyissä korostetaan erityisesti paikallisia taiteilijoita, joista monet käyttävät hyvin innovatiivisia tekniikkoja. Töissä sekoittuvat toisiinsa länsimaiset ja kiinalaiset perinteet samalla tavoin kuin Hongkongin kaupungissakin. Saat museon verkkosivustosta lisätietoja vierailusi aikana järjestettävistä näyttelyistä.

Pääset museoon Tsim Sha Tsuin metroaseman E-uloskäynnin kautta. Voit myös matkustaa Star Ferryllä Centralista tai Wan Chaista lautan lähtösatamaan Tsim Sha Tsuissa. Sieltä on vain 10 minuutin kävelymatka museoon kauniissa maisemissa.

Hong Kong Museum of Artilla on myös erillinen haara, Flagstaff House Museum of Tea Ware, joka sijaitsee Hong Kong Parkissa. Flagstaff House on Hongkongin vanhin nykypäiviin asti säilynyt esimerkki brittiläisestä arkkitehtuurista, ja siellä säilytetään mittavaa keramiikkakokoelmaa.


Alueen Hongkongin taidemuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 842 majoitusliikettä kohteen Hongkongin taidemuseo lähellä
Kowloon Shangri-La, Hong Kong 161 €
Kowloon Shangri-La, Hong Kong

Kowloon Shangri-La, Hong Kong

64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tsim Sha Tsuin promenadi ja K11-ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Kowloonin moskeija ja islamilainen keskus ja Hongkongin kulttuurikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Kerry Hotel, Hong Kong 151 €
  Kerry Hotel, Hong Kong

  Kerry Hotel, Hong Kong

  38 Hung Luen Road, Hung Hom Bay, Kowloon
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hung Hom Star Ferry Pier -laivalaituri ja Victorian satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kowloon Bay ja Hong Kong Coliseum (stadion) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Whampoan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Hung Homin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sheraton Hong Kong Hotel & Towers 152 €
   Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

   Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

   20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Hongkongin avaruusmuseo, Victorian satama ja Tsim Sha Tsuin promenadi. Hongkongin kulttuurikeskus ja Avenue of Stars ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Langham, Hong Kong 158 €
    The Langham, Hong Kong

    The Langham, Hong Kong

    8 Peking Road, Tsimshatsui, Kowloon
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Harbour Cityn ostoskeskus, Victorian satama ja Harbour City -ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hongkongin kulttuurikeskus ja Hongkongin avaruusmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     InterContinental Hong Kong 191 €
     InterContinental Hong Kong

     InterContinental Hong Kong

     18 Salisbury Road, Kowloon
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hongkongin avaruusmuseo ja Avenue of Stars sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tsim Sha Tsuin kellotorni ja Harbour City -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Island Shangri-La 261 €
      Island Shangri-La

      Island Shangri-La

      Pacific Place, Supreme Court Road, Central, Hongkong
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pacific Place (ostoskeskus) ja Victorian satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Hong Kong St. John's Cathedral ja Bank of China Tower ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Admiraltyn asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hongkongin keskusrautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn Golden Mile 123 €
       Holiday Inn Golden Mile

       Holiday Inn Golden Mile

       50 Nathan Road Tsim Sha Tsui, Kowloon
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Harbour City -ostoskeskus, Avenue of Stars ja Tsim Sha Tsui Star -laivalaituri sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Temple Streetin yömarkkinat ja Hongkongin konferenssi- ja messukeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Kowloon Hotel 117 €
        The Kowloon Hotel

        The Kowloon Hotel

        19-21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hongkongin avaruusmuseo, Victorian satama ja Nathan Roadin ostosalue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hongkongin kulttuurikeskus ja K11-ostoskeskus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.