Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hostivař-järvi

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Hostivař-järvi. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Hostivař-järvi, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Hostivař-järvi paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Hostivař-järvi upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Hostivař-järvi? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Hostivař-järvi lähellä kohdetta Hostivař-järvi. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Hostivař-järvi, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 656 majoitusliikettä kohteen Hostivař-järvi lähellä
Penzion Arti 36 €
Penzion Arti

Penzion Arti

Nad Botičem 593/8, Praha, Hlavní mesto Praha
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fashion Arena Prague Outlet -ostoskeskus on 3,4 kilometrin ja Centrum Chodovin ostoskeskus on 4,2 kilometrin päässä tästä matkakodista. Prahan kongressikeskus ja Eden Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Praha-Hostivařin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Selsky Dvur 71 €
  Hotel Selsky Dvur

  Hotel Selsky Dvur

  K Horkam 56, Praha
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Centrum Chodovin ostoskeskus on 3,7 kilometrin ja Fashion Arena Prague Outlet -ostoskeskus on 3,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Prahan kongressikeskus ja Eden Arena ovat myös 10 kilometrin päässä. Praha-Hostivařin asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Prague Hostivar Apartment
   Prague Hostivar Apartment

   Prague Hostivar Apartment

   Daliborova 26, Praha
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Fashion Arena Prague Outlet -ostoskeskus on 3,1 kilometrin ja Centrum Chodovin ostoskeskus on 4,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Prahan valtionooppera ja Tšekin kansallismuseo ovat myös 10 kilometrin päässä. Praha-Hostivařin asema sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel TJChodov 34 €
    Hotel TJChodov

    Hotel TJChodov

    Miroveho hnuti 2137/7, Praha
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Centrum Chodovin ostoskeskus on 1,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Prahan kongressikeskus ja Vyšehradin linna sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Prahan valtionooppera ja Tšekin kansallismuseo ovat myös 10 kilometrin päässä. Opatovin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Chodovin metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Amedia Praha 49 €
     Best Western Amedia Praha

     Best Western Amedia Praha

     Türkova 5a/2318, Praha
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Centrum Chodovin ostoskeskus on 1,2 kilometrin ja Eden Arena on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Prahan kongressikeskus ja Vyšehradin linna ovat myös 10 kilometrin päässä. Chodovin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Roztylyn metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Easy Star 40 €
      Easy Star

      Easy Star

      Blažimská 1781/4D, Praha
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Centrum Chodovin ostoskeskus on 1,3 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Tanssiva talo ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Prahan astronominen kello ja Prahan linna ovat myös 15 kilometrin päässä. Chodovin metroasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Roztylyn metroasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       TOP Hotel Praha 61 €
       TOP Hotel Praha

       TOP Hotel Praha

       Blazimska 1781/4, Praha
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Centrum Chodovin ostoskeskus on 1,3 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Fashion Arena Prague Outlet -ostoskeskus ja Tanssiva talo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Prahan kansallisteatteri ja Prahan astronominen kello ovat myös 10 kilometrin päässä. Chodovin metroasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Roztylyn metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Don Giovanni Prague 36 €
        Hotel Don Giovanni Prague

        Hotel Don Giovanni Prague

        Vinohradska 157a, Praha
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Eden Arena, Prahan valtionooppera ja Tšekin kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Venceslauksen aukio ja Lucerna ovat myös 5 kilometrin päässä. Želivskéhon metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Floran metroasema 13 minuutin kävelymatkan päässä.