Luokitus perustuu 1 452 tarkistettuun arvosteluun

4,2 / 5
84 % asiakkaista suosittelee
4,3 Huoneen siisteys
4,4 Palvelu ja henkilökunta
3,9 Huoneen mukavuus
4,3 Hotellin kunto
Expedian tarkistetut arvostelut
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 5.2.2019 Ebookersn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
2.4.2019, Massimiliano, Hotellin johto
Hello, Thank for leaving us a review. We provide our guests with great value in typically expensive parts of London but we never compromise on a great night's sleep with comfy beds and rooms that are quiet and clean. We hope to welcome you again soon.
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 20.1.2019 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
20.1.2019, Team Shoreditch, Hotellin johto
Hello, Thank you so much for this lovely feedback. Have a lovely day and see you soon.
3/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 17.11.2018 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
18.11.2018, Calista., Hotellin johto
Hello, Thank you for your feedback. We hope to see you again soon. Kind regards,
4/5
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 12.8.2018 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
13.8.2018, Team Shoreditch, Hotellin johto
Hello, Thank you so much for your review! We hope to see you soon,
5/5
Vahvistettu matkustaja

hyvä hotelli hyvällä sijainnilla

Lisätty 28.7.2018 Hotelsn sivustolla
erittäin hyvä ja siisti hotelli. lähes uutta vastaavassa kunnossa. nopea ilmainen wifi. ok aamupala. mukava ja avulias henkilökunta.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
28.7.2018, Team Shoreditch, Hotellin johto
Hello, Thank you so much for this brilliant feedback! Reviews like your are an intangible reward that keeps us motivated to go for the extra mile! We hope to welcome you again soon,
4/5
Sopii parhaiten
– Loma kavereiden kanssa
Vahvistettu matkustaja

Lisätty 20.3.2018 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
28.3.2018, Team Shoreditch, Hotellin johto
Hello, Thank you so much for your review! Hope to see you soon!
5/5
Vahvistettu matkustaja

Huomioitu erityistarpeet

Lisätty 24.2.2018 Hotelsn sivustolla
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
26.2.2018, Team Shoreditch, Hotellin johto
Hello, Thank you for your feedback! We hope to welcoming you again soon,
5/5
Vahvistettu matkustaja

Laadukas hotelli ja ystävällinen palvelu

Lisätty 25.1.2018 Hotelsn sivustolla
Oikein hieno ja siisti hotelli. Otin huoneen, jossa ei ollut ikkunaa, mutta ei tämä ollenkaan haitannut. Huoneessa oli mm. tosi kivat valot, joiden väriä sai itse muutettua.
Kommentin lähettäjä: Hotellin johto
26.1.2018, Team Shoreditch, Hotellin johto
Hello, Thank you so much for taking the time to write down this review! We truly appreciate every single word! We hope to welcome you again soon,
4/5
Vahvistettu matkustaja

Tämä matkailija antoi vain arvosanan Lisätty 13.6.2017 Hotelsn sivustolla
4/5
Sopii parhaiten
– Kaikki
Vahvistettu matkustaja lähtöpaikka: Helsinki

Todella siisti hotelli hyvällä sijainnilla.

Lisätty 2.5.2017 Ebookersn sivustolla
Huoneet ovat pieniä, mutta niin on ilmeisesti melkein kaikissa Lontoon hotelleissa. Hotelli on ilmeisesti melko uusi joten huoneet ovat todella siistejä ja kylppäri on eritysihuomion arvoinen. Läheltä löytyy hyvät palvelut ja yhteydet keskustaan ovat todella hyvät.