Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tian Tan Buddha

Vieraile maailman suurimpiin lukeutuvan istuvan Buddhan patsaan luona ja sen juurella toimivassa luostarissa.

Kun lentosi on laskeutunut Hongkongin lentokentälle, etsi katseellasi jättimäinen, Lantau Peakin tuntumassa häämöttävä Tian Tan Buddha. Muista käydä tutustumassa Ison Buddhan patsaaseen ja Po Lin Monasteryyn.

Vuonna 1993 rakennettu patsas on maailman suurimpia istuvaa Buddhaa esittäviä patsaita. Sitä voi ihailla ja valokuvata vaikkapa sen jalustalta käsin. Jos haluat nähdä sen lähempää, kiipeä patsaan luo johtavat 268 askelmaa. Tässä 34 metriä korkeassa pronssipatsaassa on paljon yksityiskohtia, joihin tutustua. Huomaa myös luostarivieraiden patsaan juurelle hyvän onnen toivossa jättämät hedelmät ja värikkäät paperinpalat. Patsaan sisällä säilytettävää Gautama Buddhan reliikkiä pääset katsomaan maksua vastaan. Ennen kuin lähdet nousemaan portaita, kierrä patsas ja ihaile sen ympärillä avautuvia näkymiä. Etsi Chek Lap Kokin lentokenttä, Hong Kong Island, Etelä-Kiinan meri ja Hongkongin vihreät saaret.

Ison Buddhan juurelta löydät vuonna 1906 perustetun buddhalaisen munkkiluostarin, Po Lin Monasteryn. Siellä asuu vielä nykyisinkin useita munkkeja, jotka suorittavat päivittäisiä rituaalejaan kaikessa rauhassa satojen tai jopa tuhansien matkailijoiden katseiden alla. Kuuntele rauhassa heidän rukouksiaan ja laulujaan sekä seuraa heidän liikkeitään, kun he tarjoavat uhrilahjoja ja palvovat Buddhaa. Voit ostaa suitsukkeen ja asettaa sen luostarin ulkopuolella olevaan uurnaan. Samalla voit esittää omat hiljaiset toiveesi.

Luostariin pääset pientä pääsymaksua vastaan. Siellä voit myös nautiskella munkkien valmistamia terveellisiä ja herkullisia kasvisruokia. Ateriat ja suitsukkeet ovat maksullisia, ja luostari ottaa mielellään vastaan myös lahjoituksia.

Patsas ja luostari ovat avoinna joka päivä aamupäivästä alkuiltaan. Kun Buddha-patsas rakennettiin ja Po Lin Monastery perustettiin, luostariin pääsi vain pitkää ylämäkeä kävellen tai mutkaista maantietä pitkin. Lantau Island on vilkastunut paljon viime vuosina lentokentän kehittämisen ja Hong Kong Disneylandin avaamisen myötä. Tästä syystä näihin nähtävyyksiin pääsee nykyisin helposti Ngong Ping 360 -korihissillä, joka lähtee Tung Chungista. Hissimatka Po Linin alueelle on nopea ja näköalat jännittäviä.


Alueen Iso Buddha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 290 majoitusliikettä kohteen Iso Buddha lähellä
Regal Airport Hotel 125 €
Regal Airport Hotel

Regal Airport Hotel

9 Cheong Tat Road, Chek Lap Kok
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  AsiaWorld-Expo (messukeskus) on 3 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Citygate Outlets ja Tung Chungin linnake sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hong Kong Disneyland (huvipuisto) sijaitsee 18,6 kilometrin päässä. Hongkongin lentoasema asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong AsiaWorld Expon asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  (Lantau Island) YHA Ngong Ping SG Davis Youth Hostel 27 €
  (Lantau Island) YHA Ngong Ping SG Davis Youth Hostel

  (Lantau Island) YHA Ngong Ping SG Davis Youth Hostel

  Lantau Island, Ngong Ping
    
   1.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lantau Country Park, Iso Buddha ja Po Lin Monastery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Ngong Ping 360 ja Tian Tan Buddha ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   ROOMS MASTERS
   ROOMS MASTERS

   ROOMS MASTERS

   Ngong Ping Rd, Ngong Ping
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Iso Buddha, Ngong Ping 360 ja Po Lin Monastery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tian Tan Buddha sijaitsee 0,6 kilometrin päässä.

    Novotel Citygate Hong Kong 121 €
    Novotel Citygate Hong Kong

    Novotel Citygate Hong Kong

    51 Man Tung Road, Tung Chung
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tung Chungin uusi lauttalaituri ja Citygate Outlets sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tung Chungin linnake sijaitsee 2,7 kilometrin päässä. Hong Kong Tung Chungin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hong Kong SkyCity Marriott Hotel 119 €
     Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

     Hong Kong SkyCity Marriott Hotel

     1 Sky City Road East, Hong Kong International Airport, Chek Lap Kok
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      AsiaWorld-Expo (messukeskus) ja Skypier sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Citygate Outlets ja Hong Kong Disneyland (huvipuisto) ovat myös 15 kilometrin päässä. Hong Kong AsiaWorld Expon asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hongkongin lentoasema asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Cove Hostel - Tong Fuk Dolphin 42 €
      The Cove Hostel - Tong Fuk Dolphin

      The Cove Hostel - Tong Fuk Dolphin

      Lot 1884, DD-328, 17D, Lantau Island, Tong Fuk Tsuen
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Iso Buddha, Ngong Ping 360 ja Po Lin Monastery sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Silverminen ranta ja Citygate Outlets ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Lantau Lodge 103 €
       Lantau Lodge

       Lantau Lodge

       2F, 47A Shui Hau Village, Lantau Island, Shui Hau Tsuen
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Cheung Shan ranta on 3,1 kilometrin ja Lantaun vuori on 4,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Iso Buddha ja Ngong Ping 360 ovat myös 10 kilometrin päässä.

        The Cove Hostel - Tong Fuk Octopus 31 €
        The Cove Hostel - Tong Fuk Octopus

        The Cove Hostel - Tong Fuk Octopus

        Lot 1884, DD-328, 17D, Tong Fuk Tsuen
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Cheung Shan ranta on 0,7 kilometrin päässä tästä majatalosta. Iso Buddha ja Pui On ranta sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Kwun Yamin temppeli ja Chi Ma Wanin ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.