Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jomfru Ane Gade

Vieraile Aalborgin suositulla yökerho- ja viihdekadulla, jossa on Tanskan suurimpiin kuuluva keskittymä baareja, bistroja ja klubeja.

Jomfru Ane Gade (”Neitsyt Annen katu”) on Aalborgin vanhin katu, josta on tullut kaupungin yöelämän keskipiste. Kävelykaduksi muutettu katu on vain 150 metriä pitkä, mutta se on yksi Tanskan suurimmista baarien, ravintoloiden ja yökerhojen keskittymistä. Nuoret kutsuvat sitä nimellä Gaden (”katu”).

Katu sai alkunsa 1500-luvun lopussa, ja alun perin Jomfru Ane Gadella asuivat paikalliset kauppiaat. Kadun uskotaan saaneen nimensä nunna Ane Viffertiltä, joka asui läheisellä Skavegadella.

Vieraile jossakin monista puoliksi puusta rakennetuista taloista, jotka reunustavat katua. Nämä ennen kauppoina ja asuntoina toimineet talot ovat nykyisin suosittuja paikkoja syödä ja juoda. Valinnanvaraa on urheilubaareista ja bistroista konserttipaikkoihin ja kahviloihin, jotka tarjoilevat tyypillistä tanskalaista ruokaa. Maista marinoituja sillejä tai tanskalaisia smørrebrødejä.

Kesäpäivänä voit rentoutua ulkona terassilla, jossa ravintolat tarjoilevat edullisia buffetlounaita. Liity yöllä paikallisten ja kansainvälisten opiskelijoiden seuraan Aalborgin villeimpiin bileisiin kadun klubeilla ja yökerhoissa. Vuonna 1967 avattu Gaslight oli ensimmäinen kadulle avattu paikka, ja se on nykyisin suosittu yökerho. Muissa baareissa ja muilla klubeilla esiintyy paikallisia bändejä, joten voit myös kuunnella livemusiikkia.

Toukokuun lopussa katu on osa Aalborgin karnevaalia, jossa on paraateja, stand-up-esityksiä ja konsertteja. Katso lisätietoja Aalborgin karnevaalien virallisilta verkkosivuilta.

Jos vierailet Jomfru Ane Gadella päivällä, tutustu myös muihin läheisiin katuihin, kuten Bispensgadeen ja Gravensgadeen. Näillä molemmilla kaduilla on laadukkaita muotiliikkeitä ja itsenäisiä outlet-myymälöitä, joten täällä ollessasi voit tehdä ostoksia.

Kaupungin ytimessä sijaitseva Jomfru Ane Gade on lyhyen kävelymatkan päässä Aalborgin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Julkisen liikenteen bussit pysähtyvät Vesterbro-kadulla, joka on lyhyen kävelymatkan päässä. Gammeltorvin aukiolle kävelee vain muutaman minuutin.

Katso Jomfru Ane Gaden verkkosivuilta lisätietoja yksittäisten baarien ja klubien aukioloajoista ja tapahtumista. Suurimpaan osaan klubeista ei ole sisäänpääsymaksua, ja monet ravintolat ovat hinnoiltaan edullisia.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 519 majoitusliikettä kohteen Jomfru Ane Gade lähellä
Helnan Phønix Hotel 103 €
Helnan Phønix Hotel

Helnan Phønix Hotel

Vesterbro 77, Alborg
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Aalborgin historiallinen museo, Budolfin katedraali ja Jomfru Ane Gade (ravintolakatu) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jens Bangs Stenhus (historiallinen rakennus) ja Utzon Center ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Aalborgin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vestbyn asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Zleep Hotel Aalborg 75 €
  Zleep Hotel Aalborg

  Zleep Hotel Aalborg

  Jyllandsgade 6, Alborg
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Vor Frue Kirke (kirkko) ja Nordkraft sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Utzon Center ja Musikkens Hus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Aalborgin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vestbyn asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   CABINN Aalborg Hotel 84 €
   CABINN Aalborg Hotel

   CABINN Aalborg Hotel

   Fjordgade 20, Alborg
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Utzon Center, Jens Bangs Stenhus (historiallinen rakennus) ja Budolfin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Pohjois-Jyllannin taidemuseo ja Aalborgin torni ovat myös 2 kilometrin päässä. Aalborgin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vestbyn asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Kompas Hotel Aalborg 90 €
    Kompas Hotel Aalborg

    Kompas Hotel Aalborg

    Østerbro 27, Alborg
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nordkraft ja Musikkens Hus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karolinelund ja Vor Frue Kirke (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Aalborgin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vestbyn asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     First Hotel Aalborg
     First Hotel Aalborg

     First Hotel Aalborg

     Rendsburggade 5, Alborg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Utzon Center ja Musikkens Hus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aalborgin linna (Aalborghus Slot) ja Nordkraft ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Aalborgin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vestbyn asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg 128 €
      Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

      Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

      Ved Stranden 14-16, Alborg
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Jomfru Ane Gade (ravintolakatu), Jens Bangs Stenhus (historiallinen rakennus) ja Budolfin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Pohjois-Jyllannin taidemuseo ja Aalborgin torni ovat myös 2 kilometrin päässä. Vestbyn asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aalborgin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Milling Hotel Gestus 87 €
       Milling Hotel Gestus

       Milling Hotel Gestus

       Vesterbro 36-38, Alborg
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Aalborgin historiallinen museo ja Budolfin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jens Bangs Stenhus (historiallinen rakennus) ja Pohjois-Jyllannin taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Aalborgin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vestbyn asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Jomfru Ane 89 €
        Hotel Jomfru Ane

        Hotel Jomfru Ane

        Jomfru Ane Gade 3, Alborg
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Jomfru Ane Gade (ravintolakatu), Aalborgin historiallinen museo ja Budolfin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Jens Bangs Stenhus (historiallinen rakennus) ja Utzon Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vestbyn asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aalborgin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.