Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Juutalaismuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Juutalaismuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Juutalaismuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Juutalaismuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Juutalaismuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Juutalaismuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Juutalaismuseo lähellä kohdetta Juutalaismuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Juutalaismuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 179 majoitusliikettä kohteen Juutalaismuseo lähellä
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava 85 €
Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

Radisson Blu Carlton Hotel, Bratislava

Hviezdoslavovo Nam 3, Bratislava
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Slovakian filharmoninen orkesteri ja Pyhän Martin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arkkipiispan palatsi ja Bratislavan linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Bratislavan päärautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  LOFT Hotel Bratislava 76 €
  LOFT Hotel Bratislava

  LOFT Hotel Bratislava

  Štefánikova 4, Bratislava
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Presidentinlinna, Slavin-muistomerkki ja Arkkipiispan palatsi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Martin kirkko ja Luonontieteellinen museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Bratislavan päärautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Marrol's Boutique Hotel 102 €
   Marrol's Boutique Hotel

   Marrol's Boutique Hotel

   Tobrucka 4, Bratislava
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Slovakian filharmoninen orkesteri ja Arkkipiispan palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Martin kirkko ja Bratislavan linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Bratislavan päärautatieasema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

    Arcadia Boutique Hotel 80 €
    Arcadia Boutique Hotel

    Arcadia Boutique Hotel

    Frantiskanska 3, Bratislava
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fransiskaanikirkko ja Arkkipiispan palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Pyhän Martin kirkko ja Uusi silta (Novy Most) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bratislavan päärautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Falkensteiner Hotel Bratislava 72 €
     Falkensteiner Hotel Bratislava

     Falkensteiner Hotel Bratislava

     Pilarikova ulica 5, Bratislava
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Juutalaismuseo, Arkkipiispan palatsi ja Pyhän Martin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Uusi silta (Novy Most) ja Bratislavan linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bratislavan päärautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Inn by Radisson Danube Bratislava 76 €
      Park Inn by Radisson Danube Bratislava

      Park Inn by Radisson Danube Bratislava

      Rybné nám 1, Bratislava
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Martin kirkko ja Uusi silta (Novy Most) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arkkipiispan palatsi ja Bratislavan linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bratislavan päärautatieasema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       ibis Bratislava Centrum 56 €
       ibis Bratislava Centrum

       ibis Bratislava Centrum

       Zamocka 38, Bratislava
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Juutalaismuseo, Pyhän Martin kirkko ja Uusi silta (Novy Most) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arkkipiispan palatsi ja Bratislavan linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bratislavan päärautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        APLEND CITY Hotel Michalska 68 €
        APLEND CITY Hotel Michalska

        APLEND CITY Hotel Michalska

        Bastova 4, Bratislava
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mirbach-rakennus ja Arkkipiispan palatsi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Martin kirkko ja Uusi silta (Novy Most) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bratislavan päärautatieasema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.